Hodnocení firmy Optika Maja - brýle pro každého

*
*
*
*
*
10 hodnocení
car.dusan
17.10.2016
*
*
*
*
*

kopil jsem si i dioptrické sportovní brýle super

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
car.dusan
7.6.2015
*
*
*
*
*

Koupila jsen si multifokalni bryle, mnoho lidi kolem me odrazovalo. Jsem rad, ze jsem se nenechala odradit, po par dnech bez nich nemohu byt a nemenila bych. Jinak vstricny a hlavne trpelivy personal, byla jsem v prodejne celkem 3x az pote jsem se rozhodla a vzdy se mi maximalne venovali. Pavla

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomas
26.2.2015
*
*
*
*
*

U mě stejný problém jako u Svetlany T, akorát s nezlevněnými brýlemi. Nechal jsem si v optice udělat brýle včetně naměření dioptrií, přes brýle nevidím, reklamaci odmítají. Navíc komunikace během reklamace velmi slabá (musíte si volat, zda je již reklamace hotová, jelikož sami se neozvou). Jednou stačilo....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Optika Maja - brýle pro každého
Optika Maja - brýle pro každého 2.3.2015

Tomáši, vidět či nevidět je velice subjektivní a objektivně námi neposouditelné, co posoudit můžeme, jsou parametry brýlí a brýlových čoček a ty odpovídají všem normám, jak jsme Vás již informovali, pokud Vy nebo někdo jiný najde řešení problému, rádi se na něm budeme podílet a vyjdeme Vám vstříc Děkujeme za pochopení S pozdravem www.optikamaja.cz

Anonymní
19.1.2014
*
*
*
*
*

Příjemné jednání, vše splnilo mé pčekávání

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
16.1.2014
*
*
*
*
*

Dobrý den, objednání i dodání proběhlo bez problému, určitě ještě využiji vaše nabídky. Olivová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
25.11.2013
*
*
*
*
*

Je to pohodlné a ráda toho využiji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
4.11.2013
*
*
*
*
*

I přes počáteční obtíže s objednáním jsem spokojená,hlavně s tím,jak mi ochotně vaše pracovnice poradila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
6.9.2013
*
*
*
*
*

Dobrý den, s nabídkou kontaktních čoček jsem byla velmi spokojena.Až se zase někdy objeví určitě ji využiji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
26.8.2013
*
*
*
*
*

Přislíbeno vyzvednutí do 3 dnů. Po týdnu jsem se vydal osobně na prodejnu, kde mi bylo oznámeno, že toho mají moc a že mojí běžnou velikost 1,5 nemají,takže mám čekat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
18.8.2013
*
*
*
*
*

Akce proběhla bez problémů, s brýlemi jsem spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Komunardů 1129/27
  • Praha 7 - Holešovice
  • 170 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0013:00 14:0018:00
  • Út 10:0013:00 14:0019:00
  • St 10:0013:00 14:0018:00
  • Čt 10:0013:00 14:0019:00
  • 10:0013:00 14:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo