Hodnocení firmy Reality Kašperský, s.r.o.

*
*
*
*
*
22 hodnocení
jiri.onderka
16.6.2017
*
*
*
*
*

Výborná komunikace a zájem o člověka – to mě nadchlo. Pronájem mám fakt super! Díky Jiří Onderka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano23 ne0
pavel.zabransky
13.6.2017
*
*
*
*
*

Dobrá zkušenost! Spoustu situací jsem nechápal, ale jejich opakované vysvětlování je myslím neobtěžovalo. Prohlídky měli úroveň a smluvní papírování bylo vzorné. Pavel Zábranský

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano42 ne0
vojtech.bezdek
13.6.2017
*
*
*
*
*

Ano, píši hodnocení na jedna a plus k tomu, protože měli chování a s prodejem pomohli. Vojtěch Bezděk

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano20 ne0
milena.pluharova
11.6.2017
*
*
*
*
*

Hezký den, je to sympatická realitka a to jak chováním tak i schopnostmi. Naše zemědělská usedlost našla nového majitele, takže máme radost. Příjemným způsobem nás překvapila rozumná komunikace a dobře prováděné prohlídky. František a Milena Pluhařovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano29 ne0
kubik-petr
10.6.2017
*
*
*
*
*

Jednání bylo s úsměvem, časově mi vyšli vstříc, prodej bytu proběhl profesionálně. Petr Kubík, Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano21 ne0
pavelkajakub
10.6.2017
*
*
*
*
*

Reality Kašperský s.r.o. je dobrá realitka. S přítelkyní jsme od nich získali pěkný byt. Všechno bylo normální a v klidu. Jakub Pavelka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano24 ne0
david.kuzel
10.6.2017
*
*
*
*
*

Vyjadřuji velký dík a uznání za vynikající úroveň služeb při pronájmu mého apartmánu v Alpách. David Kužel

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano34 ne0
holikova-eva
2.6.2017
*
*
*
*
*

Velká spokojenost jako vždy, nemám žádné výhrady. Prodala jsem s nimi další byt a všechno bylo OK. Vyhovuje mi jejich přístup a schopnost mi poradit, abych neudělala nic nelogického. Eva Holíková, Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano25 ne0
marie.charvatova
2.6.2017
*
*
*
*
*

Díky za vstřícnost při koupi bytu a velmi dobrý způsob podávání informací. Marie Charvátová, Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano20 ne0
michal-kunc
27.5.2017
*
*
*
*
*

Osobně mám s realitní kanceláří Reality Kašperský s.r.o. velmi dobrou zkušenost. Vše proběhlo jak mělo, pohoda. Michal Kunc

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano39 ne0
Přidat hodnocení
  • Karlovo náměstí 290/16
  • Praha 2 - Nové Město
  • 120 00
  • mapa

Kontaktní osoby

  • Eva Kašperská
  • Managing Director & Business Manager

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo