Hodnocení firmy JOSPO a.s.

*
*
*
*
*
14 hodnocení
richarduno
19.5.2020
*
*
*
*
*

jídlo v jospo víme co vám chutná už chutné není. polévky a omáčky jsou samá mouka hodně se jídlo zhoršilo

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
BSobek
12.4.2020
*
*
*
*
*

Chlazena jidla jsou velmi dobra. Mam je vyzkousene skoro vsechny. Velikost porci je vynikajici. Dostali se ke mne pres firmu TON, kde pracuje muj otec. Za tu cenu se lepe neda najist.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kristýna
21.1.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den , nemám slov výplaty mají ze pry na dvakrát!!! A ne do daného termínu termín je 15 !! Má dojít celá výplata a dojde jen jednu půlku a to nemluvím o vánocích jako aby jim.nadali výplatu na dárky pak se nedivte ze chcou všeci odejít!!!!!!! Když nedostávají výplaty a nemají třeba volno !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
tomik.koci
14.8.2019
*
*
*
*
*

S ničím horším jsem se doposud nesetkal.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
chulimanga11
13.5.2019
*
*
*
*
*

Chlazenky,které firma vozí do firmy TDK Šumperk jsou katasrofa,která nezná meze. Lasagne s kuřecím--Maso žádný,jinak bylo jídlo neuvěřitelná rozvařená kaši. Bramborák se směsí--Jeden kousek masa.Dle váhy by mely být min 3 Během měsíce jsem měl 2 zkažený jídla.No hnus Ovšem TDK je bere pořád.Asi jsou nejlevnější.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dan.garatty
14.10.2018
*
*
*
*
*

Závodní jídelna v Barumu úplně v pohode.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Barum
21.3.2018
*
*
*
*
*

Jídlo absolutní katastrofa,za ty peníze!! A to i když mám příspěvek od zaměstnavatele více než 50% na cenu pokrmů. Na návrh že radši preferovat stravenky bylo řečeno že by tam nikdo nechodil že to nejde. To mluví za vše. Barum

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dieselboy
28.2.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem si chlazené jídlo bramborák s pikantní směsí a našel jsem 1 kousek masa, který mohl vážit cca 10g :D Ostatní jídla několikrát zkažená, nebo kyselá nevysvětlitelná chuť. Málokdy narazíte na něco dobrého, a když už, podívejte se na složení... Obrovská směs chemikálií!! Prostě jak klasickej supermarketovej ošmel...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
recepce
14.1.2017
*
*
*
*
*

Ochutnal jsem Svíčkovou a Hovězí guláš, chuťově průměr, ale co se týče přílohy (knedlíků), tak to snad i ta podrážka je měkčí. Již nikdy více.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Sagitt62
6.12.2016
*
*
*
*
*

Škoda,že nelze udělit tak 1/4 hvězdy... Bohužel jsem byl nucen okusit více "jídel" z produkce téhle firmy,jiný výběr v obchůdku nebyl... Většina skončila "v porcelánu s plastovým víkem",protože je odmítal i můj silně pažravý pes. Ještě štěstí,že už mám sádru z ruky dole... "Jídlo" nechutné,polévky nakyslé už druhý den,rýže tvrdá,brambory nedovařené. Vyhněte se téhle firmě velkým obloukem. Zkrátka:zavřít i s vedením! V. Vik

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Tovární 1627
  • Holešov
  • 769 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo