Hodnocení firmy Jarmila Hamplová

*
*
*
*
*
16 hodnocení
hustakoval
2.5.2019
*
*
*
*
*

V mé rodině nastaly výrazné změny k lepšímu po několika pravidelných přeléčeních všech, zlepšily se vztahy, je tam více lásky a pokory a zlepšila se psychika a zdraví všech. Paní Jarmilu znám již mnoho let a vždy konala dobro pro lidi a vždy, když jsem potřebovala, mi pomohla a poradila. Dlouho a marně jsem hledala terapeuta, který by mi pomohl s mým zdravotním problémem, až jsem jednoho dne narazila na paní Jarmilu. Ta mi ukázala zcela jinou rovinu léčení a dokázala mi pomoci. Dnes vím, že nebýt jí, tak nevím co by se mnou bylo. Už jsem si nevěděla rady. Zcela mi přetransformovala můj pohled na život a na svět. Jsem za to nevýslovně vděčná. Navíc když mí známí hledají dobrého věštce, ihned jim doporučuji paní Jarmilu, protože je nejlepší. Je zcela přímá, bez mazání medu kolem pusy, objektivní, věcná, jasná. Vede člověka k vyřešení problému a zjistila jsem, že má vždy stejně nakonec pravdu. Je neskutečně prozíravá. A přitom je tak levná v porovnání s ostatními věštci a terapeuty. Je to úžasné. Děkuji Vám z celého srdce paní Jarmilo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hanzlova.Veronika
13.4.2019
*
*
*
*
*

Jarmilka Hamplová je jedinečný, báječný a všestranný "člověk". Když ji požádáte o pomoc, vždy vám pomůže a správně poradí. Je jedno jestli se k ní objednáte na léčení nebo věštění, vždy odvede nad 100%ní práci. Mně vždy pomohla jak po zdravotní stránce, tak po pracovní stránce, tak po partnerské stránce...... Otevřela mi oči tím, že mi ukázala různé cesty životem, a proč jsi nevybrat tu nejlepší a být stále spokojená a šťastná?Jestli bojujete sami ze sebou a se svým okolí TAK POTŘEBUJETE RADU a já vám doporučím jedině Jarmilku Hamplovou. Veronika Skoczová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
bednarovalenka
15.11.2018
*
*
*
*
*

Děkuji Jarušce Hamplové za skvělé duchovní lekce a přednášky, které se konají každé úterý a čtvrtek přímo v centru Mandala Opava. Předávané informace jen tak nikde nevyčtete, a dávají smysl celému životu a bytí na této planetě a celém vesmíru. Díky nim se můžu posunout ve svém životě, myšlení a přístupu k životním lekcím, kterými tady všichni musíme procházet.....Děkuji. Lenka Bednářová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
michaela-urbancova12.3
22.7.2018
*
*
*
*
*

Chtěla bych poděkovat paní Jarmilce, která moc pomohla s duševními a psychickými problémy mojí sedmnáctileté vnučce. Tolik míru a klidu, který ted v sobě má, jestě nikdy neprožila. Moc děkujeme. Vašková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
16.1.2018
*
*
*
*
*

S paní Hamplovou spolupracuji již několik let. Je to skvělý člověk a naprostá jednička mezi léčiteli. Pomohla mému synovi s psychickými problémy, mně samotné s řadou zdravotních potíží . Navštěvuji také její cvičební lekce Jógu a Pět tibeťanů, a také SOUL SYNC Meditace, kterté následují poté. Tyto meditace přinášejí vnitřní klid a mír, podporují duchovní růst a pomáhají člověku ve všech směrech bytí. Prožitky jsou slovy nepopsatelné, mají však neskutečnou sílu a propojují člověka s božstvím. Každý den děkuji za to, že jsem mohla paní Jarmilku Hamplovou poznat a pod jejím vedením duchovně růst.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kureckova13
22.9.2017
*
*
*
*
*

U paní Jarmilky jsem se objednala po shlédnutí jejího TV vystoupení, kde na mě udělala velmi dobrý dojem. Jsem chronicky nemocný člověk se spoustou závažných problémů. S radostí jsem konstatovala zlepšení zdravotního stavu již po prvním sezení. Oceňuji její citlivý a empatický přístup ke klientovi a fundované léčení v návaznosti na doporučení bylinných, homeopatických event. alopatických léků. Pod jejím vedením se mi zlepšila psychika i spánek a celková kvalita života. Děkuji jí za to ze srdce a doporučuji všem, kteří už měli naděje pomálu. Jitka z Ostravy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Ondrej
10.6.2017
*
*
*
*
*

Jarmilka je velmi moudra zena a ma v sobe cit pomahat druhym. Setkal jsem se s ni osobne a videl jsem i jeji praci a predevsim snahu pomahat lidem v jejich transformaci, napojovani vyssich principu, cisteni negativni zateze, apod. Toto je velmi dulezite, diky tomu mame moznost opravdove zmeny a to nejen u sebe ale i lidi okolo nas. Momentalne na me tato zena pusobi velmi dobre a vazim si jeji prace.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
jana z Prahy
27.2.2017
*
*
*
*
*

Paní Jarmilku považuji za nejlepší léčitelku a duchovní učitelku, kterou jsem kdy poznala. Velice obdivuji její vědomosti a její léčitelské schopnosti. Připadá mi jako anděl, který přišel na Zem pomáhat lidem. Za vše jí moc děkuji. Jana z Prahy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
neumannovajani
25.2.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den,jmenuji se Jana Neumannová, s paní Jarmilkou jsem se zatím setkala dvakrát přímo v jejím centru Mandala, je to úžasný človíček, který mi otevřel jiné obzory, velmi mi pomohla co se týče mé maminky, která je též nemocná, může opravdu velmi špatně chodit (spíše je to šourání o hůlce), řekla mi co mi dále čeká a mdoufám, že to s její pomocí zvládnu, dovedete mi úžasně dostat se do lepší nálady, všechno se mnou probere do nejmenších detailů. Proto si myslím,že pro ostatní lidičky,kteří hledají tento směr paní Jarmilky, tak můžu jen vřele doporučit, je to úžasný človíček s otevřeným srdíčkem, děkuji :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Zdenek
31.1.2017
*
*
*
*
*

Vážení, s mojí manželkou navštěvujeme paní Jarmilu již několik let. Jsme součástí pozitivního duchovního společenství lidí hledajících zdraví, štěstí a smysl života ve všech jeho souvislostech. Moje babička i maminka onemocněly tou nejobávanější chorobou a tak jsem hledal způsob jak tomu předejít .Paní Jarmila mi tuto možnost budoucího onemocnění diagnostikovala ještě mimo hmotné tělo a po několika návštěvách ji eliminovala. Duševní onemocnění mojí manželky zmírnila doplněním léčby psychiatra a to v duchovní oblasti. Tím jí zajistila klidný spánek-kdo nemůže v noci spát, ví o čem mluvím. Děkujeme Jarmilo.Zdeněk

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
Přidat hodnocení
  • Vrchní 86/30
  • Opava - Kateřinky
  • 747 05
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo