Hodnocení firmy MVDr. Tomáš Mašek

*
*
*
*
*
9 hodnocení
1525001527637024
29.5.2019
*
*
*
*
*

Chtěla bych touto cestou také poděkovat za naprosto profesionální a hlavně lidský přístup pana MVDr. Tomáše Maška. Vždy důkladně vyšetří, vysvětlí s velkou trpělivostí a citem. Při vstupu do jeho ordinace, nás přijme s úsměvem a vyzařujícím klidem a to velmi pozitivně působí na majitele nemocného zvířátka. Moc mu děkuji za jeho přístup ke zvířátkům a velikou trpělivost k nám majitelům těchto zvířátek. Určitě bývá unavený z tolika práce, kterou nám věnuje, ale nikdy to nedá najevo a je velice příjemný a to velmi pomůže i nám strachujícím se majitelům.Také bych chtěla poděkovat sestřičce, která je spolehlivá, milá a vždy po ruce pana doktora. Děkuji Vám pane doktore za Vaše znalosti, ochotu, přístup ke zvířátkům a veliké srdíčko které máte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Janova.Jana
13.8.2018
*
*
*
*
*

Pan doktor Mašek je nejlepší veterinář, kterého jsem kdy ve svém životě potkala. Naprosto profesionální, důkladný, pečlivý, má velice příznivé ceny, čili mu nejde pouze o zisk, ale opravdu o záchranu zvířat. Když jsem měla nemocnou kočičku, udělal opravdu vše pro to, aby jí zachránil, včetně odběrů krve. Jen díky panu doktorovi naše kočička stále žije.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
13.8.2018
*
*
*
*
*

p.doktor masek je nej lekar,ma nadherny pristup a miluje zviratka dekuji ze se stara a mého pejska!!!!vasickova dana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Monika
28.1.2017
*
*
*
*
*

Pan doktor Mašek nám zachránil naší fenečku, která musela podstoupit vážnou operaci dělohy, byl mi doporučen kamarádkou. Už bych nikdy neměnila lékaře, jeho přístup byl ochotný, vstřícný a okamžitě reagoval na diagnozu naší fenečky. V Karviné je mnoho veterinářů, ale vždy si udělám cestu několik kilometrů navíc, poněvadž panu doktorovi důvěřujeme. Má trpělivost, vše umí dobře vysvětlit a soustředil se především naší Safince. Naše fenečka byla po operaci ve velmi příjemném prostředí, pan doktor ji přinesl v nádherné dece jako miminko. Vřele doporučujeme Monika z Karviné. PS: Děkujeme panu doktorovi a jeho personálu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jana Hrubá
28.7.2016
*
*
*
*
*

Nejlepší veterinář v Havířově. Profesionální přístup, velmi pečlivý. Včera nám zachránil pejska, kdy v ordinaci bojoval více než pět hodin o jeho život. Tímto se všem, kteří jej chtěli se svými miláčky navštívit ve středu 27.7.2016 odpoledne, omlouvám. Pan doktor měl plné roce práce a plnou hlavu problémů, když bojoval o život našeho pejska. Za jeho odborný a perfektní přístup mu moc děkujeme. Měla jsem možnost poznat i jiné veterináře v Havířově, ale pan doktor Mašek je nejlepší. Pejsek žije.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Rino
10.7.2015
*
*
*
*
*

Nejlepší veteřinář jakého znám. Děkuji za naše psy. Věřím, že i naši psi si to myslí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana Vážanská
16.2.2015
*
*
*
*
*

K panu doktorovi chodím už 20 let a neměnila bych. Naprosto profesionální a lidský přístup. O zdraví mého psa se stará už od štěněte, jakýkoliv problém se mnou vždy dopodrobna prodiskutoval. Když jdu na očkování, dostane se mému psovi celkové vyšetření, kontrola zdravotního stavu od poslední návštěvy, takže odcházím pak s dobrým pocitem, že je o mého psa dobře postaráno. Jediné mínus je, že si musíme v čekárně počkat, právě proto, že se pan doktor každému pacientovi věnuje s maximální možnou péčí, ale určitě se to vyplatí. Vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Hana Outratová
15.2.2015
*
*
*
*
*

S panem doktorem Maškem máme už přes patnáct let jen ty nejlepší zkušenosti. Svým "pacientům" se maximálně věnuje a to i mimo oficiální ordinační hodiny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Sarah Sedláčková
24.11.2014
*
*
*
*
*

Jeden z nejhorších veterinárních lékařů z tohoto okolí. Měla jsem velmi nemocného pejska na ledviny, nejedl a ani už se skoro nepohyboval, jednou v neděli jsem si našla na internetu jeho soukromé číslo a volala jsem, že je na tom hodně špatně a už na začátku začal být arogantní, jak si vůbec dovoluji volat mu na soukromé číslo. V pondělí jsem tam šla s pejskem na krev, odpoledne mi volali výsledky že jsou špatné a že dlouho nevydrží. Chtěla jsem jít ten den na injekci na uspání ale řekli mi, že je plná čekárna že mě nevezmou a že se trápí, tak bohužel, tak jsem musela jet jinam. S tímhle přístupem nejsem vůbec spokojená a k tomuto lékaři už nikdy !!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Přidat hodnocení
  • Na Nábřeží 654/79
  • Havířov - Město
  • 736 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0012:00 14:0018:00
  • Út 9:0012:00 14:0018:00
  • St 9:0012:00 14:0018:00
  • Čt 9:0012:00 14:0018:00
  • 9:0012:00 14:0018:00
  • So 8:0010:00
  • Ne 18:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo