Hodnocení firmy Penzion Ondřejník

*
*
*
*
*
10 hodnocení
michal.brachtl
10.12.2017
*
*
*
*
*

Vynikající obsluha, výborné jídlo, romantická atmosféra, všude čisto, vířivka, sauna perfektní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hana Ganovska
4.5.2017
*
*
*
*
*

Hana 4.5.2017 Nádherně strávený týdenní pobyt v Penzionu Ondřejník. Výborná kuchyně i relaxační pobyt. Milý a přátelský personál.Jsme zde již poněkolikáté a vždy jsme maximálně spokojeni. Vždy nás něčím příjemné překvapí. Za 100% spokojenost dáváme 5 hvězdiček.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Veronika
30.10.2016
*
*
*
*
*

Právě jsme se vrátili z víkendového wellnes pobytu. Byli jsme naprosto spokojeni. Ubytování čisté, útulné moderní pokoje. Jídlo vynikající, pan kuchař opravdu mistr svého řemesla. Personál milý, ochotný. Cenově se může zdát někomu dražší, ale za kvalitu si přece člověk rád připlatí. Hodnotíme vše na 100 %, určitě se sem ještě vrátíme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Simona M.
1.8.2016
*
*
*
*
*

Navštívili jsme s partnerem penzion Ondřejník jako pobytový wellness víkend pro dva. Co se týče jídla, neměli jsme nějaké výhrady. Ale byli jsme velmi nespokojeni s obsluhou (paní za barem - recepcí). Velmi nepříjemná, afektovaná, vše byl problém. Na naši prosbu o výměnu ručníků reagovala slovy, že se během pobytu nemění (což jsem nikdy nezažila)!! S pobytem jsme nebyli spokojeni, očekávali jsme mnohem více. Vzhledem k tomu, že je léto, doufali jsme že se bude večer alespoň grilovat.. Ale vůbec nic. Do tohoto penzionu už nikdy nepojedeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
hosté pensionu Ondřejník
23.3.2016
*
*
*
*
*

dnes jsme se s přítelem vrátili z pensionu Ondřejník....ubytování hezké , wellness také příjemný , ale docela předražený..... S večeří jsme zírali , jako Alenka v říši divů, první večer nám jako předkrm donesla servírka dva listy salátu , mysleli jsme si , že je to žert, čekali jsme ten kulinářský zázrak , který reklamovali a čekali jsme že ten hlavní chod nás překvapí , málem nám vyskočily oči z důlků.... na velikém talíři přinesla servírka něco jako kaši z hovězího guláše a k tomu tři malinkaté bramboráčky. Byla to porce asi pro tříleté dítě, druhý den jsme doufali že se to zlepší a žasli ještě víc. předkrm dvě třícentimetrové trubičky sýra a hlavní chod čtyři miniaturní karbanátky a na nich pusinky z kaše , přítel dostal k tomu kyselé pivo a já grog , který se grogu vůbec nepodobal. Jednohubky jsme spolkli asi za 3 minuty a šli se najíst do jiné restaurace. Celé to byl dárek k vánocům , který jsem věnovala přítelovi , kvůli inzerované eukalyptové sauně která po eukalyptu vůbec nevoněla ......Jinak všude čisto, pokoje v pořádku a i milá obsluha.... bohužel by především měli vyměnit toho specialistu kuchaře.... i tak jsme se snažili si pobyt užít , okolí je krásné......pokud se do tohoto kraje vrátíme , tak pension budeme vybírat s větší pečí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mnželé Hojgrovi
10.3.2016
*
*
*
*
*

Strávili jsme tam s manželem 3 krásné dny v únoru 2016.Welness nám zakoupili děti k Vánocům a byli jsme za to rádi. Kuchyně báječná , personál velice milý , jídlo velice chutné , ubytování také skvělé , paní masérka velice příjemná , vířivka úžasná , no prostě velice rádi se zde podíváme znovu a nebudeme čekat až nám děti koupí další welness pobyt ,za vše díky manželé Hojgrovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
jana.loudatova
22.7.2015
*
*
*
*
*

O víkendu, 17.-19.7.2015, jsme byli ubytováni v tomto penzionu a byli jsme velmi spokojeni a to jak s přístupem personálu, tak i s ubytováním a hlavně s vynikající kuchyní. Můžeme vřele doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Hosté Ondřejníku
24.5.2015
*
*
*
*
*

Právě jsme se vrátili z třídenního pobytu v Penzionu Ondřejník - dostali jsme ho jako dárek k vánocům od dětí. Měli jsme pokoj standartní. Čisto, takový lepší průměr. Nevím jak vypadaly ostatní pokoje. Snídaně formou švédských stolů, naproto v pohodě, dalo se dobře nasnídat. Večeře výběr ze dvou jídel. Večeře obsahovala i polévku. Tady jsem postrádala jakoukoliv zeleninu. Dali jsme si tam i oběd a naprosto stejné, myslím si že ceny jídel z jídelníčku spíš vyšší a za tuto cenu by snad jedno rajče na talíř přistát mohlo. Vířivka v ceně 30 min., je to docela málo, dokoupili jsme si další půlhodinu i se šampusem za 300 Kč a tady musím velice pochválit. Hodina utekla ani jsme nevěděli jak. Maličká vířivka, pro dvě osoby dostačující, příjemné prostředí a šampíčko bylo moc moc fajn. Masáže neskutečně předražené, kdyby snížili cenu, určitě by si ji tam někdo objednal...Co se týká samotných Kunčic v případě deštivého počasí, které jsme měli my, nuda. Projít tam a zpátky s deštníkem a dost. Zajeďte do Čeladné, tam to určitě víc žije. Měli jsme v plánu aspoň jednu túru, ale bohužel.... Pro odpočinek docela fajn a když vezmete, že první den nástup od 14 hodin a třetí den do 10 opustit pokoj, uteče to ani nebudete vědět jak. Závěr - doporučuji, ale zamyslela bych se ve stejné kategorii, zda nenavštívit jiné místo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jecmenj
16.3.2015
*
*
*
*
*

Nádherný víkend, já maximálně spokojený, žena má nádherná nadšená. Personál vstřícný,děvče na recepci pořád uměvavé a ochotné. Vířivka s šampanˇským zážitek.Super, super,super.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Romaneta
9.11.2014
*
*
*
*
*

Ubytování v penzionu je pěkné, co nás ale zarazilo bylo to, že v penzionu jedna osoba dělá naprosto vše - uklízí, masíruje a také vás obsluhuje v restauraci. Na snídani jsme si chtěli dát kafe - bohužel to nebylo možné, neboť paní měla zrovna masáže a jak nám bylo řečeno panem kuchařem, kafe si můžeme objednat cca za hodinu až paní domasíruje! Na otázku proč nám ji nemůže udělat kuchař, jsme dostali jasnou odpověď, že to není jeho práce a musíme si tedy počkat na servírku. Manžel tedy navrhl panu kuchaři, že si klidne udělá kafe sám a samozřejmě ho zaplatí, neboť stejný kávovar má v práci, ale bylo mu to zamítnuto. Co se týče wellness, tak nemůžeme hodnotit, pouze ceny - ty nám přijdou naprosto přemrštěné. (s takovými cenami jsme se nesetklai ani v 4* hotelu např. v Pohodě v Luhačovicích nebo v Čeladence na Čeladné).Asi je to z důvodu, aby si je moc lidí neobjednávalo a paní měla tak dostatek času na úklid a práci v restauraci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Kunčice pod Ondřejníkem 2
  • 739 13 Kunčice pod Ondřejníkem
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo