Hodnocení firmy Fantasy Travel, s.r.o.

*
*
*
*
*
29 hodnocení
Thuringer
23.9.2019
*
*
*
*
*

Cestovná kancelária Fantasy Travel SK všetko čo ponúkali sme aj dostali. Objednali sme si zájazd do Hurghady. Veľmi spokojný zo všetkým na hotely. Delegátka Mariana fakt veľmi slušná ochotná. Poradila nám s výberom výletu. Vždy bola na telefóne. Nemám čo vytknúť tejto CK. Odporúčam a určite využijeme služby tejto CK

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alino447
25.8.2019
*
*
*
*
*

S CK Fantasy Travel sme boli prvýkrát v Hurghade a všetko bolo tak ako na dohode s CK. Mali sme problémy s klimatizáciou na izbe. Delegátka Mariána Divišová všetko vybavila. Dali nám inú izbu a krajšiu za čo jej ďakujeme. Bola s nami v kontakte po celú dobu. Všetko čo sme žiadali bola ochotná vždy prísť na recepciu hotela Elysses. Naša delegátka nám poradila spoznať Egypt (Káhira, Gíza, Mahmya, Safari park) máme krásne zážitky. Boli sme viac krát na dovolenke ale takú delegátku ako je Mariána Divišová sme ešte nemali ochotná, milá, komunikatívna. Prajeme jej všetko dobré v práci a v živote. Po tejto skúsenosti plánujeme ešte raz prísť do Egypta. Na ostove Mahmya sme mali delegáta Emilo bol velmi milý, ochorny, čo sme potrebovali to zariadil, vysvetlil a dobre ovládal česky jazyk. Na ostove bolo vynikajúce jedlo. Čo sa týka hotela Elysses boli milí, ochotní, po príchode z letiska v nočných hodinách nás ubytovali a poskytli večeru, občerstvenie. Ďakujeme personálu. Bazén bol iba do 18:00, škoda, že sa nedalo kúpať dlhšie. Čistota hotelových častí bola veľmi čistá. Občerstvenie v bare bolo iba do 22:00 na all inclusive. Doporučujeme delegátku Mariánu Divišovú ktorá je veľmi ochotná. Pánči Ružomberok , Dobronová Hlboké nad Váhom

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
obchod
13.8.2019
*
*
*
*
*

Neodporúčam realizovať pobyt prostredníctvom CK Fantasy Travel na základe osobných skúseností. Dovolenka celkom fajn, avšak pri spiatočnom odlete problémy. Miesto príletu zmenené, transfer autobusom z letiska 400 km. Žiadna strava, nápoje od odchodu z hotela o 11:00 hod. až do dopravenia do cieľa v čase 02:30 hod. Neochota riešiť vzniknuté problémy zo strany delegáta a CK. Na reklamáciu reagovala CK vyjadrením, že podľa ich podmienok je všetko v poriadku, ale aj napriek tomu ponúkla šek v hodnote 100 € na nákup ďalšieho zájazdu. Podľa môjho názoru si u nich môžme o 100 € lacnejšie zakúpiť zájazd so spoznávaním vlastnej krajiny a takmer 15-hodinovej hladovky bez vody v budúcom zájazde. Za túto ponuku im veľmi pekne ďakujem. Určite s radosťou odmietnem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vojacek2
26.7.2019
*
*
*
*
*

S CK Fantasy Travel jsem byl se svojí rodinou na dovelené již po druhé, kdy před tím to byli CK zvučnějších jmen, kdy se však této CK nevyrovnají, i kdyby 100krát chtěli. Zde je velmi aktivní a lidský přístup všech od zaplacení zájezdu, po celou dobu zájezdu až po návrat. Co mají uvedeno v popisech vždy souhlasí a odpovídá skutečnosti. Klientům se vždy 100% věnují a řeší případné problémy ihned k vaší spokojenosti. Konkrétně jsme byli v Tunisku. Doporučuji všem, kdo chtějí strávit super dovolené. Ne vždy největší musí být nejlepší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zdislav.janca
1.7.2019
*
*
*
*
*

Děkuji CK Fantasy travel za fantastickou dovolenou v Egyptě. Organizačně vše klapalo na 100%. Delegát Mohamed Ashraf mluvil hezky česky a o vše se nám postaral. Také většina výletů měla česky mluvící průvodce. Resort Jaz Grand Marsa je moc příjemné místo. Nepříjemný byl pouze přístup do moře po dlouhém molu. To ale vynahrazovalo nádherné šnorchlování mezi nádhernými korálovými rybami. Ještě jednou děkuji. Zdislav.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Renata
27.2.2019
*
*
*
*
*

Naše zkušenost absolutně negativní. Hotel vybraný v této cestovce katastrofa. Při reklamaci nás poslali někam...vůbec žádná úcta k zákazníkovi. Nedoporučuji vůbec.!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
romana.rulfova
17.2.2019
*
*
*
*
*

Velké poděkování posílám CK FANTASY TRAVEL. Nádherná dovolená v Egyptě v nás zanechá dlouho nezapomenutelné vzpomínky. Počasí je v této zemi nádherné zaručené. Po dlouhé době nemám co vytknout. To, co bylo v nabídce, bylo dodrženo. Posílám i pochvalu delegátovi Antonovi z Hurgady , který byl velmi milý a ochotný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel K.
6.10.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, rád bych vás informoval, že s CK jsem se rozhodl po velmi nepříjemné zkušenosti soudit o náhradu. Arogantní CK prohrála, museli mi zaplatit náhradu. Nešlo ani o peníze jako o princip přestat tolerovat nepoctivost CK Fantasy Travel. Pavel.K

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
pavel1vondal
25.7.2018
*
*
*
*
*

Velké poděkování posíláme s rodinkou CK FANTASY TRAVEL. Nádherná dovolená v Egyptě v nás zanechá dlouho nezapomenutelné vzpomínky. Počasí je v této zemi nádherné zaručené, ale ubytování a služby od cestovních kanceláří ne. Po dlouhé době nemáme co vytknout. To, co bylo v nabídce, bylo dodrženo. Posílám i pochvalu děvčatům a delegátovi zaměstnaným v této CK.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
marcel.barta
1.7.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den,pokud mohu doporučit tak této cestovní kanceláři se vyhněte velkým obloukem. Arogance a neochota cokoliv řešit je předností teto cestovní kanceláře.Po pul roku zaplacené dovolené do předu mi 14 dní před odletem sdělili ze lety v daném termínu se ruší a nabídli mi odlet o 4 dni později,za týden zavolali že se tyto lety také ruší. Nakonec jsme odletěli s jinou cestovní kanceláří o měsíc později.S pozdravem Bárta

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne4
Přidat hodnocení
  • Sladkovského 502/23
  • Plzeň - Východní Předměstí
  • 326 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo