Hodnocení firmy Oční klinika Horní Počernice

*
*
*
*
*
13 hodnocení
Lela
15.1.2021
*
*
*
*
*

Moc fajn lidi a dobře se o mě vždycky starali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martina.vatikova
22.5.2020
*
*
*
*
*

Sem moc spokojená s přístupem lékařů a sestřiček na této klinice. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pája
13.2.2020
*
*
*
*
*

Podstoupila jsem v roce 2011/7 operaci obou očí. Mnoho let jsem neviděla do dálky. Moje běžná praxe byla, že jsem na ulici nepoznávala lidi, takže na mě mávali, volali a já zmateně hodila zpět jen úsměv. Tak jsem se rozhodla že oči nechám operovat a bylo to pro mě super rozhodnutí. Cena byla teda -UF-, ale jinak paráda.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
standakrotil
19.6.2019
*
*
*
*
*

Jsem spokojen s operací, kterou jsem na klinice Horní Počernice podstoupil. Bylo to rychle, bezbolestné a následná péče byla super. Takže já si nemám nač postěžovat. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
evamalinova2
4.1.2019
*
*
*
*
*

Operovali mi oči na jaře 2010 do dnes obě oči slouží v pohodě. Cena pro mě byla zlomová, proto jsem se dlouho rozmýšlela, jestli mi to za to stojí nebo ne, ale po všech pro a proti to nakonec dopadlo pro operaci. DO dnes nelituji, že jsem do toho šla a nemám co bych vytkla. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
amanda196
25.9.2018
*
*
*
*
*

Operace očí zde proběhla velmi dobře. Od operace už uběhlo několik měsíců a jsem ráda, že jsem tak učinila. Měla jsem brýle ‘‘jen‘‘ na dálku, a momentálně nepotřebuji ani na řízení brýle, splnilo to má očekávání. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
daniela
10.8.2018
*
*
*
*
*

Naše babička měla docela dlouho problémy se zrakem, ale před nedávnem kvůli tomu už podstoupila operaci očí na klinice Horní Počernice a je to fakt dobrý. Babička říkala, že je to o hodně lepší a je spokojená, že měla dojít na zákrok už daleko dřív.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Albert
15.6.2018
*
*
*
*
*

Jsem s klinikou Horní Počernice moc spokojen. Byl mi u nich operován zrak před čtvrt rokem a zatím se oči ještě lepší, ale i tak je to oproti minulosti nádhera. Škoda jen, že jsou od nás tak daleko, cesta mi zabere docela dost času.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jarmila K.
3.10.2017
*
*
*
*
*

Absolvovala jsem na této klinice zákrok před měsícem a půl. Měla jsem už velmi silné dioptrie do dálky, a i navečer když se stmívalo, tak jsem při řízení špatně viděla a jelikož má práce obnáší hodně cestování autem, rozhodla jsem se podstoupit laserovou operaci očí v horních počernicích a musím říct, že do týdne po zákroku jsem viděla jak nikdy předtím, takže investovaných peněz nelituji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
F.C.
31.7.2017
*
*
*
*
*

Muž byl na operaci na klinice v Horních počernicích před třemi lety. Měl sice jen slabé dioptrie, neviděl dobře za šera a při řízení. Operace proběhla bez problémů, první den trochu pálení, ale od druhého dne všechno všechno super, pochvaloval si, že všechna předoperační vyšetření probíhala přímo tam a samotný zákrok trval jen chvilku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Obchodní 2/2694
  • Praha
  • Hlavní město Praha
  • 193 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0012:00 13:0017:00
  • Út 8:0012:00 13:0016:00
  • St 8:0012:00 13:0016:30
  • Čt 8:0012:00 13:0016:00
  • 8:0013:30
  • So Zavřeno
  • Ne Zavřeno
  • Máme právě otevřeno

Sekce a Štítky

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo