Hodnocení firmy MVDr. Peter Lizoň

*
*
*
*
*
9 hodnocení
jvolakova55
14.12.2019
*
*
*
*
*

Slyšela jsem od několika lidí negativní hodnocení, za mě ovšem spokojenost, minulý týden mi kastroval fenku, která byla velice hubená, jinak mám fenky 2, chodím jedině k p. veterináři Lizoňovi, za mě je přívětivý, ochotný, i když ho potkám ve městě a ptám se ho, vždy je ochotný poradit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jaroslav.pavis
25.3.2019
*
*
*
*
*

Díky za dobrou péči o moji kočičku a kocourka. Terezka - Štětí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jonakova9
25.11.2018
*
*
*
*
*

Pan doktor je výborný lékař a milý člověk. Chválím i sestřičku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Martina
19.5.2016
*
*
*
*
*

Skvělý a citlivý přístup ke čtyřnohým mazlíčkům. Pan doktor je velmi ochotný a pečlivý. Nejednou přijel i k nám domů, když bylo potřeba. Ceny velmi přijatelné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Roman
3.5.2016
*
*
*
*
*

Pan doktor je velice vstřícný, ochotný, oceňuji profesionální přístup ke zvířecím pacientům. Z vlastní zkušenosti mohu konstatovat, že služby, které poskytuje, jsou v porovnání s jinými veterinárními ordinacemi cenově přijatelné. Roman

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anytka.M
15.3.2016
*
*
*
*
*

az ted jsem dostala odvahu hodnotit tohoto pana veterinare. Nekdy zacatkem ledna jsme byly s mamkou na vysetreni s nasim pejskem Benickem. Mamka mu nasla velkou bouly pod zebry, tusily jsme ze je to nador. Ale pan veterinar udelal Benouskovi sono briska a tvrdil ze ma nejaky pisek ve zlucniku. A to nejdulezitejsi!!!: Tahal mu tu neznamou vec po brisku nekolik minut a tvrdil ze to nador neni. Po tydnu nas poslal k jinemu veterinari do Melnika (DALSI EXPERT byla to veterina U Jonase) ten dal Benouskovi ANTIBIOTIKA!!!! Na nador!!! Chapete to?? Tak jme byly o cca 3500kc lehci a nic jsme nevedely od veterinaru. Nakonec jsme jely do vetcentrum do Stodulek. A tam jsme zjistily ze Benicek ma ten nador prasknuty a ma krev v brisku :'( a to diky panu veterinari Lizoni ktery mu ten nador TAHAL po brisku :( Tento pan veterinar zkratil Benickovi zivot a jeste diky nemu mel poslednich par dni sveho zivota ve velkych bolestech :'( to mluvi za vse!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
Janina Nitková
14.8.2015
*
*
*
*
*

Pan doktor je velmi milý, skvělý přístup ke zvířeti i k nám, kastrace proběhla dobře. Určitě se zase na podzim vrátíme s kočičkou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
LENKA
23.12.2014
*
*
*
*
*

Pan doktor jé ÚŽASNEJ

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
JESSI
21.8.2014
*
*
*
*
*

Nový pan doktor ve Štětí.Milý,vstřícný,pohodový. Maximální spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Školní 492
  • Štětí
  • 411 08
  • Vchod ze strany pod Lékárnou U Slunce
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 15:0019:00
  • Út 15:0019:00
  • St 14:0016:30
  • Čt 15:0019:00
  • 15:0019:00
  • Máme právě otevřeno

  • Jinak pouze po telefonické dohodě!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo