Hodnocení firmy Antikvariát Počta - Prodej a výkup knih

*
*
*
*
*
11 hodnocení
3.8.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, knihy jsem zde objednávala poprvé a přišly v pořádku...na jednom obalu byla menší dírka, ale jednalo se o starší knihy, takže žádná tragédie...spíše jsem byla překvapena, že byly v tak dobrém stavu. Jak jsem již psala, objednávala jsem poprvé, ale přesto musím pochválit, že mají levné poštovné, ceny knih příznivé, stav knih je v naprostém pořádku a dorazily celkem rychle...Jediné mínus je, že neodpovídají na dotazy. Já to ale zase až tak nehrotím. Za mě spokojenost a z knížek mám velkou radost. Určitě ještě budu někdy objednávat a vlastně touto cestou i děkuji:)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rybavaclav1
19.10.2016
*
*
*
*
*

S přístupem firmy Josef Počta-Antikvariát jsem navýsost spokojen,protože i když jsem dodatečně stornoval svoji objednávku,nebyly žádné námitky a personál mi objednanou knížku ochotně zarezervoval.Vřele doporučuji!Václav Ryba,Horné Zelenice,Slovenská Republika

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
smrckova
19.2.2016
*
*
*
*
*

Nesmírně milé a vstřícné jednání- vřele tuto firmu doporučuji!!! Dovolila bych si zde naopak varovat před pracovníky jedné nejmenované firmy, která se rovněž zabývá výkupem knih- s tak arogantním jednáním, jaké tito dva mladíci předvedli jsem se doposud nesetkala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano54 ne8
Kristý
8.11.2015
*
*
*
*
*

Sehnala jsem zde pěkné knihy za velmi dobrou cenu, přišly v pořádku a brzy. Za mě spokojenost :-) Děkuji a doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano59 ne9
vladkajirakova
22.9.2015
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojená knihy jsou v pořádku žádný šunt ale hlavně když není dostupnost toho co chci jinde,tady seženu vždy. Babča

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano56 ne10
Jana
23.10.2014
*
*
*
*
*

Sháněla jsem jednu knihu, a i když stejně nebyla k dosažení, dostala jsem od firmy obratem sdělení, že ji nemají oni, a dokonce ji sháněli pro mne i na ostatních antikvariátech. Byla jsem velice mile překvapena, a i když knížku nemám, nechalo ve mně jednání p. Počtové krásný pocit. Děkuji. Jana Paulusová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano57 ne19
Magda
26.9.2014
*
*
*
*
*

Sháněla jsem knihu nutně pro studium,nikde v knihkupectví nebyla.Obrátila jsem se na Antikvariát Josefa Počty a dostala jsem hned informaci kde knohu sehnat. Vstřícné a ochotné jednání.Doporučiji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano58 ne18
sulo51
24.8.2014
*
*
*
*
*

jedním slovem katastrofa, s tak arogantním jednáním sem se ještě nesetkal

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano24 ne58
agrotest
20.5.2014
*
*
*
*
*

Dlouho hledanou knihu jsem na internetu náhodně objevil v Antikvariátu Josef Počta v původní zachovalé originální vazbě a ilustracemi. Jsem velmi rád, že se mi taková skvělá příležitost naskytla. A ještě více jsem byl překvapen vstřícným jednáním, rychlým vyřízením a nízkou cenou za doručení. Vřele tuto prodejnu všem doporučuji. Kniha "Pád rodu Smiřických" v tomto provedení je již vzácností, popisované události se velmi dotýkají nejen významné české historie, ale i mého rodného kraje s hradem Kumburk - má srdeční záležitost. Proto za vše - vřelý dík !!! Josef Kracík

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano58 ne21
eltopo
29.4.2014
*
*
*
*
*

pestrá nabídka zajímavých knih

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano56 ne23
Přidat hodnocení
  • Kopečná 24
  • Hlavní město Praha - Prosek
  • 190 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 10:0019:00
  • Út 10:0019:00
  • St 10:0019:00
  • Čt 10:0019:00
  • 10:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo