Hodnocení firmy Ing. Blanka Kočková

*
*
*
*
*
23 hodnocení
Markéta Rapčanová
25.10.2021
*
*
*
*
*

S Ing. Kočkovou jsem absolvovala kurzy Účetnictví s využitím výpočetní techniky a mzdové účetnictví. Oba kurzy svým obsahem plně pokryly danou problematiku a díky jasnému výkladu lektorky mne plně naučily souvislotem a dané oblasti. V podstatě ihned po absolvování kurzu se mi díky získaným znalostem podařilo sehnat práci jako účetní, kde jsem rok pracovala. Poté jsem nastoupila do auditorské a účetní kanceláře, kde pracuji dodnes. Ze znalostí a poznámek nabytých na kurzech čerpám v praxi doteď. Oba kurzy mohu jen doporučit, stejně jako sympatickou a usměvavou lektorku 🙂

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
iva.lichnovska
22.10.2021
*
*
*
*
*

Absolvoval jsem u paní Blanky kurz mzdové účetnictvi a můžu všem doporučit. Vše bylo srozumitelně vysvětleno na příkladech a pokud někdo nevěděl, vždy byla paní lektorka ochotná vysvětlit znovu. Můžu všem vžele doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
b.simova
21.10.2021
*
*
*
*
*

Kurz účetnictví a daňové evidence hodnotím velmi pozitivně, výklad je jasný a srozumitelný. Výuka probíhala v příjemné atmosféře, paní lektorka je sympatická a profesionální.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
t.ruskova
20.10.2021
*
*
*
*
*

Tento kurz určitě doporučuji. Před dvěma lety jsem absolvovala kurz účetnictví u paní Kočkové a byla jsem velmi spokojená. Nejen že je velký odborník a umí vše vysvětlit, aby to pochopil úplně každý, ale za mě je paní Kočkova velmi sympatická a skvělá lektorka a člověk se na hodiny těší. Určitě bych absolvovala i další kurzy. Moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
martina.jung
20.10.2021
*
*
*
*
*

Vzhledem k tomu, že jsem byla v účtování úplný začátečník, tak se mi kurz PÚ a mzdové účetní moc líbil. Hned od začátku jsem tušila, že naše lektorka Ing. Kočková je prostě skvělá. Taková "normální" ženská, která nám netlačí do hlavy jen poučky. Vždy se nám snažila vše vysvětlit tak, abychom si to dokázali představit. Kurz byl hodně prakticky zaměřený. Získala jsem ucelený přehled o účetnictví, které využívám v praxi. Kurz budu určitě doporučovat dál. Děkuji. Martina J., Ostrava

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
machalovajirina
19.10.2021
*
*
*
*
*

Rekvalifikační kurz mzdové účetní u paní Ing. Kočkové mohu jen doporučit … Maximální spokojenost.Machalová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
capcova.sabina
19.10.2021
*
*
*
*
*

Výborné kurzy účetnictví, mzdové účetnictví a daňová evidence. Mnoho praktických příkladů. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
phalencakova
18.10.2021
*
*
*
*
*

Kurz u paní Ing. Kočkové - mzdy byl pro mne velmi přínosný. Příjemná atmosféra, dostatek příkladů k procvičování. S kurzem jsem byla velmi spokojená a pokud někdo zvažuje se kurzu zúčastnit, tak doporučuji Halenčáková, Kroměříž

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jirina.vratislavova
18.10.2021
*
*
*
*
*

Výborná komunikace, maximální spokojenost, opravdu doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
moskorovajana
18.10.2021
*
*
*
*
*

Velice profesionální. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Sokolovská 637/31
  • Nový Jičín
  • 741 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo