Hodnocení firmy Veterinární klinika Helion

*
*
*
*
*
10 hodnocení
sarah.kolmanova
12.11.2019
*
*
*
*
*

Děkuji tímto za záchranu fretečky Tiny ,bez kastrace by už v 6 letech neměla šanci na další život, nyní opět běhá ,dovádí ,hraje si ,a vrací mi lásku pusinkováním ,já jsem vděčná všem profi lidem na této klinice za přístup ,a lásku ke zvířátkum S Kolmanová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ifen
5.7.2019
*
*
*
*
*

Této klinice jsme na základě perfektních hodnocení a doporučení svěřili péči o našeho pejska. Jmenovala se Cindynka, na které se tato klinika podepsala tím nejhorším způsobem. Rok jsme zažívali peklo, které by nikdo z vás nechtěl mít ani jako noční můru, natož to prožívat! Věřili jsme jim a to byla chyba, za kterou náš pejsek zaplatil! Rok jsme na základě jejich doporučení v podstatě pejska týrali hladem a operacemi, které byly k ničemu a to jen proto, že nedokázali rozpoznat Cushingův syndrom. Ačkoliv měl pejsek velké bříško, byla pažravá, nadměrně čůrala a pila, neustále záněty močových cest a oušek, pořád si olizovala packy, nepřišlo jim to divné, žádné testy, žádné pořádné vyšetření. Na bříško mi bylo řečeno, že se tam ukládá tuk, že prostě musí dostat drastickou dietu. Na pití a čůrání, však je horko, je to v celku normální. Ale začneme od začátku. Vše začalo, po kastraci a odebrání útvaru na mléčné žláze, mimochodem útvar nevyndali celý a to nám řekla pouze sestra, do dnes nemám vyjádření proč tomu tak je, ale plnou částku si samozřejmě naúčtovali! Asi po měsíci, si Cindynka strhla vaz na zadní tlapce, dělala se tedy fixace. Měsíc na to, se z ničeho nic nemohla postavit na zadní tlapky. Připadalo nám, že se jedná o svalovou slabost, vše tomu nasvědčovalo a tak se léčilo pokus - omyl a píchalo se do ní kde co. 2 Dny po sobě po injekcích vykazovala stav připomínající bezvědomí, samozřejmě jsme volali, ale od doktorky se nám dostalo odpovědi, že nemáme panikařit, že to odezní, tak důležitou informaci si ani nepoznamenali. Po týdnu nás odeslali do Pražské Jaggy (epizoda sama o sobě, kde z nás efektivně dostali 8 tis bez sebemenších výsledků) jsme zpět v Ústí, se stavem horším, než jsme jeli do Jaggy. Protože pan doktor tvrdil, že se jedná o problém ortopedický, vyhledali jsme specialistu v Praze a nechali operovat postupně obě zadní tlapky, výměna kloubů, na fixaci se patl, jestli se jedná o operaci starou 5 let, ne, 2 měsíce, prý bez komentáře. Průběžné návštěvy v Helionu, záněty močových cest, záněty oušek, stálé téma, velká nadváha, pejsek nehubne, dát extrémní dietu. Protože při odebrání útvaru z mléčné žlázy nebyl útvar odebrán celý, samozřejmě se vrátil, rozšířil a začal dost rychle růst. Domluvena operace na odebrání celé mléčné lišty. Opět pejsek zdravotní problémy, ale na veterině v Helionu nikdo, po pracovní době, pohotovostní mobil nezvedají, zajeli jsme tedy do Live Litoměřice. Zde dostáváme ránu hned po 5 minutách. Paní doktorka si všímá velkého bříška, ptá se na čůrání a pití, v celku je jí jasné, že to není samo sebou. Navrhuje vyšetření a testy na štítnou žlázu, Cushingův syndrom a cukrovku. Bohůžel, Cushingův syndrom se potvrzuje v extrémní hodnotě. Po roce nočních můr máme odpovědi na všechny otázky, pejsek po tolika zbytečných operací vyčerpán. Samozřejmě starosti pokračovaly, zachránit ztracený rok už samozřejmě nešlo. Do dnes se neomluvili za to, že pejsek rok trpěl hlady úplně zbyteně, za to, kolik desetitisíců jsme vyhodili do vzduchu, za to, co si naše Cindynka zbytečně vytrpěla. Podal jsme stížnost na komoru vetrinářů, bohůžel, promlčeno. Věřím na karmu a doufám, že se jim vše vrátí stejnou mincí! Buďte navždy prokleti!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ivetaklepschova
1.10.2018
*
*
*
*
*

Pan doktor Petrák je velice důsledný,ochotný,prostě profesionál při jakékoliv návštěvě.Během roku co jsme k němu chodily byl vždy příjemný,všechno pořadně vysvětlil.Nechávaly jsme u něj kastrovat fenu a po týdnu byla úplně v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hondl M.
6.7.2017
*
*
*
*
*

Skvělý pan doktor! Přišli jsme na konzultaci s pejskem, jinak jsme docházeli na jinou veterinu, pan doktor byl neuvěřitelně vstřícný. Našemu Garpovi sice už nebylo pomoci a museli jsme ho nechat uspat, ale empatie a vlídný přístup pana doktora nám ulehčil i tu chvíli, kdy nám pejsek usínal pod rukama. VELKÝ DÍK, pane doktore, moc jste nám pomohl.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Štěpánka Seherová
21.6.2017
*
*
*
*
*

Svým přístupem nám pomohl zvládnout těžkou chvíli,kdy jsme přišli o naší psí princeznu.Pokud si pořídíme nového pejska,tak výběr veterináře je jasný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Sonča Čapková
12.6.2017
*
*
*
*
*

V Ústí nenajdete lepší veterinu! Pan doktor je profesionál. Velmi milý, ke zvířatům strašně hodný, pomazlí, pohladí a vždy odpoví na všechny otázky. Všem moc doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Pavel Skala
21.1.2017
*
*
*
*
*

Skvělá klinika! Úžasní lékaři s profi přístupem. Po mnoha letech hledání toho pravého veterináře jsme už 8 let nesmírně spokojeni s úžasným profesionálním přístupem pana doktora Petráka se zlatýma rukama i srdcem. V jakoukoliv hodinu, kdykoliv k dispozici nešťastným páníčkům a bolavým zvířátkům. Klidně, s rozvahou, ale okamžitě pacientům pomůžou, pohladí, uklidní a páníčkům srozumitelně vysvětlí. Nádherně se v ordinaci doplňujete. V Ústí v současné době není lepší veterinární ordinace. Za mnohaletou péči všem našim chlupáčům v denních i nočních hodinách děkujeme. P� 99ejeme hodně zdraví Vám i Vašim pacientům. Skalovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
BR
9.12.2016
*
*
*
*
*

Jsem hrozně ráda, že jsem po několika letech našla kvalitní veterinární péči. Pokud chcete pro svého mazlíčka to nejlepší, rozhodně navštivte Helion, protože tady si jsou všechna zvířátka rovna a oba ošetřující lékaři jsou profesionálove, kteří dělají svou práci opravdu poctivě a troufám si říct i s láskou. Jsem vám oběma opravdu moc vděčná, protože vždy hledáte příčiny problému a děláte pro to maximum. Už teď vás všude vychvaluju, protože si to zasloužíte :) Co dodat - děkuju za vše!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
bakubaba
18.9.2014
*
*
*
*
*

Mám pejska po velmi náročné operaci míchy a páteře. Pejsek byl ochrnutý na celou zadní část včetně nožiček. Díky péči pana MVDr. D.Petráka je pejsek na svých vlastních nožičkách a již velmi dobře chodí!! To je to nejdůležitější, protože doma bych ho na zadní nožičky skutečně sama "nepostavila" . Má vděčnost a úcta k doktoru Petrákovi je veliká a skutečně se penězi ohodnotit nedá. Opravdu mu záleží především na živém tvorovi !! .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Netroufalová
5.6.2014
*
*
*
*
*

Máme pejska po těžké operaci páteře, který skoro nechodil na zadní nohy.Odmítal cvičit, chodit a celkově spolupracovat. První den, když jsme ho vezli na rehabilitaci na Veterinu Helion jsme pouze doufali, že časem uvidíme nějaký pokrok. Jaká byla naše nepředstavitelná radost, když jsme si ho tentýž den odpoledne vyzvedli a pes chodil (samozřejmě zdaleka ne dokonale). Došlo nám, jaký smysl má odevzdat pejska do péče odborníků namísto toho, abychom ho přemlouvali doma ke cvičení a on si jen sedl a odmítal se postavit na nohy. MVDr. Petrák je nejen schopný odborník, ale jde na něm vidět, že svou práci nedělá jen pro peníze, ale na zvířatech mu skutečně záleží. Jednoznačně doporučuji tuto veterinu jak pro profesionální přístup, tak i za příjemné chování sestry a doktora.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Přidat hodnocení
  • Pod Holoměří 3116/2
  • Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum
  • 400 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0013:00 15:0018:00
  • Út 8:0013:00 15:0018:00
  • St 8:0013:00 15:0018:00
  • Čt 8:0013:00 15:0018:00
  • 8:0013:00 15:0018:00
  • Máme právě otevřeno

  • Sobota, neděle a mimo uvedené hodiny po tel. domluvě na 606511357!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo