Hodnocení firmy Europe Easy Energy, a.s.

*
*
*
*
*
14 hodnocení
david
31.7.2020
*
*
*
*
*

Neřeším jak je mám dlouho, k mému množství odběru mi jejich ceny vychází dobře, tak se nezabývám tím, jestli by to nemohlo být s ohledem na celý rok někde o pár stokorun levnější.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dolejsm
10.7.2020
*
*
*
*
*

Přístupní k domluvě i ke změně tarifu. Firmu máme již delší dobu a nyní se nám podařilo zařídit si v náš prospěch lepší tarif s podmínkami. Za zeptání jsem nic nedal..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Suchyč
4.6.2020
*
*
*
*
*

Na firmu nemám moc nároky, ale vyhovují mi svým přístupem i cenami.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Karel
12.5.2020
*
*
*
*
*

Dříve dobrý a cenově příznivý dodavatel. Poté, co ho převzala Bohemia Energy je všechno jinak. Vysoké ceny, vydírání přehnaných záloh a arogantní jednání. Ruším smlouvy na všechna odběrná místa (a že jsem jich měl hodně).

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Jakub Mareš
8.4.2020
*
*
*
*
*

Zjišťoval jsem si u nich jak zařídit smlouvu a všude odkazují na online sjednání. Nikdy jsem nebyl přívržencem tohoto systému ,ale jak to prezentují, tak to mají i podchycené a vše proběhlo v pořádku a teda daleko i rychleji. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
lubossoukup
5.3.2020
*
*
*
*
*

Počítám s nimi i na další rok!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
David
17.1.2020
*
*
*
*
*

Při vyřizování smlouvy s nimi nebyl problém, ten jsem čekal že třeba nastane až při úpravách, protože jsem si potřeboval ještě něco ověřit a dovyřídit dodatečně v bance a ani to nebyl problém. Za mě je hodnocení 5* odpovídající.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Veronika
27.12.2019
*
*
*
*
*

Líbí se mi jejich přístup, vidím v nich jednoho z mála solidních dodavatelů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mart20
20.12.2019
*
*
*
*
*

Ukončil jsem s nimy smlouvu, hned nabídli lepší cenu a pak už jen katastrofa a sliby. Jsou lepší firmy na jednání a o hodně levnější.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Ondřej Houda
13.12.2019
*
*
*
*
*

Energie od nich máme od roku 2017 a spokojení jsme zatím pořád.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Hvězdova 1716/2b
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • City Tower
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo