Hodnocení firmy JOSPO a.s.

*
*
*
*
*
11 hodnocení
tomik.koci
14.8.2019
*
*
*
*
*

S ničím horším jsem se doposud nesetkal.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
chulimanga11
13.5.2019
*
*
*
*
*

Chlazenky,které firma vozí do firmy TDK Šumperk jsou katasrofa,která nezná meze. Lasagne s kuřecím--Maso žádný,jinak bylo jídlo neuvěřitelná rozvařená kaši. Bramborák se směsí--Jeden kousek masa.Dle váhy by mely být min 3 Během měsíce jsem měl 2 zkažený jídla.No hnus Ovšem TDK je bere pořád.Asi jsou nejlevnější.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dan.garatty
14.10.2018
*
*
*
*
*

Závodní jídelna v Barumu úplně v pohode.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Barum
21.3.2018
*
*
*
*
*

Jídlo absolutní katastrofa,za ty peníze!! A to i když mám příspěvek od zaměstnavatele více než 50% na cenu pokrmů. Na návrh že radši preferovat stravenky bylo řečeno že by tam nikdo nechodil že to nejde. To mluví za vše. Barum

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
dieselboy
28.2.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem si chlazené jídlo bramborák s pikantní směsí a našel jsem 1 kousek masa, který mohl vážit cca 10g :D Ostatní jídla několikrát zkažená, nebo kyselá nevysvětlitelná chuť. Málokdy narazíte na něco dobrého, a když už, podívejte se na složení... Obrovská směs chemikálií!! Prostě jak klasickej supermarketovej ošmel...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
recepce
14.1.2017
*
*
*
*
*

Ochutnal jsem Svíčkovou a Hovězí guláš, chuťově průměr, ale co se týče přílohy (knedlíků), tak to snad i ta podrážka je měkčí. Již nikdy více.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Sagitt62
6.12.2016
*
*
*
*
*

Škoda,že nelze udělit tak 1/4 hvězdy... Bohužel jsem byl nucen okusit více "jídel" z produkce téhle firmy,jiný výběr v obchůdku nebyl... Většina skončila "v porcelánu s plastovým víkem",protože je odmítal i můj silně pažravý pes. Ještě štěstí,že už mám sádru z ruky dole... "Jídlo" nechutné,polévky nakyslé už druhý den,rýže tvrdá,brambory nedovařené. Vyhněte se téhle firmě velkým obloukem. Zkrátka:zavřít i s vedením! V. Vik

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
dajiti1
4.11.2015
*
*
*
*
*

Nevím jestli rýži mám doma dovařit nebo použít místo broků a čím dál víc se zmenšují bram.knedlíky plněné uzeným masem. Už jsou z nich jednohubky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Jindra
17.1.2015
*
*
*
*
*

Vyzkoušel jsem většinu chlazených jídel na trhu, konkrétně svíčkové a ta od firmy JOSPO je jediná, která se kvalitou a chutí blíží té, kterou si dám v restauraci. Plátek masa má slušnou tloušťku, maso libové, krásně prošpikované, což nikde jinde u hotových jídel nenajdete. Omáčka chuťově jak má být. Poměr cena a kvalita nemá konkurenci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne6
bokuvkovi01
14.12.2014
*
*
*
*
*

Bohužel je to pravda. My jsne tak nalítli dvakrát: knedlíky naprosto nepoživatelné. bokuvkovi01@seznam.cz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Přidat hodnocení
  • Tovární 1627
  • Holešov
  • 769 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo