Hodnocení firmy LazNet s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
ondra
8.1.2020
*
*
*
*
*

Vlastní chybou jsem při instalaci extenderu, který mi měl doma posílit wifi signal jsem si vyřadil vyřadil router , uvedl ho do "továrního" nastavení a ztratil wifi signál. Po telefonické domluvě s s obchoďákem p. Veličkou se nám společně podařilo po telefonu nastavit kompletně router a uvést ho během 10 minut do provozu. Nebyulo tak nutné domlouvat servisního technika a jeho výjezd a termín návštěvy, který by vyhohovoval oběma stranám. Díky Moc. Tomáš Ondra - Suché Lazce

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
V.D.
18.7.2019
*
*
*
*
*

U laznetu jsem více než 10 let, ale v poslední době jsem se službou hrubě nespokojen. Síť neustále vypadává, když chci tuto situaci řešit i možnou změnou přechodu na dražší tarif, zůstane pouze u slibů následného řešení a pak se nic dalšího neděje. Po dohodnuté návštěvě servisního technika, kdy jsem si vzal dovolenou z práce, nikdo nedošel a čekal jsem zbytečně aniž by mě kdokoliv kontaktoval. Za mě firma, která se chlubí uměním komunikace, ale opak je pravdou!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
jonaskowalczyk12
16.2.2019
*
*
*
*
*

16.2.2019 jsem zde napsal na tuto společnost špatnou recenzi. Toho si pánové z LazNetu hned všimli a dali mi vědět prostřednictvím Facebooku a do 3 dnů byl problém vyřešen. Po koupi nového routeru (Starý byl zdrojem problémů) proběhla konfigurace sítě. To jsem udělal s pomocí telefonní podpory pána z LazNetu. Vše proběhlo hladce a internet se zdá být od té doby mnohem stabilnější. Nicméně se stává, že je občas chvilkově internet pomalejší, i přesto, že na síti není žádná zátěž. Proto 4 z 5 hvězdiček. Celkově jsem s přístupem firmy i nabízenou službou spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
davidstruz12
10.9.2018
*
*
*
*
*

Bez problému :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
kavkova.ucto
13.7.2018
*
*
*
*
*

Katastrofa!!! V poslední době většinou bez připojení. Na volání už raději nezvedají telefon, stále výmluvy a připojení nefunguje... Kavková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Šrubař Dalibor
20.2.2017
*
*
*
*
*

Od listopadu vše OK. Sledovanitv - super benefit. Můžu doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne2
Milos Blabra
2.2.2017
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojen, připojení funguje bez výpadku a byl jsem připojen i na místě kde ostatní mají problémy s kvalitou služeb.. za mě naprostá spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne3
mjura
18.1.2017
*
*
*
*
*

Mohu hodnotit jen kladně, přípojku mi nainstalovali a vše mě nechali měsíc odzkoušet. Vše šlape jak má....doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne2
dominikholusa2
3.4.2016
*
*
*
*
*

Velice nestabilní a rychlost není také moc vysoká. Ve večerních hodinách to hodně padá až vůbec nefunguje. Jsem nespokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne10
LazNet s.r.o.
LazNet s.r.o. 23.11.2016

Dobrý den. Omlouváme se, ale nemáme žádný nahlášený problém. Kontaktujte nás prosím tel. čísle: 776 231 120. Děkujeme a přejeme hezký zbytek dne.

Přidat hodnocení
  • Oblouková 2981/4
  • Opava - Předměstí
  • 746 01
  • areál Trend
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 7:3015:30
  • Út 7:3015:30
  • St 7:3015:30
  • Čt 7:3015:30
  • 7:3015:30
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo