Hodnocení firmy Helion Vet, s.r.o.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
ivetaklepschova
1.10.2018
*
*
*
*
*

Pan doktor Petrák je velice důsledný,ochotný,prostě profesionál při jakékoliv návštěvě.Během roku co jsme k němu chodily byl vždy příjemný,všechno pořadně vysvětlil.Nechávaly jsme u něj kastrovat fenu a po týdnu byla úplně v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hondl M.
6.7.2017
*
*
*
*
*

Skvělý pan doktor! Přišli jsme na konzultaci s pejskem, jinak jsme docházeli na jinou veterinu, pan doktor byl neuvěřitelně vstřícný. Našemu Garpovi sice už nebylo pomoci a museli jsme ho nechat uspat, ale empatie a vlídný přístup pana doktora nám ulehčil i tu chvíli, kdy nám pejsek usínal pod rukama. VELKÝ DÍK, pane doktore, moc jste nám pomohl.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Štěpánka Seherová
21.6.2017
*
*
*
*
*

Svým přístupem nám pomohl zvládnout těžkou chvíli,kdy jsme přišli o naší psí princeznu.Pokud si pořídíme nového pejska,tak výběr veterináře je jasný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Sonča Čapková
12.6.2017
*
*
*
*
*

V Ústí nenajdete lepší veterinu! Pan doktor je profesionál. Velmi milý, ke zvířatům strašně hodný, pomazlí, pohladí a vždy odpoví na všechny otázky. Všem moc doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Pavel Skala
21.1.2017
*
*
*
*
*

Skvělá klinika! Úžasní lékaři s profi přístupem. Po mnoha letech hledání toho pravého veterináře jsme už 8 let nesmírně spokojeni s úžasným profesionálním přístupem pana doktora Petráka se zlatýma rukama i srdcem. V jakoukoliv hodinu, kdykoliv k dispozici nešťastným páníčkům a bolavým zvířátkům. Klidně, s rozvahou, ale okamžitě pacientům pomůžou, pohladí, uklidní a páníčkům srozumitelně vysvětlí. Nádherně se v ordinaci doplňujete. V Ústí v současné době není lepší veterinární ordinace. Za mnohaletou péči všem našim chlupáčům v denních i nočních hodinách děkujeme. P� 99ejeme hodně zdraví Vám i Vašim pacientům. Skalovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
BR
9.12.2016
*
*
*
*
*

Jsem hrozně ráda, že jsem po několika letech našla kvalitní veterinární péči. Pokud chcete pro svého mazlíčka to nejlepší, rozhodně navštivte Helion, protože tady si jsou všechna zvířátka rovna a oba ošetřující lékaři jsou profesionálove, kteří dělají svou práci opravdu poctivě a troufám si říct i s láskou. Jsem vám oběma opravdu moc vděčná, protože vždy hledáte příčiny problému a děláte pro to maximum. Už teď vás všude vychvaluju, protože si to zasloužíte :) Co dodat - děkuju za vše!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
bakubaba
18.9.2014
*
*
*
*
*

Mám pejska po velmi náročné operaci míchy a páteře. Pejsek byl ochrnutý na celou zadní část včetně nožiček. Díky péči pana MVDr. D.Petráka je pejsek na svých vlastních nožičkách a již velmi dobře chodí!! To je to nejdůležitější, protože doma bych ho na zadní nožičky skutečně sama "nepostavila" . Má vděčnost a úcta k doktoru Petrákovi je veliká a skutečně se penězi ohodnotit nedá. Opravdu mu záleží především na živém tvorovi !! .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Netroufalová
5.6.2014
*
*
*
*
*

Máme pejska po těžké operaci páteře, který skoro nechodil na zadní nohy.Odmítal cvičit, chodit a celkově spolupracovat. První den, když jsme ho vezli na rehabilitaci na Veterinu Helion jsme pouze doufali, že časem uvidíme nějaký pokrok. Jaká byla naše nepředstavitelná radost, když jsme si ho tentýž den odpoledne vyzvedli a pes chodil (samozřejmě zdaleka ne dokonale). Došlo nám, jaký smysl má odevzdat pejska do péče odborníků namísto toho, abychom ho přemlouvali doma ke cvičení a on si jen sedl a odmítal se postavit na nohy. MVDr. Petrák je nejen schopný odborník, ale jde na něm vidět, že svou práci nedělá jen pro peníze, ale na zvířatech mu skutečně záleží. Jednoznačně doporučuji tuto veterinu jak pro profesionální přístup, tak i za příjemné chování sestry a doktora.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Přidat hodnocení
  • Pod Holoměří 3116/2
  • Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum
  • 400 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0012:00 15:0018:00
  • Út 9:0012:00 15:0018:00
  • St 9:0012:00 15:0018:00
  • Čt 9:0012:00 15:0018:00
  • 9:0012:00 15:0018:00
  • Máme právě otevřeno

  • sobota,neděle a mimo uvedené hodiny po tel.domluvě na 606511357!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo