Hodnocení firmy BEAUTYSHAPE - kosmetický salon

*
*
*
*
*
11 hodnocení
Kateřina
16.1.2019
*
*
*
*
*

Moc šikovný pan kadeřník, který mi pomohl se změnou střihu i barvy a navíc i velmi ochotně poradil a ukázal jak můžu snadno a rychle sama měnit svůj účes :) vřele všem doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Monicka
29.6.2018
*
*
*
*
*

Při objednávce mě recepční pozvala k panu kadeřníkovi,ale když jsem přišla kadeřník ani nebyl v salonu,paní recepční ho šla shánět a když ho sehnala,bylo mi řečeno,že na mě stejně nemá čas ,nebo spíše úplně málo,přestože jsem při objednávce recepční řekla co budu požadovat. Ať tedy přijdu za týden,nebo deset dnů. Takže takto připravily mě a mého přítele,který mě tam vezl o celý pracovní den zbytečně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lutsykjuli
20.5.2016
*
*
*
*
*

Již dlouho mně trápily chlopky na bradě. Podstopila jsem léčbu IPL trvalá depilce. A mužu říct, že jsem maximálně spokojená. Chloupky mi přestaly růst. Děkují BeautyShape!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
konecna.veronika
18.2.2015
*
*
*
*
*

Decentní interiér, ve kterém se cítíte příjemně a můžete si tak v klidu vychutnat zkrášlování vašich nehtíků. Velmi profesionální přístup. Poprvé jsem vyzkoušela lakování pomocí Shellak a byla jsem absolutně spokojená s výsledkem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kabesova.l
18.2.2015
*
*
*
*
*

Už dlouho jsem se potýkala s bolestí zad, proto jsem se rozhodla navštívit salon BeautyShape a vyzkoušet kompletní masáž těla. S panem masérem jsme prokonzultovali můj problém. Už po první návštěvě jsem cítila úlevu od bolesti. Po několikátém sezení bolest kompletně zmizela. S prací pana maséra jsem byla nad míru spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Adéla Vańková
29.1.2015
*
*
*
*
*

Na gelové či akrylové nehty už budu vždy chodit do tohoto salonu. Slečna manikérka je velmi šikovná. Sleduje současné trendy a vždy spolu vymyslíme prefektní odstín barevného gelu. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nejdla E.
14.1.2015
*
*
*
*
*

Opět jsem se vrátila ke slečně Markétě, která tu pracuje již od založení salonu. Objednávat se je potřeba nějaký ten týden dopředu, ale rozhodně se to vyplatí! Maximální spokojenost jak s barvou, tak se střihem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Monika S.
6.12.2014
*
*
*
*
*

Kadeřnické služby na jedničku. Před začátkem slečna kadeřnice velmi ochotně poradila s výběrem barvy i střihu. Odcházela jsem nad míru spkojená. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Elena.S
12.11.2014
*
*
*
*
*

Se službami v salonu jsem byla velmi spokojená. Při kosmetickém ošetření jsem si odpočinula a příjemně relaxovala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
anna.zelenkova
29.10.2014
*
*
*
*
*

Na Vinohradech se nachází spousta kadeřnictví a salonů krásy, ale právě salon BeautyShape je pro mě tou pravou volbou. Pokud potřebuji poradit ohledně péče o vlasy, nového střihu, barvy nebo společenského účesu, zajdu sem. Jsou tu skutečně profesionální a schopní kadeřníci, kteří rádi pomohou. Nabízí i pedikůru kosmetiku, těchto služeb jsem nikdy nevyužila, ale kosmetička a pedikérky, které tu vídám, mi přišli sympatické.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Lublaňská 1720/47
  • Praha 2 - Nové Město
  • 120 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo