Hodnocení firmy Jiří Prückner

*
*
*
*
*
39 hodnocení
8.5.2019
*
*
*
*
*

Pana Prücknera mohu vřele doporučit. Ať už ve fázi telefonické komunikace s prodejcem, nebo při jednaní na místě samém, vždy jednal jako 100% profesionál. Je výborně jazykově vybaven. Fyzická kontrola vozu, vyřízení formalit na úřadě, podpis kupní smlouvy a domluva o výměně pneumatik, vše probíhalo jako na drátkách.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petr.kapoun.ct
18.4.2019
*
*
*
*
*

Mohu jen doporučit....borec,který ví co dělá. Děkuji za auto.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jirka ze Sudet
11.12.2018
*
*
*
*
*

Naprosto perfektní a seriózní přístup.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jiří S.    Brno
10.11.2018
*
*
*
*
*

J.S Brno- Čtvrtá spolupráce a spokojenost jako vždy. Služby a cena bezkonkurenční.... po 30 vybraných vozech, kdy 28 bylo Jiřím zamítnuto🙈, ať už kvůli prodejci, či jiným nesrovnalostem, mám opět co jsem chtěl... Každopádně 100% doporučení !! Ať už pro nákup v ČR , nebo venku, mám vyzkoušeno oboje a vždy to sedělo😉 Jiřímu dík za nový vůz👍

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
David Krzystek
24.10.2018
*
*
*
*
*

Se sluzbami pana Pruecknera jsem byl velice spokojen. Stav mnou vybranych vozu na nemeckem portalu mobile.de telefonicky u prodavajici strany overoval a poskytoval mi pravidelne informace, ktere pomohly k vyberu vozidla. Samotny nakup vozidla za jeho asistence byl rovnez bezproblemovy a rychly. Ocenuji dobrou komunikaci, spolehlivost, ochotu a jazykovou vybavenost. Pana Pruecknera doporucuji vsem, kteri uvazuji o asistovanem nakupu vozidla v Nemecku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Miloš K
1.3.2018
*
*
*
*
*

Služeb pana Prücknera jsem využil při dovozu osobního automobilu z Německa a jeho profesionální přístup nelze hodnotit jinak než vysoce nadprůměrně. Nutno vyzdvihnout precizní jazykovou vybavenost, dokonalou znalost problematiky a prostředí. Všem případným zájemcům o poradenství při dovozu nebo nákupu automobilu pana Prücknera vřele doporučuji. Miloš K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Peter Vedel
27.2.2018
*
*
*
*
*

Doporučujem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
di.vaio
9.7.2016
*
*
*
*
*

Po vyhledání vozidla na mobile.de, které jsem si sám vybral - bezproblémový VW Golf VI 1,6 75 kW v ČR nesehnatelné. Odkazy jsem poslal p.Prücknerovi ten vykomunikoval a vadné inzeráty vyřadil a doručil prodejce, který zaslal servisní knížku, udělal servis vozidla a STK v Německu. Po příjezdu jsme p. Prücknerem vozidlo projeli a zkontrovali vozidlo - díky zkušenostem p. Prücknera, který vozidlo zkontroloval velice pečlivě jsme na nic závažného nenarazili. Na lehčí kosmetické vadě laku byla vyjednána sleva 100 euro. Poté byly velice rychle p. Prücknerem zařízeny značky a převod vozidla ve spolupráci se vstřícným prodejcem. Jednoznačně doporučuji - profesionální jednání. Jsem velice spokojen. M. Vyskočil

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jiří Vejražka
19.4.2016
*
*
*
*
*

Nejpodstatnější je výsledek: Koupené auto (Toyota Avensis) je ve vynikajícím stavu (i podle technika specializujícího se na Toyoty) a bylo koupeno za přiměřenou cenu. Též dovoz z Německa proběhnul výborně, pan Prückner vše předem vytelefonoval a na místě zařídil. Pana Prücknera jednoznačně doporučuji. Snad jen je potřeba předem počítat se dvěma věcmi: - koupě auta může trvat několik týdnů i měsíců - nabídka ojetých aut v rozumném stavu je v ČR malá a chvíli trvá, než se něco objeví - i při koupi s panem Prücknerem je třeba si nechat jistou rezervu na opravy. U daného vozu jsme přehlédli dvě věci: nutnost repase světel a jednoho z bezpečnostních pásů. I přes tyto nedostatky vozu mohu služby pana Prücknera vřele doporučit. Určitě mi pomohl se vyhnout řadě problematických vozů, a přehlédnuté věci považuji za drobnosti, se kterými je potřeba při koupi ojetiny počítat. Jednání s panem Prücknerem bylo každopádně profesionální a příjemné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
David B.
17.4.2016
*
*
*
*
*

Pan Prückner odvádí velmi profesionální práci, na české poměry zcela nevídanou. Každý detail s Vámi probere, vysvětlí a na jeho slovo se můžete zcela spolehnout. Velmi doporučuji, nemá smysl hledat jinde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Pod areálem 555/39
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo