Hodnocení firmy Ivo Vávra

*
*
*
*
*
16 hodnocení
pavlusa01
2.1.2021
*
*
*
*
*

Jsem zklamaná,nechala jsem si vypracovat osudový horoskop na 6 let a byly to vyhozené peníze,naprosto neosobní a je tam tolik možností,že není možné se netrefit,připomíná mi to horoskopy v časopisech.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
xmas1973
27.11.2020
*
*
*
*
*

Co se týká rozboru osobnosti tak ten sedl, ale rozbor na 3.měsíce s grafem tomu jsem neporozuměla a moc mi to nedalo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zuzi50
17.6.2019
*
*
*
*
*

Moc děkuji za rozbor osobnosti. Je moc povedený. Dokonce pan Vávra odhalil, že jezdím rychle jako prase :-D A pravda to je, manžel mi za to pořád nadává :-))) Určitě si nechám udělat další rozbory.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Ira
24.1.2018
*
*
*
*
*

Co se týče rozboru osobnosti a partnerského vztahu , sedí perfektně. Ale výklad na období 3 měsíců a déle , ( já si udělala na 6 let ) , tak nesedí, hodně si věty protiřečí a pro mě je nesrozumitelný. Velký zklamání. I když byla cena se slevou 50% , tak za tu cenu se dá najít profesionálnějši rozbor. Výklad na delší období nedoporučuji !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
teta-alca
30.11.2017
*
*
*
*
*

Jsem velice spokojená:

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
18.8.2017
*
*
*
*
*

Souhlasím pan Vávra me též vypracoval rozbor..me osobnosti a odpravdu..vše na me sedí..A dneska jsem si objednala partnerský horoskop..a jsem zvědavá..Děkuji Madlova-Barry☺

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
verus.bebrus
7.8.2017
*
*
*
*
*

Chtěla bych poděkovat panu Vávrovi za rychlé zaslání horoskopu:až mě pobavilo s jakou přesností byly vykresleny nejenom kladné ,ale i záporné rysy mé osobnosti. Rozhodně doporučuji využít jeho služeb.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
19.7.2017
*
*
*
*
*

Jsem velmi mile překvapená a nadmíru spokojena s podrobně vypracovaným výkladem pana Vávry,je až neuvěřitelné , že tuto činnost dělá zcela zdarma.Má můj velký obdiv děkuji Medakulička

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
FK
18.5.2017
*
*
*
*
*

Neuvěřitelně sedělo. Opravdu přesné vystižení jak pozitivní, tak negativního rozboru osobnosti. Určitě plánuji udělat i Osudový horoskop, který je momentálně o 50% levnější. Doporučuji všem :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
bibinka11
2.3.2017
*
*
*
*
*

Myslím,že není co dodat,úžasný výklad....děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Přidat hodnocení
  • Výškovická 484/174
  • Ostrava - Výškovice
  • 700 30
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo