Hodnocení firmy Czech Sport Travel s.r.o.

*
*
*
*
*
16 hodnocení
alesator
22.1.2020
*
*
*
*
*

Od CK jsem kupoval jen listky na fotbal (AS Rim - Juventus) ... proc jsem je nekoupil rovnou na Internetu, nevim ... veeeelka chyba. CK mi sice listky obstarala, vse fungovalo ... ale za 2990Kc jsem dostal listek za 45E ... takze skoro 2/3 ceny byla marze ... to musim rict ze me hodne nastvalo. Ale aspon vim pro priste, vyhnout se velkym obloukem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Jiří F.
29.7.2019
*
*
*
*
*

musím jen potvrdit to, co tu už někdo zmínil: ...Hlavně plaťte, Vaše spokojenost nikoho nezajímá. Celý zájezd byl podřízen předepsaným přestávkám řidiče. Takže se zastavilo 30 km před cílem uprostřed ničeho na 45 minut, aby řidiči hezky vycházely povinné pauzy. Co je horší je, že se odjíždělo 10 minut před koncem závodu (ano skutečně jste nemohli vidět závěr toho, kvůli čemu jste přijeli) jen proto, že řidiči zrovna tak vyšla povinná pauza a on dřívějším odjezdem stihne další zájezd bez pauzy...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Misutka26
22.5.2019
*
*
*
*
*

Zájezd do Bratislavy na MS - za dopravu zaplatíte stejně jako ti co nastupují v Praze (z Jihlavy, Brna stejná taxa) (cena 5000,- / lístek 1800,- cca 3200,- doprava, delegát, pojištění) - dorazil autobus snad z dob komunismu, ale pan řidič byl výborný - delegátka se o nás absolutně nestarala, kdy,kde je sraz nazpět fuck you, tady je fan zona, tam je zimák, tama jdete do centra....nazdar - info balíček - obálka s fotbalovým časopisem (super jedu na hokej a dostanu starý časák o kopačkách) papír s nabídkama zájezdů

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vladimír B.
19.8.2018
*
*
*
*
*

Zájezd do NY měl jen jednu jedinou chybu - byl až moc krátký!! Byl to super zážitek, moc hodní a ochotní delegáti, super program, super ubytování, luxus v letadle..:-)) Určitě pojedeme zase.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jitka Killichová
14.6.2018
*
*
*
*
*

S touto CK jsme byli French Open 2017, vše ok, jen lístky, které jsme si koupili přes CK stály 12500 Kč jeden a na obdrženém lístku byla cena 198Euro, což je dost velká zlodějina!!!!! Takže pozor, co kupujete!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
Ostravak
29.10.2017
*
*
*
*
*

Zájezd do Londýna na Arsenal se povedl. Delegát nás vyzvedl na letištit, cestoval s námi do hotelu, ubytoval nás, poté nás vzal na fotbal a ještě stihl dohnat řidiče autobusu, aby nalezl moji ztracenou peněženku. Ostravaci děkují za výbornou organizaci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Mystery
29.8.2017
*
*
*
*
*

Po zkušenosti s touto společností jsem se opět přesvědčil, že opravdu žijeme v této republice...Hlavně plaťte, Vaše spokojenost nikoho nezajímá...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
Mira Ciběna
23.12.2016
*
*
*
*
*

Všechno bylo ok organizace,fotbalový zápas Dortmund-Augsburg i vánoční trhy až na nekonformní sedadla v autobuse byla hodně u sebe a na cestu která trvala přes 8 hodin byl bus naprosto nevhodný asi cca po 4 hodinách cesty se to skoro nedalo vydržet hlavně pro lidi s dlouhýma nohama :/ jinak spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jenda
31.5.2016
*
*
*
*
*

Jsme právě na zájezdu na tenisový Franch open v Paříži. Ubytování v hotelu Ibis výborné (čisto, kvalitní matrace, výborná snídaně). Organizačně srozumitelně vypracovaný průvodce, takže až na to počasí, kvůli kterému nám dnes zrušili i tenis, spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Anonym
9.5.2016
*
*
*
*
*

Využili jsme CK k cestě na Red Bull Air Race do Rakouska 23.-24.4.2016. Místo slíbeného autobusu malý tranzit pro cestování cca 19 osob, ale tak max na 50 km a ne na 8 hodin cesty. Nebylo ani kam dát zavazadla. delegátka, kterou létání asi moc nefandí stále pospíchala s cestou do hotelu nebo zpátky domů a nebrala moc ohled na účastníky zájezdu a program akce. Největší perla je, že nás při cestě domů. kdy nám sdělila, že odjezd je v 17:30 a my rekli, že je to brzo, že je v plánu zájezdu psáno 19:00. K "autobusu" jsme nakonec dorauili něco málo před 17:30 (program byl rychlejší vzheledm k počasí - zima a sníh) a delegátka nás nechtěla pustit dovnitř. Nakonec nám řidič oznámil, že dřív jak v 18:30 nepojede kvůli přestávce ..... Pokud by delegátka nebyla, dala cestovka lepší autobus a do něj pro každého obálku s instrukcemi a vstupenky, mohl by to být hezký zájezd. Jednu noc jsme spali na hotelu, kde není restaurace (večeře) a na dotaz, kde se dá něco koupi nebo se najíst, dlegátka odpověděla, musíte hledat někde v okolí..... fakt super rada.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne4
Přidat hodnocení
  • Na poříčí 1068/23
  • Hlavní město Praha - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo