Hodnocení firmy Nemocnice Český Krumlov

*
*
*
*
*
14 hodnocení
carnasona
11.11.2020
*
*
*
*
*

Bohužel jsem s touto nemocnicí nespokojena i celá moje rodina. Nejvíce ro odnesla maminka. Táta se léčil dlouhodobě s ledvinami a umřel tak rychle, že to nikdo nečekal. Chodil na dializu i této době, když je epidemie. Snažil se vyhýbat sanitkám, a snažil se opravdu dodržovat hygienu. Mimochodem, když vyprávěl, v jaké špíně je nemocnice, že se tam ani nechtěl koupat. Jezdil domů i když tam byl hospitalizovaný,aby se mohl vykoupat. Jezdil sám autem do nemocnice, aby se nenakazil. Měl dárce z rodiny na transplantaci ledvin. Bohužel na víkend odjel do nemocnice, že mu nebylo dobře. Doktoři ho nechali v bolestech a nic mu nepomohli. Nechali to trpět, chtěl i domů na poslední chvíli. Bohužel to nestihl. Auto měl u nemocnice, který mu odvezli bez svolení u firmy, kde si ho vzal na leezing. Splátky a akontaci 80 tis měl zaplacenou. Lidi jsou i v této době zlý. Auto mu odvezli i s dokladami a smlouvou, které měl v autě. Samozřejmě firma to zlikvidovala. V pondělí ho převezli do Českých Budějovic že má covid. Byl v kómatu. Nevěřím tomu, svedli to na covid. V úterý 20.11. tatínek zemřel. Zavřeli ho do rakve nahého, ani jsme se nemohli rozloučit a spálili. Bylo mu jen 62 let a nevíme co se stalo. Nevěřím ani tomu lékaři, který ho dlouhodobě léčil. Kašlal na něj, a jen byl nepříjemný a vše oddaloval. Myslím že se každému vše zlé vrátí. Moc nám tatínek chybí a tohle si opravdu nezasloužil. Proto tuhle nemocnici nedoporučuji. Nechají vás umřít, když nemáte známé doktory.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vl.zv
24.2.2020
*
*
*
*
*

Dne 18.2.2020 jsem byl hospitalizován na chirurgickém oddělení českokrumlovské nemocnice k operaci kolena. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem lékařům, sestřičkám a ostatnimu personálu tohoto oddělení za skvělou profesionální práci. S pozdravem Zvoník Vladimír Č.B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Eva
7.12.2019
*
*
*
*
*

V listopadu jsem byla v nemocnici v ČK na gynekologickém oddělení. Kvůli myomům mi brali dělohu a vejcovody. Musím říct, že jsem byla mile překvapena pěkným areálem, parádně odvedenou prací při zákroku a jednáním personálu od sestřiček až po doktory. Všichni byli sympatičtí, ochotní a moc hodní. Tímto bych chtěla poděkovat panu doktorovi Míkovi, který mě operoval.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Adéla
5.9.2019
*
*
*
*
*

S nemocnicí v Č. Krumlově mám velice špatné zkušenosti. Pacient je pro doktory spíše jako maso. Ochotu či empatii nečekejte a co se týká léčení pacienta, tak to je také veliká tragédie. Jeden z mnoha příkladů: Před 2 týdny jsem měla nejspíše virózu. Celou noc jsem prozvracela a následně v ranních hodinách jsem zkolabovala. Byla jsem doma jen s mojí babičkou, která nemá ř. průkaz, tím pádem mě nemohla přepravit do nemocnice a zajistit mi lékařskou pomoc, tak ze zoufalosti zavolala záchrannou službu. No těch keců, co jsem musela poslouchat od pana doktora? Prý proč jsem si nedošla sama do nemocnice, nebo k obvodnímu lékaři? Proč asi? Nemohla jsem totiž ani vstát :))) Po hodině, co mě položili na lůžko (mimochodem v té stejné místnosti hned vedle mě ordinovali :)) why not) mě poslali na ultrazvuk. Nic nenašli, tak mě následně poslali domů :)))) Nejlepší byla asi poznámka doktora „Když jste tak dlouho zvracela, tak jste aspoň zhubla” Ámen fakt. Poučení: Nemocnice Č. Krumlov už NIKDY víc!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marena.x
2.1.2019
*
*
*
*
*

Tímto bych chtěla zaslat velké poděkování na odd. ARO panu MUDr. F. Šíslovi, za příkladnou a úžasnou péči po operaci dne 5.4. 2018. Též Všem lékařům a sestrám z tohoto odd. Následně za psychickou pomoc při další anestezii dne 5.11.2018. Všem přeji do nového roku 2019 hodně zdraví a pracovních úspěchů. J. Přbilová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Raza
14.10.2018
*
*
*
*
*

Pokud se chcete zbavit starších členů rodiny, ideální místo. Neochota, špatná péče i hygiena. Důchodci kterému byla neustále zima sebrali i přikrývku co přinesli příbuzní. Světe div se prochladl.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
wiktorka.wik
16.7.2017
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost, sestřičky milé, usměvavé, ochotné a paní doktorka Bohatá velmi hodná. Za mě nejlepší nemocnice.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel Bauer
3.5.2017
*
*
*
*
*

Velmi dobrá nemocnice. V Českých Budějovicích mě nechali měsíc trpět se slepím střevem a řekli mi tak nějak že simuluji a ať si vezmu ibalgin (asi po deseti prohlídkách). Celý měsíc jsem byl v pracovní neschopnosti a "chodil" jsem (už jsem sotva lezl) s žádankami k vyšetření od mého praktického lékaře na zdejší chirurgii. Ovšem vyšetření jsem se nedočkal. Naposledy jsem byl u pana Ptáka (primáře) a vyšetření trvalo asi tři minuty. Řekl mi že ASI měkké tříslo a ať to přiměřeně namáhám. Hned další den jsem šel do CK, kde když viděli jak vypadám a jak chodím jsem šel okamžitě na sál. Všem v Českém Krumlově opravdu z celého srdce děkuji. Kdyby Vás nebylo, asi už bych tady nebyl a to kvůli takové "banalitě". Co se týče nemocnice v Českých Budějovicích, zvažuji, jelikož mám všechny zprávy, že celou věc předám svému právnímu zástupci. Ještě jednou všem v CK děkuji a VŠEM TUTO NEMOCNICI DOPORUČUJI!! Pavel Bauer

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Lucie 1991
26.11.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den, dne 25.11.2016 seděla jsem na Interní Anbulanci. Přišli jsme v 9:00 plná čekarna. A dostali jsme se na řadu až 12:00 a pak jeste sestřička mi řekla jestli nemůžu počkat do 13:00 ze uz nás nemůže vzít. A pritele bolelo u srdce je to normalni???A jeste vzali pacienty kteří přišli az po nás. Kde je ten respekt. Lucie

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Soukup Stanislav
14.10.2016
*
*
*
*
*

BYL JSEM OPEROVAN NA CHIRURGII V C.KRUMLOVE NA ODDELENI A. S PUPECNI KYLOU A ZLUCNIKEM 11.10.16. CHTEL BYCH PODEKOVAT VSEM ZDRAVOTNIM SESTRAM ZA PERFEKNI PRISTUP A ZAJEM O PACIENTA BYLI VSICHNI MOC HODNI JAK SESTRICKY TAK I DOKTORI. SOUKUP STANISLAV.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 380 761 111
fax:
+420 380 711 464
e-mail:
info@nemck.cz
web:
www.nemckr.cz
  • Nemocniční 429
  • Český Krumlov - Horní Brána
  • 381 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo