Hodnocení firmy Skupina klinik Mediestetik

*
*
*
*
*
8 hodnocení
ivanova.irina
17.7.2019
*
*
*
*
*

Naprosta spokojenost s osobním přístupem a profesionalitou p. doktorky M. Neparidze. I. Ivanova Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Veronika
25.4.2019
*
*
*
*
*

Byla jsem objednána na odstranění malého znaménka na obličeji s tím, že mi předem byla řečena cena (1100,-). Po vyplnění formuláře a přijetí do ordinace mi najednou bylo dost drsně řečeno, že cena nebude 1100 ale 2000. Koukala jsem jako puk a měla sto chutí odejít, ale chtěla jsem zároveň mít zákrok již za sebou. Na dotaz, že mi byla sdělena uplně jiná cena a na to konto jsem se objednala a souhlasila, mi neřekli ani slovo, jen pokrčili rameny. Měla jsem vybranou hotovost a nepočítala s tím, že budu platit skoro jednou tolik, tak jsem následně poprosila, jestli si mohu jít vybrat. (A nechat kabát v šatně, ať nemají pocit, že chci utéct). Dámy na recepci na mě koukaly jak na zloděje. Hrozný zážitek. Nešla bych sem už ani zadarmo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
sarkajerabkova123
17.8.2016
*
*
*
*
*

Na dentální hygieně jsem byla u doktora Karelina, kterého bych moc ráda doporučila. Těším se na další ošetření na této klinice a určitě zkusím i další procedury :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Karel
27.4.2016
*
*
*
*
*

Chodím na stomatologii Mediestetik velmi dlouho a s prací zubařů jsem byl vždy spokojen. Nechápu pana dědka, který je patrně trošku fašizoidní, když mu vadí lékař jiné národnosti...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
dady
26.5.2015
*
*
*
*
*

Výborné doporučuji, profesionální přístup ke klientovi, přijatelné ceny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Honza
15.5.2015
*
*
*
*
*

Perfektní a vždy usměvavý personál, přijatelné ceny a krásný interiér. Byl jsem na laserové epilaci a po 2 zákrocích mám již téměř kompletní redukci...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
praha09
2.5.2015
*
*
*
*
*

Prostřednictvím mailu jsem se informovala, zda je možné odstranit malou cystu na nose. Byla jsem ujištěna, že vše se dá řešit. (k tomu byl vypsán seznam všech přístrojů) Domluvila jsem si návštěvu, s tím, že mi cysta bude odstraněna. Paní doktorka mi sdělila, že cysty jsou velmi problematická záležitost a nic mi nemůže zaručit . Místo toho mi navrhla odstranění žilek v okolí nosu, za minimálně 3500,--. To jsem odmítla. Zaplatila jsem poplatek za konzultaci ve výši 500,-- a již mne tam nikdo neuvidí. Jednání zaměstnanců této firmy mi připadá neseriózní. Nedoporučuji. Zuzana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne7
Jarroslava
11.4.2014
*
*
*
*
*

Perfektní prostředí a služby, doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
Přidat hodnocení
  • Senovážné náměstí 978/23
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • So 10:0017:00
  • Máme právě otevřeno

  • Dále dle objednání!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo