Hodnocení firmy OPENREALITY & partners, s.r.o.

*
*
*
*
*
50 hodnocení
onebrain
27.4.2020
*
*
*
*
*

Pan Radek Kuchař je velmi spolehlivý, ochotný, a milý profesionál. Prodej naší nemovitosti proběhl naprosto hladce. Byla jsem mile překvapena nadstandartním a přátelským přístupem. Všem mohu jedině doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
stanislava.pokorna1
24.4.2020
*
*
*
*
*

“Profesionální přístup, rychlé vyřízení bezvadná domluva. Doporučuji paní Dubskou na 100% Vše proběhlo hladce takřka bez mé asistence a bez starostí. Jako bonus lidské chování. Mockrát děkuji za vše. S.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
maledivy12345
6.4.2020
*
*
*
*
*

Děkuji za paní Daně Luknišové za férové a profesionální jednání při prodeji pozemku.Vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Doležel
25.3.2020
*
*
*
*
*

Přes tuto realitku jsme kupovali byt v Brně. Makléřka nás provedla celým procesem a časově nám přizpůsobila prohlídky. Opravdu skvělý a rychlý servis. Děkujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
svoboha
7.10.2019
*
*
*
*
*

Velmi milý a vstřícný přístup, ochota při vyřizování všech náležitostí prodeje. Profesionalita při kontaktu s prodávajícím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Manželé Exelovi
5.10.2019
*
*
*
*
*

Přístup pana Štěpána k práci je velmi profesionální, spolehlivý a na vysoké úrovni. S panem Štěpánem spolupracujeme již dlouhodobě. Ceníme si jeho lidského přístupu, korektního a rychlého jednání,stejně tak i velké ochoty zodpovědět všechny naše dotazy. Velmi nás těší s jakým nadšením a úsměvem na tváři svoji práci dělá. Určitě služby,jak pana Štěpána,tak i realitní kanceláře, doporučujeme! Děkujeme za Váš přístup a ochotu a těšíme se na další spolupráci. Manželé Exelovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
milan.honeiser
5.10.2019
*
*
*
*
*

Zástupce dané firmy pan Štěpán je beze sporu člověk na svém místě. Jsem velmi rád, že jsem se rozhodl pro tuto firmu protože poskytuje spolehlivé a pravdivé informace a pro zákazníka udělá vše co může. Jsem maximálně spokojený se službami a s pozitivním výsledkem zadané smlouvy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Skupinovi
5.10.2019
*
*
*
*
*

Byli jsme s panem Štěpánem spokojeni při koupi první nemovitosti a tak jsme se rozhodli využít jeho služeb i při koupi druhé. Velká profesionalita a lidský přístup, velmi dobrá komunikace. Jsme spokojeni Skupinovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan.jancar
5.10.2019
*
*
*
*
*

vysoce profesionální přístup, precizní podklady pro zájemce, ochota přizpůsobit se požadavkům jak prodávajícího, tak potenciálního zákazníka.Dodržování dohody a rychlost zpracování materiálů. Dokonalá příprava a zpracování smluv i písemného přední nemovitosti kupujícímu.Již jsem nějaký pátek na světě, prošel jsem spolupráci s mnoha realitními makléři, ale pan Jaroslav Štěpán, Dis byl bezkonkurečně nejlepší. Moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mil.rez
4.10.2019
*
*
*
*
*

Jsme velmi spokojeni se službami pana Štěpána, chválíme jeho profesionalitu a časovou flexibilitu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Slámova 775/12
  • Brno - Černovice
  • 618 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo