Hodnocení firmy Geis CZ s.r.o.

*
*
*
*
*
49 hodnocení
JanaP.
23.2.2018
*
*
*
*
*

Hrozná služba, už nikdy, doručují balík jen dopoledne a to v rozmezí dvou hodin, pan po telefonu neměl vůbec snahu najít řešení kdy a kam balík doručit. Vzhledem k tomu, že si za doručení platím 129,-, tak od nich, už ho doručit nikdy nechci. Geis CZ - NEDOPORUČUJI !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
23.1.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, chtěl jsem vám poděkovat že jste mi konečně po 8 dnech přivezli balík a další balík o kterém jsem ani nevěděl protože jste nebyli schopni mě vůbec informovat že jste balík převzali do přepravy dále bych vám chtěl poděkovat za Vaši absolutní neschopnost odepsat na maily které jsem posílal. Dále mě celkem překvapil řidič který to má úplně na háku od pohledu člověk který fetuje a není schopen ani zvednout telefon a lže že jsem byl nezastizen, přitom dnes ani nenašel číslo popisné. Vaši přepravu už nikdy nevyuziju protože jste úplně neschopný o čemž vypovídají i vaše recenze. O vašem jednání upozorním ostatní dodavatele aby se jim nestala stejná věc jako mě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
scheunuch
20.1.2018
*
*
*
*
*

Musím dát jednu hvězdu, mínus 50 hvězd není možný. Zatím tato "firma nikdy nedoručila balík. Vždy si pro něj musím dojet sám. Bydlím 5 km od nich, ale je to jaky bych bydlel 300 kiláků. Vyberou prachy za doručení a nedoručí. Nechápu jak mohou existovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
19.1.2018
*
*
*
*
*

Už týden čekám na doručení, absolutní neschopnost, neochota, nereagují na nic. Od Geis už nikdy nic. Depo Měšice, řidič Pesta ___-Nedoporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Jaja
12.1.2018
*
*
*
*
*

Tato firma je velmi nespolehlivá. Několikrát napsali sms, že přijedou a nepřijeli. Na sledování zásilek napíšou, že adresát nezastižen. Zásilka dorazila za víc jak týden, při reklamaci mi bylo řečeno, že nemají řidiče a nemají dobu do kdy musí dodat. Jsem ráda, že jsem se vůbec dočkala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
radanavolcikova
21.12.2017
*
*
*
*
*

Katastrofa.Několikrát deklarovali doručení,vždy celý den čekám a hlídám telefon,neboť tu není signál a nic.Řidič mi přímo řekne že kvůli jednomu balíku zajíždět nebude.Ještě mají tu drzost do sledování zásilky napsat nezastižen.Hnus

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Grin1
7.12.2017
*
*
*
*
*

Nejhorší dopravní společnost! Jednání příšerné! V den doručení zapomene balík doručit a slíbí nápravu druhý den. Následující den se ale nikdo ani neozve a po reklamaci je slíbeno, že se ještě ten den ozvou, ale samozřejmě se neozvali. Bohužel na jejich jednání doplatí e-shopy, protože tam kde bude doprava Geis tak radši připlatím jinde než tuto společnost !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
milan
5.10.2017
*
*
*
*
*

dne 5.10.2017 mně společnost Geis doručovala zásilku,ráno mně někdo prozvonil,dokonce 2x,ale pokaždé tak pět vteřin a než jsem stačil vzít telefon tak to vypnul.napřed jsem myslel ,že to bude omyl,ale zavolal jsem na to číslo a ozvala se firma Geis. Kdybych se sám neozval tak bych asi zásilku neobdržel.Další překvapení bylo,když zásilku dovezli,když jsem chtěl balík prohlídnout,tak mi bylo zděleno,že napřed musím zaplatit a potom si vše mám vyřizovat s obchodem.na balíku bylo info - zásilka obsahuje plast.vaničku,zkontrolujte zda není vanička poškozená,pokud ano,tak sepište s řidičem rekl.list a informujte nás.řidič toto vůbec nerespektoval. už nikdy si nenechám doručovat zásilky společností Geis.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
robutek82
29.9.2017
*
*
*
*
*

Katastrofa,meli dorucit.balik 29.9.nedorucili a po dotazu arogantni,ze.maji problem hruza depo ejpovice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vladimir-prochazka
27.9.2017
*
*
*
*
*

Už ani náhodou řidič nepřijel a ještě drze tvrdil, že jsem nebyl k zastižení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  •  314
  • 742 81 Bravantice
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo