Hodnocení firmy Steen QOS, s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
akrizek
31.8.2018
*
*
*
*
*

Průšvih. Dodávka sekačky SHARKS po objednání bez potíží. Posekal sem s tím celkem 3x zahradu. Následná reklamace drahého šmejdu z PRC (podle parametrů vypadala dobře, realita je děs, jednání servisu Steen QOS hrůza.). Odpověď byla že si za závadu mohu sám nedostatečnou údržbou (mazáním) převodovky a svévolným zvýšením otáček motoru. - NENI to pravda !!! Jednání firmy velmi neprofesionální. I když sem se s nimi snažil domluvit. Poté co sem sekačku převzal zpět sem se známým (servisákem ze stihlu) zjistil že převodovku ani nerozebrali aby zjistili co se s ní stalo. Převodovka zcela poddimenzovaná, plasty tenké, atd - tyhle věci na tom prostě odejít musí. Vědí že je to šmejd tak mají univerzální odpověď ze si za závadu můžete sami.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
24.5.2015
*
*
*
*
*

Ještě že tak rychle a kvalitně vás nekopíruji při zvedání důchodu. Děkují jsem velmi spokojen jen tak dál Váš zákazník.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
11.8.2014
*
*
*
*
*

Krásný a kvalitní nábytek, rychlé vyřízení objednávky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
8.8.2014
*
*
*
*
*

Objednávka vyřízena obratem. zboží dodáno v pořádku, byli jsme velice spokojeni, můžeme jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
8.8.2014
*
*
*
*
*

Objednávka vyřízena obratem. zboží dodáno v pořádku, byli jsme velice spokojeni, můžeme jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
8.8.2014
*
*
*
*
*

Objednávka vyřízena obratem. zboží dodáno v pořádku, byli jsme velice spokojeni, můžeme jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
4.5.2014
*
*
*
*
*

Bylo to rychle vyřizene a zboži za super cenu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
28.4.2014
*
*
*
*
*

V popisu zboží na stránkách je napsáno, že zařízení je vhodné pro dodávání pitné vody. V návodu, který jsem spolu se zbožím obdržel, naopak stojí, že vodárna není určena k distribuci pitné vody.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
20.10.2013
*
*
*
*
*

Vysavač jsem koupila na chalupu dceři. Na nic si zatím nestěžovala, tak myslím, že dobré i když mám dojem, že vzhledem k množství listí, které je tam potřeba odlklidit bude muset podávat pořádný výkon.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Sadov 3
  • 360 01 Sadov
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo