Hodnocení firmy Hotel Ring, a.s.

*
*
*
*
*
11 hodnocení
Karel Lebeda
26.2.2017
*
*
*
*
*

Krásný klídek, dobré jídlo, ochotný personál,slušné ceny!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ing. Petr Liman
23.6.2016
*
*
*
*
*

Byli jsme před cca 14 dny na pobytu s koly (2 2 manželské páry). Ubytování ve velkých pokojích se sprchou i sprch_koutem, samostané WC, postele pohodlné. Personál vstřícný a ochotný, u snídaně solidní výběr (šv_stoly), večeře 2chodá, ze tří výborných jídel, velké porce. Byli jsme na kolech, v okolí jsou pěkné cyklostezky s hezkými výhledy, je to středně zvlněné, žádné fádní roviny! Samotné Svinčice : to je tichá obec, kde vás ráno budí jen kohout a případný klapot kopyt. Uvnitř budovy hotelu je velké atrium osázené jehličnany, je tam pěkné posezení! Fakt se nám tam moc líbilo! Rodina Limanova - Řež a Lustigova-Turnov.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alena.smudla
14.3.2016
*
*
*
*
*

Hotel sice trochu ošuntělý ale na vzhledu až tak moc nezáleží. Já s manželem a se synem jsme v Hotelu Ring strávili nádherný víkend plný zábavy a cstování. Všichni byli vstřícní a ochotní člověk tam byl jak v bavlnce. Prožili sme super masáž. Byla tam perfektní atmosféra a co se jídla a obsluhy týče nemam co vytknout. Obsluha perfektní a jídlo super a rozhodně už jsem se dlouho nesetkala s tak velkýma porcema. Takže od nás veliké díky všem co se o nás starali Díky Rodinka Linhartova Krkonoše :D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mach.jan
4.3.2016
*
*
*
*
*

Hotel nevypadá sice nijak hezky, ale ubytování bylo dobré, prostředí velice klidné, personál vstřícný a obětavý, masáž z balíčku byla hodně kvalitní, večeře velké a velice chutné, snídaně bohaté. Vybírali jsme s manželkou pobyt u Teplic a to narychlo a oba jsme byli s pobytem spokojeni a počítáme, že bychom se tam časem opět někdy ubytovali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jitka a Dana
11.10.2015
*
*
*
*
*

Starý špinavý hotel o který se majitel nikterak nestará, žádné renovace, opravy a podobně. Vše zubem času chátrá. Vybavení pokojů odpovídá turistické ubytovně. Na jídlo jsme chodili do jakési zatuchlé pivnice 4cenové skupiny která je pod schody v přízemí. No cestujeme rádi a dost jsme toho již projely ale ještě nikdy jsme neodjížděli o den dříve domů kvůli nespokojenosti. Večer jsme objevily totiž na pokoji šváby. Pan majitel se ani neobtěžoval, vše zlehčoval a tak jsme odjely. Tam již nikdy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mmer
2.9.2015
*
*
*
*
*

Děkujeme personálu za velmi hezký prodloužený víkend v hotelu Ring. Strávily jsme zde 5 dní, zpříjemněných masážemi, saunou a vyjížďkami na vypůjčených kolech v hotelu. Všichni byli velmi vstřícní, strava výborná, celková spokojenost. Všem můžeme doporučit pokud za nízkou cenu neočekáváte luxus. M I

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Kristýna Flaxová
2.6.2015
*
*
*
*
*

Jsem naprosto spokojená, personál příjemný a vstřícný pan majitel a syn jsou ochotní a usměvavý poskytli zajímavé informace o oblasti a kam se podívat. Jídlo výborný, pokoj čistý a výhled krásný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
diego.jm
17.5.2015
*
*
*
*
*

Zklamání z vybavení pokoje,neutulné bez obrazů,samostatný příběh jsou postele,kde spíte skoro na zemi,nemluvě o propálené matraci,prostěradla absolutně nedrží formu propadají se doprostřed.pro klienty z nemocnýma zádama je spaní na těchto postelích přímo nebezpečné!!Další hrubkou je sauna o té se ani zmiňovat nebudu,tu by okamžitě zavřel hygienik!!Jinak oceňuji stravu a slušné jednání personálu.Jiří Měřička,Sokolov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Kostelečtí
8.1.2015
*
*
*
*
*

Ahoj - děkujeme za příjemné 3 dny, personál je příjemný a tím nahradí jemné a nepodstatné nedostatky budovy.... :-) Max je z jiné planety ... :-) Kostelečtí

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
matelkolman
21.7.2014
*
*
*
*
*

Dobry den chcela by som sa podakovat personalu za krasny vikend ktory sme stravili s manželom.Velmi sa nam pačilo preto sme si rezervovaly na srpen.Patri vam velka vdaka velmi ste prijemny aj strava bola super Dakujeme. rod.Bednarova.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
tel:
+420 476 110 815
fax:
+420 476 110 816
e-mail:
hotelring@seznam.cz
web:
hotelring.cz/
  • Svinčice 30
  • 434 01 Lužice
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo