Hodnocení firmy Nebe nábytek – Prodej nábytku

*
*
*
*
*
41 hodnocení
55janakolarova
27.12.2017
*
*
*
*
*

Nabytek je moc hezky. Dodani probehlo v poradku po predchozim zavolání řidič velmi ochotný

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nebe nábytek – Prodej nábytku
Nebe nábytek – Prodej nábytku 7.1.2018

Děkuji za Vaše hodnocení, spokojený zákazník je vždy naším cílem, moc mě těší, že jste byla spokojená. Nebe nábytek

Marta Doubravová
18.12.2017
*
*
*
*
*

Tohle jsem ještě nezažila! Objednala jsem dne 11. září 2017 pohovku Enduro III-03, když naši psi si svou předešlou rozkousali. Doba dodání byla u pohovky 45 dní - samozřejmě každý soudný člověk předpokládá, že jde o 45 kalendářních dní. Dne 12.9. mi byla objednávka potvrzena, já odepsala, že se budu těšit na konec října, což mi dodavatel nerozporoval. 45 dní uplynulo dne 27.října, od té doby jsem očekávala informační email o zaslání pohovky. NIC. Tak jsem se dne 9.11. sama připomněla, tedy 2 týdny po termínu - kdy obdržím zboží. Bylo mi odpovězeno, že jsou nyní dodací lhůty delší, že doba dodání je nyní 2 měsíce, ale že zboží bude připraveno na příští týden a moje pohovka by měla být k dispozici. Podle mě, pokud dojde ke změně termínu dodání, měla by firma obeslat čekající zákazníky a tuto skutečnost jim sdělit sama. Aspoň slušné firmy to tak dělají. No nic, čekala jsem tedy dál. Po téměř TŘECH MĚSÍCÍCH !!!!!!!!čekání (6.12.) jsem opět poslala email, že stále čekám na pohovku. Odpověď ŽÁDNÁ. Dne 12.12 jsem tedy poslala další email, že stále čekám na svou objednanou pohovku. Odpověď byla, že do konce týdne by měla dojít do skladu. Dnes jsem se podívala na jejich web a u pohovky Enduro je psáno, že je skladem a k vyzvednutí DNES. Říkám si hurá, konečně jsem se po 13 týdnech dočkala, ale pro jistotu jsem poslala dotaz, zda tedy mohu doufat, že mi pohovka bude dnes odeslána. Odpověď kopíruji: ...není skladem, je ve výrobě - dodání by bylo možno až začátkem února příštího roku... Na další můj vyděšený email už mi neodpověděli. NEUVĚŘITELNÝ ŠLENDRIÁN!! Kdyby mi to řekli aspoň před měsícem, že se letos nedočkám, mohla jsem narychlo koupit něco jiného jinde. A to nemluvím o tom, že bych se o těchto posunutých termínech nedozvěděla, pokud bych se sama neozývala. Nakupuji po internetu úplně všechno již dlouhá léta, ale tak laxní přístup k zákazníkovi jsem ještě nezažila. V životě by mě nenapadlo, že když si objednám zboží začátkem září, že ještě na Vánoce budu bez zboží! Doubravová Marta, objednávka číslo 170911013

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nebe nábytek – Prodej nábytku
Nebe nábytek – Prodej nábytku 27.12.2017

paní Doubravová - pohovka byla již dodána, i když opravdu až po třech měsících, ale do Vánoc, tak, jak jsme Vám garantovali. Bylo s Vámi domluveno, že na ni počkáte. Bohužel ale jsme Vám pár dní před dodáním omylem poslali mylnou informaci, že bude až v únoru - za to se moc a moc omlouváme, popletli jsme e-mailovou adresu s jiným klientem, vím, že to pro Vás byl veliký šok. I když musím sebekriticky přiznat, že komunikace z naší strany v tomto případě vázla. Víme, kde se musíme zlepšit.” - Nebe nábytek

Stáňa H.
15.10.2017
*
*
*
*
*

Přestěhovala jsem se do nového bytu a od jiné firmy si objednala dvě velké šatní skříně. Ani po měsíci a půl mi ta firma nebyla schopna sdělit, kdy mi skříně přivezou. Byla jsem zoufalá, protože jsem se dvěma dětmi žila mezi krabicemi a pytli plných věcí. Zjistila jsem, že stejné skříně nabízí i firma Nebe nábytek, paní jsem zavolala, vysvětlila jí svou situaci, a byla jsem velmi mile překvapená, že paní majitelka dokázala skříně do dvou dnů přivézt z Polska a po víkendu i ke mně do Prahy. Tady v České republice je úroveň služeb obvykle dost nízká, takže když člověk narazí na takovou ochotu a spolehlivost, tak si připadá jako v ráji... :o)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nebe nábytek – Prodej nábytku
Nebe nábytek – Prodej nábytku 25.10.2017

Velice děkuji za Váš komentář - bylo velké štěstí, že výrobce měl skříně skladem, takže vše klaplo a dokázali jsem ukončit Váš život mezi krabicemi. Kéž by vše vždy tak na 100 % vyšlo, tak jako u Vás. Nebe nábytek

Francová
13.10.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den,musím se podělit o radost ,kterou mi poskytla firma Nebe nábytek.Obchod proběhl přes interne,a chtěla bych moc a moc poděkovat paní Nebeské za skvělou komunikaci a perfektní přístup k objednávce.Objednala jsem si komody a předčily mé očekávání.S trochou nedůvěry jsem šla do nábytku, který jsem viděla pouze z obrázku.Konstatuji ,že nábytek je kvalitní a složení proběhlo podle plánku na 1*.Za sebe mohu jen a jen doporučit.Děkuji Hana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nebe nábytek – Prodej nábytku
Nebe nábytek – Prodej nábytku 25.10.2017

Děkuji za Váš hezký komentář, i pro nás byla radost spolupracovat s Vámi,j sme rádi, že jste objednávku přes internet riskla, a že výsledek byl pro Vás radostný. Nebe nábytek

dana.heroutova
11.8.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, s firmou Nebe nábytek jsem byla velice spokojená stejně jako s dodaným zbožím. Věděla jsem, do jaké koupě jdu - polský dodavatel za velice nízkou cenu. Koupila jsem velkou postel, sedačku, konferenční stolek bílý vysoký lesk, koupelnový nábytek (umyvadlo se skříňkou, 3 závěsné skříňky) bílý vysoký lesk, policovou sestavu. Vše jsem si v klidu vyhledala na dobře vedených internetových stránkách. Zboží přišlo ve výborném stavu, zcela nepoškozené, bez chybějících spojovacích materiálů, perfektně zabalené. Vše jsem si hravě zvládla sestavit (je pravda, že jsem již měla zkušenosti se smontováním nábytku IKEA - je to podobné). Navíc mi byla paní Nebeská ochotna půjčit vzorky potahových látek a já si díky tomu mohla vybrat tapety a barvy výmalby dokonale sladěné s čalouněným nábytkem. Zákazníci mají navíc možnost látky doobjednat a došít si např. závěsy či polštářky. Ano, dodací doba byla delší, ale já s tím neměla žádný problém - byt se teprve rekonstruoval a nebydlela jsem v něm. Za tak nízké ceny je nábytek hezký a užívání zcela bez problémů! Dana Heroutová, Plzeň

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Nebe nábytek – Prodej nábytku
Nebe nábytek – Prodej nábytku 25.10.2017

Moc děkuji za vyčerpávající komentář, jsem moc ráda, že se společnými silami povedlo doladit Váš interiér k dokonalosti a k Vaší velké spokojenosti. Vždy mě takový úspěch velmi potěší a nastartuje pozitivně k další práci. Nebe nábytek

Roman Kadleček
26.5.2017
*
*
*
*
*

Musím hodnotit velmi kladně. Jediný nedostatek na shop byl nedodržení dodacího termínu, ale pokud je to 30 dnu, nebo 40 mi příjde už zanedbatelné. Na shop je nejspíš jenom jedna paní. Ta zařizuje nejspíš vše, takže to obdivuju. Objednaná skříň přijela přesně ve sjednaný čas. Řidič ochotně vyložil náklad do chodby (dodávka se značením tohoto obchodu ve mě budí větší jistotu, že zboží nebude poničeno dopravou). Pokud se mám zaměřit přímo už na produkt. Tak jde o polský výrobek hodně podobný asku, scontu apod. Kvalita je tedy srovnatelná, nečekal jsem tedy že by všechny části skříně byli bez jediného drobného šrámu. Nic ale nebylo natolik do očí vadící. Kdo kupoval polský nabytek v dřevotřísce, tak ví o čem je řeč, pro ty ostatní, není se čeho bát, většinu udrolených hranek si ani nevšimnete. Pro mě podstatné bylo, že velika skla byla neponičena a nepoškrabana. Tohle vše je ale produkt co vyrábí dodavatel pro spousty firem jako je tato. Nelze tedy vytknout kvalitu výrobku tomuto obchodu, ono za tuhle cenu je to skvělý nákup. Obchod tedy doporučuju a pokud nespěcháte a chcete krásný nabytek z levnějšího materialu za skvělou cenu, tak zde idealně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Nebe nábytek – Prodej nábytku
Nebe nábytek – Prodej nábytku 30.5.2017

Děkuji za Váš pozitivní komentář, ke zpoždění dodací doby došlo díky Velikonočním svátkům, kdy jsou fabriky skoro celý týden zavřené. Mrzí mě, že nebylo vše ve 100% pořádku, jelikož i když se jedná o cenově dostupný nábytek, musí být vše nepoškozené. Měl jste nám - nebo stále ještě můžete zaslat reklamaci, vše bychom vyřešili, a díly Vám dodali nové, neponičené. Dále je pravda, že u nás zakoupíte stejný nábytek jako např. v Asku, Ikea - neboť i tyto firmy nabízí nábytek polský od stejných výrobců jako u nás. Martina Nebeská Nebe nábytek

vaclav816
7.5.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den objednal jsem si od nebe nábytek skříň S6 120cm a to dne 18.3.2017 dlouho se nedělo nic a tak jsem se ozval dne 18.4 2017 tedy měsíc co uvádí nebe nábytek jako dodací lhůtu tedy 30 dní. Dostal jsem odpověď až 25.4.2017 že skříň bude až další týden takže buďto na mě zapoměli nebo jsou dodací lhůty i delší než uvádějí na svých stránkách. Potom jsem byl po telefonu požádán jestli by mi tu skříň mohli dodat dne 4.5.2017 v 19:00 cca hodin - souhlasil jsem i když jsem byl v práci tak skříň v demontu přebrala manželka. No ta dodací lhůta mi až tak nevadila ale jaké bylo mé překvapení když při montáži jsem zjistil že na jednom boku skříně chybějí vyvrtané díry na šrouby a kolíčky. Takže jsem si musel jít pro vrtačku a díry si vyvrtat sám což mě tedy hodně vadilo protože když už si kupuju nějaký nábytek odkudkoliv tak tohle se mi ještě nestalo. Přestože se tady pěje chválou jak je nebe nábytek perfektní v dodacích lhůtách a s kvalitním materiálem já bych to tak růžově nevyděl - otázka je kde nakupují jestli to není nějaký bazar nebo druhá jakost také jsem si to nafotil takže se pokusím přiložit foto a myslím že za ty peníze by člověk měl dostat kvalitní produkt. S pozdravem Václav

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Nebe nábytek – Prodej nábytku
Nebe nábytek – Prodej nábytku 9.5.2017

Dobrý den, pane Opočenský, reagujeme na Váš komentář - je nám líto, že díry na skříni nebyly navrtány, ale žádnou reklamaci jste neposlal - díry jste si navrtal sám. Bohužel, všude jsou jen lidé, kteří někdy chybují. Dodací lhůta je 30 pracovních dní - objednávka byla z 18.3. - což byla sobota - výrobci byla předána tedy v pondělí 20.3. skříň byla dodána, jak sám udáváte 4.5. - což je přesně 32 pracovních dní. Bohužel jsou v tomto období svátky - velikonoce a další státní dny volna. Tedy dodací dobu jsme překročili o 2 dny , než garantujeme ve svých obchodních podmínkách. Za nedodržení dodací doby o 2 dny se velice omlouváme. Přesto dokážeme v 99 % dodat zboží do 30 kalendářních dnů, bez ohledu na svátky, o čemž vypovídají převažující kladné recenze. Ale důrazně se musím ohradit proti Vašemu tvrzení, že se jedná o bazarové zboží, nebo druhou jakost. Pokud jste s kvalitou nesouhlasil, měl jste právo zboží vrátit do 14 dnů bez udání důvodu, což jste neučinil, čili tvrzení, že by byl výrobek nekvalitní, nemůže přijmout. Děkuji za Vaši recenzi.

stolbova229
1.3.2017
*
*
*
*
*

V Nebe nábytek jsem objednávala zatím první kus nábytku a uvedla neúplnou mailovou adresu. Paní - zřejmě majitelka firmy - mi obratem zavolala a ačkoliv byla chyba u mne, bez problému a s ochotou z její strany jsme se domluvily. Novou kuchyňskou linku budu rozhodně vybírat - díky hezkému jednání i doporučení spokojených zákazníků - z nabídky této vstřícné firmy. Jana Štolbová.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nebe nábytek – Prodej nábytku
Nebe nábytek – Prodej nábytku 9.3.2017

Děkuji Vám za hezký komentář a budu se těšit na další spolupráci s Vámi. Martina Nebeská

monyscha
29.11.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den, firmu Nebe nábytek mohu vřele doporučit všem, kdo má zájem o velmi pěkný a cenově dostupný nábytek. Mám sedačku, stěnu a jídelní set. Vše je perfektní a krásné, mám velkou radost. Zároveň mi nedá se nezmínit o profesionálním přístupu a ochotě paní Nebeské, která mi vyšla ve všem vstříc, za což ji moc děkuji. Doprava a řidiči, kteří nábytek přivezli, byli velmi ochotný a milý. Děkuji, s pozdravem Monika Krejčí

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nebe nábytek – Prodej nábytku
Nebe nábytek – Prodej nábytku 30.11.2016

Děkuji za hezké hodnocení, jsem moc ráda, že se Vám nábytek líbí, a že vše proběhlo k Vaší spokojenosti.

romana
18.9.2016
*
*
*
*
*

Můžeme jenom doporučit, v čtvrtek k nám na Moravu přivezli sedací soupravu a jsme nad míru spokojeni! Vyhotovení přesne takové jak jsme si představovali, cena přesne jak bylo domlevené. Příjemné vystupováni a komunikace jak od Pani majitelky Nebeské tak od řidice ich dopravy. Velice ochotně nám sedačku pomohl vynést a složit i když to nebylo zaplacené ani předem domluvené. Doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Nebe nábytek – Prodej nábytku
Nebe nábytek – Prodej nábytku 19.9.2016

Velice děkujeme za Vaši recenzi, jsme moc rádi, že se sedačka líbí

Přidat hodnocení
  • Papírnická 2570/3
  • Plzeň - Východní Předměstí
  • 326 00
  • Uvnitř areálu prodejny Billa
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:3012:00 12:3018:00
  • Út 9:3012:00 12:3018:00
  • St 9:3012:00 12:3018:00
  • Čt 9:3012:00 12:3018:00
  • 9:3012:00 12:3018:00
  • Máme právě otevřeno

  • SO - dle domluvy předem!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo