Hodnocení firmy Penzion Horváth - luxusní ubytování

*
*
*
*
*
8 hodnocení
jindrichbenda
24.8.2019
*
*
*
*
*

Výborná pozice, skvělí majitelé a vše jak má být. Je to moc hezké a příjemné místo. Můžeme jen a jen doporučit 🙂👍 .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
miroslav.cos
31.3.2019
*
*
*
*
*

Poctivý přístup majitele, dobře se tu spalo, výborná snídaně :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
lenka salacova
22.8.2018
*
*
*
*
*

jednim slovem super byli jsme v tomto penzionu uz po treti a pokazde to nemelo chybu.Cisto a moc mily majitele.Urcite se tam ještě podivame.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
hnilicova.jana
19.8.2018
*
*
*
*
*

Prožily jsme zde krásnou dovolenou. Je malá výtka chybí zde lednice pro hosty. Jídlo úžasné příjemní domácí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
faiglova.jitka
15.7.2018
*
*
*
*
*

U Horvátů jsme strávili příjemný prodloužený víkend. Majitelé jsou neskutečně milí, vstřícní, lidští, prostě jedním slovem skvělí. Výborně se o nás starali, ubytování výborné...čisté..snídaně bohaté, měli jsme co dělat, abychom to snědli. Majitelé, ve všem poradili, co je v okolí, kam se můžeme podívat a jako bonus jsme měli projížďku po Lipně. Jedním slovem doporučujeme a určitě se vrátíme. Jitka a Ondra. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Eva
8.5.2017
*
*
*
*
*

U Horváthů jsme strávili prodloužený cyklo víkend s partou kamarádů. Penzion je čistý, vkusný, v dobré lokalitě. Majitelé jsou neskutečně vstřícní a milí lidé. V nabídce jsou zahrnuty jen snídaně (bohaté), majitelé nám ochotně připravili i večeře.....a jejich halušky a svíčková byly prostě božské. Doporučuji!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jiří Logr
11.6.2016
*
*
*
*
*

Už jsem tu potřetí, všem doporučuji, příroda blízko a domácí atmosféra v penzionu, bazén! Skvělí majitelé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Andrejholanova
30.5.2016
*
*
*
*
*

Jedna z našich nejlepších dovolených. Luxusní ubytování v krásné lokalitě. Penzion je čistý, hezky zařízený. S mužem jsme se shodli že nám stylově připomíná lepší penziony v Rakousku. Snídaně bohaté a chutné. Majitelé jsou velmi příjemní a lidští. Určitě se zase vrátíme.Doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Penzion Horváth - luxusní ubytování
Penzion Horváth - luxusní ubytování 1.6.2016

Jsme moc a moc rádi za tuto reakci našich hostů! Zvedlo nám to naše sebevědomí. Děkujeme. Juraj, Ivana a Michálek Horváthovi.

Přidat hodnocení
  • Chlum 145
  • 382 03 Křemže
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo