Hodnocení firmy OPENREALITY & partners, s.r.o.

*
*
*
*
*
58 hodnocení
petra.adrian08012011
13.1.2021
*
*
*
*
*

Rád bych paní Sylva Hodaňová moc poděkoval za všechno. Prodej našich domů proběhl hladce. Ale také komunikace šla opravdu dobře. Žena Sylva Hodaňová je skvělá makléřka ......

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Tomáš
21.12.2020
*
*
*
*
*

Vstřícný přístup od slečny Heleny Luknišové z realitní kanceláře Openreality. Ochotné a profesionální jednání. Rychlá a příjemná komunikace. Vše proběhlo v pořádku a mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Konradovadeny
17.10.2020
*
*
*
*
*

Chtěla bych poděkovat paní Michaele Schönwälderové Kašparovské, která je výborná. Jde vidět, že ji práce neskutečně baví a pro spokojenost klienta udělá maximum. Je nejen skvělá makléřka, ale hlavně skvělý člověk, který jde do všeho naplno. Miši, děkujeme!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
petrasuchec
16.10.2020
*
*
*
*
*

Veliká spokojenost realitní kancelář OPENREALITY POHOŘELICE super přístup a služby.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Marcela Vajdová
12.10.2020
*
*
*
*
*

Naprostá spokojnost, profesionální jednání, trpělivost při řešení různých nestandartních situací. Mohu jen doporučit. Jak spolupráci s panem Luknišem, tak jednání s paní Hrubou. Moc děkuji za vyřešení mé situace při prodeji bytu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
frolichova3
5.10.2020
*
*
*
*
*

Skvělý přístup ke klientům, profesionální jednání. Vřele doporučuji tuto realitní kancelář.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Jakub
14.9.2020
*
*
*
*
*

Velmi profesionální přístup od slečny Heleny Luknišové z realitní kanceláře Openreality. Umí poradit, je vstřícná, ochotná, komunikativní, svoji práci velmi dobře umí a vše proběhlo v pořádku. Doporučuji jestli hledáte profíka!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
lenkapapezikova
19.6.2020
*
*
*
*
*

S prací pana Radka Kuchaře jsem velmi spokojena. Odvádí profesionální práci v rámci svého oboru. Při prodeji bytu s ním byla skvělá spolupráce. Vše perfektně zařídil - prohlídky nemovitosti, příprava smluv, přepis energií,... Je to velice milý a empatický člověk, který své práci rozumí. Všem mohu doporučit využití jeho služeb.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
onebrain
27.4.2020
*
*
*
*
*

Pan Radek Kuchař je velmi spolehlivý, ochotný, a milý profesionál. Prodej naší nemovitosti proběhl naprosto hladce. Byla jsem mile překvapena nadstandartním a přátelským přístupem. Všem mohu jedině doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
stanislava.pokorna1
24.4.2020
*
*
*
*
*

“Profesionální přístup, rychlé vyřízení bezvadná domluva. Doporučuji paní Dubskou na 100% Vše proběhlo hladce takřka bez mé asistence a bez starostí. Jako bonus lidské chování. Mockrát děkuji za vše. S.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Slámova 775/12
  • Brno - Černovice
  • 618 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo