Hodnocení firmy Nábytek Sprint, s.r.o.

*
*
*
*
*
24 hodnocení
Domí Jánská
18.4.2017
*
*
*
*
*

Jsem nadmíru spokojená! Opravdu nemám co vytknout. Výborná kvalita, rychle dodání, skvělé zpracování. Komunikace s obchodem je bezchybná, poradí, pomůžou, vysvětlí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
machova.dirna
20.3.2017
*
*
*
*
*

Objednali jsme kuchyň GOLD, dorazila za týden, vše super, vypadá lépe než na obrázku, montovali jsme si ji sami, vše pasovalo, nic nechybělo, vypadá dražší, než ve skutečnosti byla, za takovou cenu nemá konkurenci. S paní Kamilou skvělá komunikace, se vším poradila, udělala nám víc 3D návrhů, zdarma, společně jsme dotvořily k dokonalosti. Rozhodně všem doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
jiri.panschab
21.2.2017
*
*
*
*
*

Výborná kvalita a vzhled nábytku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
RenataDerflova
28.12.2016
*
*
*
*
*

Na nábytku Sprint jsme si objednali kuchyni Duo v odstínu dub sonoma. K základní sestavě jsme doobjednali skříňky a linka je rohová. S barvou a provedením jsme velice spokojeni!! Linka vypadá luxusně a za takovou cenu myslíme nemá konkurenci. Děkujeme...byl to nádherný vánoční dárek. Derflovi z České Lípy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Kamil Hůlka
27.10.2016
*
*
*
*
*

Na Nábytek Sprint jsme objednali kuchyň. Nadšený jsme byli z komunikace obchodu který ne jen rychle reagoval ale se vším poradil.(3D projekt, konzultace návrhu, doplňkové zboží). Co se týče montáže svépomoci. S tím nebyl žádný problém veškerá dokumentace byla dostatečně srozumitelná. Děkuji rád se na Vás obratím znova.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Marcela Včeláková
14.9.2016
*
*
*
*
*

I já se řadím mezi spokojené zákazníky, kuchyň je úžasná, super cena,kvalitní prostě super,paní Kamila F. je na svém místě, velmi milá, příjemná a se vším poradí,řidič slušnýa příjemný, prostě vše na jedničku :) přeji této firmě spoustu spokojených zákazníků jako jsem já :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
libmilek
9.8.2016
*
*
*
*
*

Zakoupení našeho nového ráje pro vaření, jsme měli bez starostí, díky této firmě.Kuchyň skládal můj šikovnej mužskej sám.Sám vymyslel i vyrobil ostrůvek s barovým sezením ale jde to dobře když máte kvalitní základ;-) Kuchyně Titanium... je překrásná. Stačil malý vzorek dvířek a už se objednávalo. Milý vstřícný a rychlý...to vše je firma Sprint a též úžasná paní Kamila F. se kterou jsme celou dobu komunikovali, bez jakého koli problému. Díky za vše

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
marta-stbk
8.7.2016
*
*
*
*
*

Koupila jsem kuchyňskou linku Platinum lesk bílou... Skládali jsme si ji sami, všechny komponenty seděly na míru a kuchyň vypadá úžasně a velice draze. Překvapením byly i přibalené kovové úchytky. Sice jsme museli předvrtat vždy jeden další otvor, ale jsou určitě hezčí než plastové. Pro přepravu bylo všechno dobře zabaleno, na dvířkách krycí fólie, žádný škrábaneček. Linka se dobře udržuje, měla jsem trošku strach z ušpinění, ale většinou pokud vidím nějakou šmouhu, stačí přetřít švédskou utěrkou nasucho a je čisto. Bílý lesk odráží světlo, takže celá místnost jen září. A velice rychle jsem se v kuchyni zabydlela :-) Velice chválím ochotný a profesionální přístup zaměstnanců obchodu Nábytek Sprint při realizaci mé kuchyně. Děkuji tímto všem kteří se mnou trpělivě komunikovali a dotáhli můj "projekt" k mé spokojenosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kájík
29.4.2016
*
*
*
*
*

komunikace od obchodníka, technika až po řidiče a závozníka super velká variabilita při výběru- nemáte sice kuchyň na míru, ale vlastně jí máte na míru dodávku mám doma první den, po složení se ještě ozvu a přidám foto

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
pepahn
26.4.2016
*
*
*
*
*

Velice příjemné a vstřícné jednání, ochota při sestavování kuchyně a bezproblémová doprava. J. Hnojna

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Petra Křičky 3106/14
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Út 10:0018:00
  • St 10:0018:00
  • Čt 10:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo