Hodnocení firmy Oční klinika Horní Počernice

*
*
*
*
*
19 hodnocení
Pavel
25.7.2021
*
*
*
*
*

Doporučuji, jsem s oční klinikou spokojen chodím na prohlídky zraku i kvůli jejich přístupu u operace.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Karolína Jirásková
25.6.2021
*
*
*
*
*

Doporučuji, jsem s klinikou dlouhodbě spokojena. Jejich přístup při řešení problému mi vyhovoval.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ludmila
11.6.2021
*
*
*
*
*

Mám po operaci očí několik let, do dnes vidím dobře i když jsem ze začátku byla k takovým operacím poměrně dost skeptická, tak dnes jsem ráda, že jsem do toho šla u dělala jsem si „jakoby“ radost a vidím dneska líp jak s čočkami, které jsem nosila přes léto vlastně nonstop.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ro.no
15.5.2021
*
*
*
*
*

Velká nespokojenost. Zaplatil jsem cca před 7 lety cca 40 000 Kč (obě oči) za laserovou operaci (dioptrie na dálku). Těsně před výkonem operace mi nakapali do očí kapky a dali k podpisu rychle smlouvu (jen jeden výtisk pro kliniku, druhý výtisk pro pacienta mi nedali), kde je v podstatě uvedeno, že nebudu nic reklamovat a že nebudu chtít vrátit peníze ani chtít slevu. Zázrak se nekonal. Po několika měsících se dioptrie vrátily zpět (cca 1-2 dioptrie na dálku) a každý den musím kapat drahé oční kapky - umělé slzy. Klinikou slibovaná doživotní záruka a garance bezplatné reoperace je nesmysl (jak se uvádí na https://ocniklinikahp.cz/laserove-operace-oci/). Po dalším vyšetření mi bylo řečeno, že po laserové operaci mám tenkou rohovku a oprava další laserovou operací není možná. Prý si můžu zaplatit další operaci nitrooční čočky, nebo si mám koupit běžné kontaktní čočky a nebo si mám koupit brýle (pokud možno v té jejich klinice, aby měli další peníze). Před klinikou není kde zaparkovat, plná čekárna lidí, dlouhé čekání, nebo na recepci mě pošlou pryč, prý ať přijdu až za hodinu. Při kontrolách po operaci je v ordinaci pokaždé jiný doktor, který ani neví, proč jsem přišel (mají napsáno vše v počítači) atd. Jinak automat na kávu za 35 Kč vedle recepce nedoporučuji, odpornější kafe jsem snad nikdy nepil).

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
EviZ
13.5.2021
*
*
*
*
*

Dobrý den, oční kliniku v Horních Počernicích opravdu nedoporučuji. Tatínek si připlatil 26.000,- Kč za operaci laserem. Objednán byl na 9:30 hod. Na řadu se dostal o hodinu později. Čekárna je malá a průchozí do ostatních pater (průchoďák). Na toaletě nebylo mýdlo. Spousta naštvaných pacientů, kteří čekali na klasické vyšetření cca 2,5 hodiny (nelze se objednat). V této době, kdy se všude objednává, aby nebylo moc lidí pohromadě, se toto na této klinice absolutně nedodržuje, ba je to jejich krédo. Na recepci posílají lidé čekat ven. Většina pacientů jsou senioři, kteří nemají kde počkat a mají hodinu chodit venku. Parkování absolutně nedostačující. Pro kliniku vyhrazeno cca 5 parkovacích míst, které zaberou zaměstnanci. Zbylé parkoviště zaberou auta, která parkují u nádraží. Po zákroku nebyl otec vůbec informován, kdy má sundat ochranu očí a jak si má kapat. Prostory jsou již "vybydlené". Převlékání před operačním sálem probíhá v jedné místnosti, kde jsou muži i ženy pohromadě, řekla bych, že až neetické. Je to "PRAČKA" na peníze! Lidé jsou až na druhém místě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne3
Honza
30.4.2021
*
*
*
*
*

Doporučuji, příjemné prostředí a dobří doktoři.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lela
15.1.2021
*
*
*
*
*

Moc fajn lidi a dobře se o mě vždycky starali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martina.vatikova
22.5.2020
*
*
*
*
*

Sem moc spokojená s přístupem lékařů a sestřiček na této klinice. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pája
13.2.2020
*
*
*
*
*

Podstoupila jsem v roce 2011/7 operaci obou očí. Mnoho let jsem neviděla do dálky. Moje běžná praxe byla, že jsem na ulici nepoznávala lidi, takže na mě mávali, volali a já zmateně hodila zpět jen úsměv. Tak jsem se rozhodla že oči nechám operovat a bylo to pro mě super rozhodnutí. Cena byla teda -UF-, ale jinak paráda.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
standakrotil
19.6.2019
*
*
*
*
*

Jsem spokojen s operací, kterou jsem na klinice Horní Počernice podstoupil. Bylo to rychle, bezbolestné a následná péče byla super. Takže já si nemám nač postěžovat. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Obchodní 2/2694
  • Praha
  • Hlavní město Praha
  • 193 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0012:00 13:0017:00
  • Út 8:0012:00 13:0016:00
  • St 8:0012:00 13:0016:30
  • Čt 8:0012:00 13:0016:00
  • 8:0013:30
  • So Zavřeno
  • Ne Zavřeno
  • Máme právě otevřeno

Sekce a Štítky

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo