Hodnocení firmy Oční klinika Horní Počernice

*
*
*
*
*
20 hodnocení
standakrotil
19.6.2019
*
*
*
*
*

Jsem spokojen s operací, kterou jsem na klinice Horní Počernice podstoupil. Bylo to rychle, bezbolestné a následná péče byla super. Takže já si nemám nač postěžovat. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
evamalinova2
4.1.2019
*
*
*
*
*

Operovali mi oči na jaře 2010 do dnes obě oči slouží v pohodě. Cena pro mě byla zlomová, proto jsem se dlouho rozmýšlela, jestli mi to za to stojí nebo ne, ale po všech pro a proti to nakonec dopadlo pro operaci. DO dnes nelituji, že jsem do toho šla a nemám co bych vytkla. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
amanda196
25.9.2018
*
*
*
*
*

Operace očí zde proběhla velmi dobře. Od operace už uběhlo několik měsíců a jsem ráda, že jsem tak učinila. Měla jsem brýle ‘‘jen‘‘ na dálku, a momentálně nepotřebuji ani na řízení brýle, splnilo to má očekávání. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
daniela
10.8.2018
*
*
*
*
*

Naše babička měla docela dlouho problémy se zrakem, ale před nedávnem kvůli tomu už podstoupila operaci očí na klinice Horní Počernice a je to fakt dobrý. Babička říkala, že je to o hodně lepší a je spokojená, že měla dojít na zákrok už daleko dřív.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Albert
15.6.2018
*
*
*
*
*

Jsem s klinikou Horní Počernice moc spokojen. Byl mi u nich operován zrak před čtvrt rokem a zatím se oči ještě lepší, ale i tak je to oproti minulosti nádhera. Škoda jen, že jsou od nás tak daleko, cesta mi zabere docela dost času.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jarmila K.
3.10.2017
*
*
*
*
*

Absolvovala jsem na této klinice zákrok před měsícem a půl. Měla jsem už velmi silné dioptrie do dálky, a i navečer když se stmívalo, tak jsem při řízení špatně viděla a jelikož má práce obnáší hodně cestování autem, rozhodla jsem se podstoupit laserovou operaci očí v horních počernicích a musím říct, že do týdne po zákroku jsem viděla jak nikdy předtím, takže investovaných peněz nelituji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
F.C.
31.7.2017
*
*
*
*
*

Muž byl na operaci na klinice v Horních počernicích před třemi lety. Měl sice jen slabé dioptrie, neviděl dobře za šera a při řízení. Operace proběhla bez problémů, první den trochu pálení, ale od druhého dne všechno všechno super, pochvaloval si, že všechna předoperační vyšetření probíhala přímo tam a samotný zákrok trval jen chvilku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pokorny.miroslav
22.6.2017
*
*
*
*
*

Rád přispěju svou zkušeností, operaci obou očí jsem na oční klinice v horních počernicích absolvoval před měsícem. Samotný zákrok není příjemný, ale je to spíš psychika – že je člověk vzhůru a vnímá, jak se mu někdo vrtá v očích. Bolestivý však není vůbec. 14 dní jsem pak byl citlivější na světlo. Ale plusy rozhodně převažují, na dálku vidím perfektně, což bylo účelem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Magda Mrlíková
5.5.2017
*
*
*
*
*

Nad laserovou operací jsem uvažovala dlouho, ale z operace jsem měla trochu strach. Až jsem od dcery se zetěm poukázku na zákrok na kliniku Horní Počernice a jsem za to moc ráda. Hned po zákroku jsem viděla lépe a od té doby nemusím ráno hledat brýle, nebo řešit jejich mlžení v zimě ani kupovat čočky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Karolína
24.3.2017
*
*
*
*
*

Na tuto kliniku jsem dostala do dcery poukázku na jedno oko a na to druhé jsem si přispěla sama, samotné mi bylo trapné, aby dcera měla tak velké výdaje... Teď jsem po zákroku sice krátce, ale musím říct, že vidění se mi zlepšilo, ale ještě si zvykám že sebou nemusím tahat brýle, ale na to si ráda zvyknu...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Obchodní 2/2694
  • Praha
  • Hlavní město Praha
  • 193 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0012:00 13:0017:00
  • Út 8:0012:00 13:0016:00
  • St 8:0012:00 13:0016:30
  • Čt 8:0012:00 13:0016:00
  • 8:0013:30
  • So Zavřeno
  • Ne Zavřeno
  • Máme právě otevřeno

Sekce a Štítky

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo