Hodnocení firmy KalMont - Jan Kalenda

*
*
*
*
*
41 hodnocení
Karel Č.
4.3.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, rád se přidávám k zástupu spokojených zákazníku p. Kalendy. Po servisu PVC oken, jsou resp. fungují okna jako nová. Přístup, rychlost, vstřícnost... Karel

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zdenka Prchalová
27.4.2018
*
*
*
*
*

Jsem moc spokojená s opravou okna firmou Kalmont.Pan Kalenda si s opravou okna poradil bez zbytečných výmluv. Před tím u mě byly už tři jiné firmy,ale nikdy se nepodařilo okno opravit,vždy byl nějaký problém.Okno jsem nemohla otevřít skoro dva roky.Nechala jsem si panem Kalendou provést opravu i ostatních oken a rozdíl je obrovský.Nikde neprofukuje když je venku vítr,není slyšet rámus zvenku a kliky jdou snadno otáčet.Kdybych mohla tak dám těch hvěz klidně 100.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
holubicka
9.11.2017
*
*
*
*
*

Profesionální a vstřícné jednání,pán přijel v domluvený čas. Nastavení antény a televize bylo pro pána otázkou asi půl hodiny na rozdíl od technika z Mostu,který tu byl minule celý dopoledne a stejně musel přijet ještě jednou na doladění televize. Ráda doporučím tuto firmu,protože jsem spojená.Všechno funguje jam má.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Gobbiova
30.9.2017
*
*
*
*
*

Pan Kalenda byl jediný ochotný pomoct nám s rozbitým kováním u plastových dveří. Byl velmi vstřícný,rychlý a ochotný. Vřele všem doporučuji.Iveta Gobbiová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
jiri.vinter
29.8.2017
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost s profesionálně provedeným servisem plastových oken a dveří touto firmou. Pokud porovnám stejnou práci s konkurenční firmou z Mostu,která servis prováděla před 2 roky,tak je rozdíl obrovský.Pan Kalenda strávil servisem mnohem více času,což je nyní znát na funkčnosti oken a dveří.Nyní vše funguje snad ještě lépe,než když byly nové. U předchozí firmy jsme rozdíl skoro neshledali a s některými závadami si vůbec neporadili. Tuto firmu doporučuji všem,kdo shání kvalitně odvedenou práci. Vinter,Most

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
dasenka.peskova
29.6.2017
*
*
*
*
*

Hodnotím velice kladně,100% práce.Chtěla bych vřele poděkovat panu Kalendovi,je to moc ochotný a šikovný člověk.Potřebovala jsem spravit okna,protože nešla otevřít,všechno mi opravil,ovládání je teď perfektní a při zavření už neslyším hluk z ulice.Asi před rokem mi pán montoval žaluzie,se kterými jsem taktéž spokojená,krásně se ovládají a pěkně stíní při svitu slunka.Děkuji a přeji Vám hodně spokojených zákazníků jako jsem já.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Petriik
11.5.2017
*
*
*
*
*

Jsme moc spokojený s provedenou prací pana Kalendy. Montáž rolet a žaluzií proběhla dle našich představ. Oceňujeme kvalitu výrobků a důsledně odvedenou práci. Doporučujeme všem, kdož dává přednost kvalitně odvedené práce. Mohu jen dodati: Nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci.Petřík.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
venclik.predseda
10.5.2017
*
*
*
*
*

Velmi pečlivá práce při servisu plastových oken v našem bytovém domě. Minulý rok nám servis prováděla jiná firma,ale po provedení prací jsme u mnoha oken měli stále problémy s funkčností.Řekli nám,že se s tím nedá nic dělat,že už jsou okna staré. Tento rok jsme zvolili na doporučení jinou firmu -Kalmont.Servis oken byl proveden mnohem lépe,navíc nám kování promazal a odstranil závady,s kterými si předchozí firma neporadila.Okna nyní mnohem lépe těsní.Chválíme za celkový postoj k zakázce a pečlivost.Nemá smysl brát nejlevnější firmu,příště opět oslovíme pana Kalendu.S klidem mohu doporučit všem.P.Venclík-předseda BD.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
konicek73
14.3.2017
*
*
*
*
*

Perfektní práce,namontovaný žaluzie perfektně sedí,nejsou žádný velký mezery po stranách jako u předchozích žaluzií,to my vadilo.Rychlý vyřízení zakázky, žaluzie byly namontovaný do týdne.Cena byla solidní.Jsem spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
sportovec71
24.1.2017
*
*
*
*
*

výborná pečlivá práce rychlost vyřízení ochota opravené i okno,které nešlo 4 roky otevřít. Odborník na svém místě.Mohu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Přidat hodnocení
  • Podkrušnohorská 277
  • Litvínov - Chudeřín
  • 436 03
  • mapa

Kontaktní osoby

  • Kalenda Jan

Otevírací doba

  • Po 7:0015:00
  • Út 7:0015:00
  • St 7:0015:00
  • Čt 7:0015:00
  • 7:0015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo