Hodnocení firmy Nebe nábytek

*
*
*
*
*
53 hodnocení
KarelMacekpraha
11.5.2021
*
*
*
*
*

Zboží je v dobré kvalitě, která odpovídá ceně. Delší dodací doba - ale bohužel je to zřejmě dané složitou dobou, ani u jiných obchodníků jsem s kratší dobou dodání neuspěl, proto jsem zvolil Nebe nábytek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Klara.koteska
5.5.2021
*
*
*
*
*

Nábytek, který jsem zakoupila (tenus) je moc hezký, mému děcku udělal obrovskou radost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Janali65
11.4.2021
*
*
*
*
*

Jedna velká hrůza, což se týká nejen kvality nábytku, ale i arogantního jednání majitelky obchodu Nebeské!!! Jestliže mi někdo tvrdí, že přetížená zásuvka se slaným pečivem má nosnost pouze 100 kg, proto se rozpadla, je asi vysoce inteligentní!!! 😪 Spodní deska stolu upadla, málem zlomila vnučce nohu! Vše po dvou měsících provozu!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nebe nábytek
Nebe nábytek 13.4.2021

Dobrý den, ve Vaší recenzi evidentně lžete - uvádím zde, co jste mi psala v e-mailu: na základě telefonického hovoru zasílám dokumentaci nekvalitního nábytku u Vás zakoupeného!!!! Bohužel jsme v rozčilení nezdokumentovali a byli nuceni vyhodit pět rozbitých sklenic na víno a soupravu na kávu, které se rozbily při pádu vrchní zásuvky (šuplíku). Konferenční stůl se rozpadl v únoru, kdy byla u nás vnoučata - jsme rádi, že ne přímo jim na nohy, což by vedlo k úrazu. Manžel ho musel navrtat L-profily (viz. foto) , další komodu opravoval již v lednu!!!!! To, že nedoléhají dvířka komody jsme brali jako závadu méně důležitou, i když jsme samozřejmě nebyli spokojeni!!!! Paní při telefonickém hovoru zdůvodnila závady tím, že nábytek používáme již necelé čtyři měsíce Reklamaci jsme Vás zamítli z důvodu Vaší nekvalitní a neodborné montáži - nábytek používáte ne necelé čtyři měsíce - kupovali jste jej v listopadu 2020. Pokud byl nějaký problém, měla jste ho reklamovat hned po zakoupení - na fotkách je vidět, že vůbec nemáte dobře sestavenu komodu. Zásuvky jsou evidentně přetíženy - žádné brambůrky v nich neskladujete, jak sama uvádíte. děkuji

sylvahanclova
9.2.2021
*
*
*
*
*

S firmou Nebe nábytek jsem maximálně spokojená, koupila jsem zde několik kuchyňských linek, předsíňových stěn, věšáků a další drobný nábytek. Vždy bylo vše v naprostém pořádku a kvalitní. Paní Nebeská je velmi ochotná. Vřele tuto firmu doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nebe nábytek
Nebe nábytek 18.2.2021

Dobrý den, moc Vám děkuji za Vaše krásné hodnocení, velice si jej vážím a mám velkou radost, že u nás opakovaně nakupujete. To je naše nejlepší vizitka - spokojený zákazník. Nebe nábytek

valec.74
23.12.2019
*
*
*
*
*

Velice moc děkuji za super obchod. V tomto obchodě jsem již nakoupovala a nakupovat budu i nadále. Zboží dodáno v naprostém pořádku. Komunikace s obchodem naprosto úžasná a velice chválím pana řidiče za ochotu při předávání zboží. Tento obchod vřele DOPORUČUJI. Valečková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
margaretmasnicova
9.8.2019
*
*
*
*
*

Kvalitní nábytek, komunikace s firmou v pořádku. Jsme spokojení

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
penkavova
3.6.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, děkuji za doručený nábytek, doba od objednávky byla sice delší, ale chápu, že to nebylo vaší vinou, termíny nedodržuje výrobce.Jsem spokojená, vše vpořádku, komunikace i doprava.Přeji Vám hodně spokojených zákazníků - Miluše Pěnkavová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ivulisek01
2.4.2019
*
*
*
*
*

Za nás velká spokojenost, pěkný nábytek do pokoje, ochotné jednání ohledně dopravy, rychlé dodání, děkujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jiki41
22.3.2019
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost se vstřícností se kterou bylo vyhověno s dodacím termínem,patrně v krátké době tento obchod opět využii.Skála

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nebe nábytek
Nebe nábytek 5.4.2019

Velmi děkuji za Vaše hodnocení a budeme se těšit na další objednávku od Vás Nebe nábytek

ylonka21
22.1.2019
*
*
*
*
*

Mám již z této prodejny kuchynskou linku 100% spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nebe nábytek
Nebe nábytek 5.4.2019

Moc děkuji za Vaše hodnocení - jsme moc rádi, že jste byla spokojená Nebe nábytek

Přidat hodnocení
  • Domažlická 830/200
  • Plzeň - Skvrňany
  • 318 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0012:00 12:3017:30
  • Út 7:0012:00 12:3017:30
  • St 7:0012:00 12:3017:30
  • Čt 7:0012:00 12:3017:30
  • 7:0012:00 12:3017:30
  • Máme právě otevřeno

  • SO - dle domluvy předem!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo