Hodnocení firmy MATTES plus s.r.o.

*
*
*
*
*
39 hodnocení
Milan Pásek
23.11.2021
*
*
*
*
*

Firma Mattes Plus s.r.o u nás prováděla kompletní rekonstrukci bytového jádra kuchyňské linky. Od počáteční poptávky až po fakturaci velice profesionální přístup, výborná komunikace, pomoc s výběrem komponentů. Kvalitní, přesná vizualizace. Vstřícnost, rychlost a ochota při dodatečných úpravách nebo instalacích a opravách i u velmi malých závad. Měli jsem problém jen s termínem přetaženým o 12 dní a některé nejasnosti v průběhu realizace, které se ale rychle vyřešily, k naši spokojenosti. Konečný výsledek je vynikající a jsem rád, že jsem se právě rozhodl pro tuto firmu, který s kvalitními materiály udělali výbornou práci. Jsem také rád, že touto zakázkou jsem mohl trochu podpořit českou firmu, přímo v regionu. Chtěl bych tímto poděkovat p. Burdík počáteční nabídka a p. Godyň koordinátor a zodpovědný za realizaci, paní Hanáková návrh kuchyně a p. Chobot fa. Siko koupelny Ostrava a všem řemeslníkům.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petr.jurcek
18.11.2021
*
*
*
*
*

Firmu Mattes jsme si vybrali na celkovou rekonstrukci bytového jádra. Veškerá komunikace s firmou, ať už s p.Burdíkem nebo p.Godyněm byla vynikající. Rekonstrukce byla dokončena v termínu, (ani jeden den bez přítomnosti řemeslníků, jádro vyzděné během víkendu). Veškeré práce byly odvedeny ve vynikající kvalitě. Zaměstnanci nám vycházeli maximálně vstříc, byli velmi vstřícní a případně i poradili. Rovněž pořádek na staveništi i ve společných prostorách byl velmi dobrý a nebylo třeba jakkoliv uklízet chodbu v domě. Všechny problémy, které se vyskytly během stavby, byly obratem vyřešenyi, aniž by ohrozili termín dokončení. Firmu mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mbanotova
7.11.2021
*
*
*
*
*

Firma Mattes. Na začátku vypadá vše sluníčkově a máte pocit, že o vše bude postaráno. Pan Burdík velice příjemný a akční člověk, jediné co mohu vytknout, že počáteční rozpočet je podceněný a to i přesto, že částka je i tak poměrně vysoká, což se následně promítne do konečného vyúčtování, které Vám může způsobit šokovou terapii. Zaměstnanci, první den kdy dorazili na bourací práce, pán s privilegijním postavením ve firmě tady vyřvával a odmítal odvézt odpad k likvidaci. Až po zavolání panu Blokšovi - stavbyvedoucímu, se dotyčný uklidnil. Jeho kolega se za něj ještě omlouval. Jelikož si firma nabrala tolik zakázek, jeho zaměstnanci jsou přepracovaní, tudíž hromadu sutiny jsem byla požádána abych v rámci možností napytlovala sama. Ti co pro pytle přijeli byli tak vyčerpaní, že sotva zvládli dané pytle naložit. Omítky - člověk by čekal zkušené zedníky, ale co naplat nějak to nevyšlo a byly křivé, což se pak promítlo do množství materiálu a nervů obkládače Pepy, který musím konstatovat si tam vytrpěl své, když musel každou chvíli řezat kachličky, protože jeho kolegy nenapadlo postavit sprchový kout na šířku kachle ale nechat tam tak centimetr rozdíl aby se náhodou obkládač nenudil a musel tak místo týdne, strávit prací 2 či více. Celkově docházka zaměstnanců, je tak jak se zadaří. Běhají mezi zakázkami. Tudíž můžete čekat, že dojedou někdy kolem 9 či 10 ale přístup na stavbu je požadován od 7. Tak jen čekáte a čekáte. Poté si odpracují tak 3 - 5 hodin a už jdou pryč. Někdy něco zapomenou, tak jen vidíte jak jezdí tam a zpátky. Nebo přijedou dva, jeden se koukne a zase odjede, že tam oba dělat nemohou, důvod neznámý. Když už se 40ti denním zpožděním po termínu máte pocit, že konečně snad bude koupelna hotová a bude klid, jste na omylu. Sprchový kout začal protékat, a ještě bylo zapotřebí vyměnit oštípnutou kachličku a zarovnat rohy lišty o kterou by se jinak dítě mohlo nehezky zranit. Následně čekáte na vyúčtování o které si musíte říct, protože ani po týdnu se nikdo neozve. Když ho nakonec dostanete, tak se může stát, že zůstanete v šoku, že firma si účtuje klidně o 50 tisíc více. Nutno podotknout, že během prací Vás nikdo neupozorní, že jste již mimo smluvní budget a to i přesto, že se několikrát dotazujete, zda je vše stále v rámci budgetu. Ve smlouvě je sice uvedeno, že se konečná částka může lišit v konečném vyúčtování, nicméně to, že Vám firma nepředloží novou kalkulaci ani Vám nedá možnost odstoupit popřípadě od smlouvy a jen Vás postaví před hotovou věc je v rozporu s Občanským zákoníkem a toto je i ověřeno právním zástupcem. Firmě Mattes je toto očividně naprosto jedno, protože jim na zákaznících vůbec nezáleží a nepřemýšlejí nad tím do jaké komplikované situace je mohou dostat. Pan Šatek má v očích zřejmě jen cinkající peníze jako strýček Skrblík, ale zapomíná, že karma je zdarma. Suma sumarum po delších tahanicích a nesmírné ochoty pana Blokši jsme došli k rádoby rozumné dohodě, za čež mu velice děkuji. O firmě Mattes už nechci nikdy slyšet a mohu ji doporučit pouze těm, kteří neví co s penězi a je jim jedno kdy objednanou zakázku dostanou. Závěrem pro pobavení, pokud si necháte instalovat osvětlené zrcadlo a máte dojem, že je to jedna položka, budete rychle poučeni, že jste na omylu, že to jsou položky dvě a takovými legracemi Vám rozpočet k úhradě narůstá aniž byste o tom měli tušení. Přeji všem hodně štěstí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
n.medlenova
2.9.2021
*
*
*
*
*

“Firma dělala koupelnu a záchod plus rozvody vody v domě. Jedním slovem katastrofa a nedoporučuji nikomu! Byli jsme celkem 6 týdnů bez možnosti umýt se! Vodař nejezdil ani nebral telefon, zedník se týden neukázal... rekostrukce měla trvat 6 týdnů bylo z toho 10 týdnů, každý den z nás musel někdo čekat doma na jejich zaměstanance, ale ve finále nikdo nepřijel nikdo se neomluvil telefonem, nemít home office nedokáži si toto představit řešit skoro tři měsíce v zaměstnání...hrozná domluva!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Jana FnO
1.9.2021
*
*
*
*
*

Děkuji společnosti Mattes plus, s.r.o. z Havířova za skvěle provedenou rekonstrukci bytu 2 1. Práce byla provedena kvalitně, pracovníci udržovali pořádek jak v bytě tak i ve společných prostorech bytového domu. Termínově bylo vše v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zuzana Chlebcová
25.8.2021
*
*
*
*
*

“Firmu Mattes jsem si vybrala pro rekonstrukci kuchyně a to pouze na základě recenzí. Jakožto lajk jsem svěřila celou rekonstrukci jim a od nacenění panem Burdíkem, přes projekt od paní Hanákové a realizaci pod vedením pana Blokši jsem velice spokojena s jejich prací a svou novou kuchyní. Všechny problémy byly hned vyřešeny a vždy jsem měla přehled o průběhu prací. Firmu mohu jen doporučit.” Zuzana Chlebcová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ptoszkova
7.7.2021
*
*
*
*
*

Firmu MATTES jsem si vybrala z nabídky několika firem.Jsem velmi spokojená s profesionálním přístupem všech zaměstnanců a provedení prací při rekonstrukci koupelny a chodby. Tímto velice děkuji p. Burdíkovi, p. Blokšovi a všem pracovníkům firmy. Firmu MATTES vřele doporučuji. Ptoszková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pytlíková Lucie
24.6.2021
*
*
*
*
*

Tuto Firmu jsme oslovili na základě internetových recenzí. S rekonstrukcí bytu jsme byli spokojeni, i když tam byly nějaké nesrovnalosti, po komunikaci s p. Godyňem vše opraveno. Sice nebyl dodržen termín práce, ale i tak stálo za to si počkat. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
SedlackovaPavlinka
13.5.2021
*
*
*
*
*

Firmu Mattes jsem si vybrala na celkovou rekonstrukci kuchyně.S jejich prací jsem velice spokojena,tímto bych chtěla poděkovat,jak panu Godyňovi,tak všem pracovníkům,kteři se na rekonstrukci podíleli.Firmu vřele doporučuji.Suranovská

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana Broulíková
7.5.2021
*
*
*
*
*

Firmu jsem oslovila kvůli rekonstrukci koupelny v rodinném domě. S přístupem, provedennými pracemi i profesionalitou jsem byla velice spokojená. Při další případné rekonstrukci již vím na koho se s důvěrou obrátit. Vřele doporučuji. Děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Studentská 1554/1
  • Havířov - Podlesí
  • 736 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:3017:30
  • Út 8:3017:30
  • St 8:3017:30
  • Čt 8:3017:30
  • 8:3015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo