Hodnocení firmy Apartmány Hecht

*
*
*
*
*
8 hodnocení
jana.rackova
21.7.2014
*
*
*
*
*

Apartmány Hecht jsou příjemné zařízené, ale Maji jednu obrovskou chybu . Při příjezdu na recepci byla neuvěřitelně arogantní obsluha. Pán v culíku byl horší a pak mladá slečna ,která již jen dotyčnému sekundovala. Neochota na kteroukoli otázku. Pochválit můžeme jen obsluhu kuchyně, velice příjemní a záleží jim na spokojenosti zákazníka. Na recepci zřejmě neví, jak se mají k zákazníkům chovat. Je to škoda,velice to kazí dojem celého komplexu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
23.11.2013
*
*
*
*
*

Bylo tu krásně i přes to podzimní zatažené počasí,jídlo i obsluha skvělá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
23.9.2013
*
*
*
*
*

S ubytováním a se službami ve Vašem hotelu jsme byli velmi spokojeni, ještě kdyby se tak dalo objednat počasí to by bylo super..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
23.9.2013
*
*
*
*
*

S ubytováním a se službami ve Vašem hotelu jsme byli velmi spokojeni, ještě kdyby se tak dalo objednat počasí to by bylo super..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
22.9.2013
*
*
*
*
*

Pobyt na Lipně v apartmánech Hecht měl jen jednu chybu! Vůbec nám nepřálo počasí,pršelo,jen se lilo! Přesto jsme projeli celé okolí Lipna i nejznámější památky! Ubytování bylo velmi příjemné a kuchyně skvělá! Díky! Docela určitě využijeme nabídku na další pobyt na jaře 2014.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
22.9.2013
*
*
*
*
*

Pobyt na Lipně v apartmánech Hecht měl jen jednu chybu! Vůbec nám nepřálo počasí,pršelo,jen se lilo! Přesto jsme projeli celé okolí Lipna i nejznámější památky! Ubytování bylo velmi příjemné a kuchyně skvělá! Díky! Docela určitě využijeme nabídku na další pobyt na jaře 2014.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
17.9.2013
*
*
*
*
*

Prostředí je moc krásné,ale hlavně na co asi se zde dá nejvíce nalákat, je opravdu moc příjemný pan kuchař, který se k lidem chová moc pěkně i personál je příjemný a slušný, ale ta kuchyně je vynikající, bohatá snídaně a vynikající večeře! Jen škoda, že v bazénu není nějaká bublinková masáž či nějaká jinačí relaxační procedura, ale jinak jsem byl z pobyttu VELICE SPOKOJENÝ a mohu jen doporučit!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
17.9.2013
*
*
*
*
*

Prostředí je moc krásné,ale hlavně na co asi se zde dá nejvíce nalákat, je opravdu moc příjemný pan kuchař, který se k lidem chová moc pěkně i personál je příjemný a slušný, ale ta kuchyně je vynikající, bohatá snídaně a vynikající večeře! Jen škoda, že v bazénu není nějaká bublinková masáž či nějaká jinačí relaxační procedura, ale jinak jsem byl z pobyttu VELICE SPOKOJENÝ a mohu jen doporučit!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 774 467 385
e-mail:
info@apartmany-hecht.cz
ICQ:
577443954
skype:
Apartmany_Hecht
web:
www.apartmany-hecht.cz/
  • Volarská 212
  • Horní Planá
  • 382 26
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo