Hodnocení firmy Oční klinika Horní Počernice, s.r.o.

*
*
*
*
*
15 hodnocení
Bellka
4.6.2021
*
*
*
*
*

Na klinice jsem byla velmi dobře ošetřena, díky moc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kamil
25.3.2021
*
*
*
*
*

Rád doporučím i dalším. Jsem spokojen po celou dobu… Velmi dobrý doktor…

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
renata
8.7.2020
*
*
*
*
*

Docházím zatím jen na kontroly zraku, ale hodně zvažuji i operaci očí. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Tomáš
9.4.2020
*
*
*
*
*

Přes 4 roky jsem na kliniku docházel jen na překontrolování zraku a letos hned po vánocích jsem šel na zákrok.... Obavy tam maličko byli, přece jen je to zásah do těla, ale nakonec jsem se sebral a šel jsem do toho a teda super. Říkal jsem si co mě čeká a tohle je super, vidím úplně čistě, dokonce mi příjde, že se mi zlepšilo i vidění v šeru, opravdu rád doporučím. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Cizinka
4.3.2020
*
*
*
*
*

Bphužel jsem byla velmi zklamaná. Vzhledem k vytíženosti kliniky, tak byl velký problém najít místo na parkování. Klinika měla pro klienty asi 4 místa. Pí/sl recepční poté, co zjistila, že nevlastním kartičku pojištěnce ( žiji v zahraničí), tak byla dost nepříjemná. Vzhldem ke skutečnosti, že jsem si předem volala a všechny vyšetření si plně hradím, tak mi dost vadí. Na klinice jsem čekala více než 2h a již od pohledu bylo zřejmé, že personál nedělá svoji práci s radostí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
29.3.2019
*
*
*
*
*

Polikliniku Horní Počernice jsem navštívila před rokem kvůli syndromu suchého oka. Byla jsem velmi negativně překvapena odmítavým způsobem jednání lékařů. Považuji říct za neprofesionální. Bylo mi řečeno, že syndrom suchého oka nelze léčit jiným způsobem, než aplikací umělých slz, což samozřejmě v dnešní době není pravda. Léčba tedy byla zanedbána a to vedlo k trvalým následkům v podobě odumření většiny meibomských žláz. Doufám, že se přístup očních lékařů k tomuto problému v budoucnu zlepší a budou využívány i moderní metody léčby známé v zahraničí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
Antonin
15.3.2019
*
*
*
*
*

U mě odvedli super práci. Jsem velmi spokojen, že jsem si sem zašel a vyřešil jednou pro vždy můj problém s očima. Cena byla pro mě přijatelná, ono když se podívám všude okolo, tak to není nikde moc jiný. Pro mě ideální služba. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Ja.P45
27.12.2018
*
*
*
*
*

Bála jsem se jak děs toho, co tam semnou budou dělat ale nakonec šlo o prd... Nebo takhle, nešlo o prd, byla to operace, ale rozhodně to nebylo něco kvůli čemu mít strach... Oči mám do té doby bez dioptrií, takže super. Neměnila bych

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
danda16
25.10.2018
*
*
*
*
*

Hodnotím jak jsou připravení a přístup k nám. Operace – rychlá- bezbolestná- takže bájo. Za měsíc jedu na další kontrolu. Nemám je moc daleko takže super. Rozhodně doporučuji. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kornutova.ver
12.9.2018
*
*
*
*
*

Kliniku v horních počernicích jsem navštívila před necelým před půl rokem a teď vidím jako rys. Vážně kliniku doporučuju, doktor i sestřičky byli supr, zákrok byl frk-frk a žádná bolest. Jsem opravdu spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Tyršova 394
  • Semily
  • 513 01
  • mapa

Otevírací doba

  • St 9:0012:00 13:0015:00
  • 9:0013:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo