Hodnocení firmy Miapa, spol. s r.o..

*
*
*
*
*
173 hodnocení
16.8.2017
*
*
*
*
*

U této kliniky, opakování po roce a dva měsíce, což je dlouhá doba, spíše vydrží - 8 měsíců až 1 rok, takže velká spokojenost. Botox, kyselina hylarunová. Paní doktorka má velký smysl a cit pro věci, které já pouhým okem nevidím, nebo jsem si vůbec nevšimla. velmi emaptický přístup, personál ke mě byl velmi ochotný a úslužný. Bezkonkurenční ceny, vždy se jsem vrátím. Moc chválím paní doktorku Filatovou. Nemám více co dodat. Perfektní a DOPORUČUJI.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Anonymní
9.8.2017
*
*
*
*
*

Plazmaterapie s perfektním výsledkem za bezkonkurenční cenu v super prostředí s příjemným a empatickým personálem. Vic nemám co dodat. Eva

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anonymní
17.5.2017
*
*
*
*
*

Ahoj Vám všem prima lidičkám do BodyFace. Nikdy jsem na ničem podobném nebyla, vždycky jsem si myslela, že na to, jakožto úřednice nebudu mít. V centru chtějí za plazmu víc jak 5 tisícovek a když byste měli jít 2-3x po sobě, tak kdo na to má? U vás mě překvapila cena - docela jsem se lekla, co to za ty peníze bude :-) Jsem opravdu spokojená, pleť je vyhlazená, vrásky jsou rozhodně méně viditelné. Budu se k Vám ráda vracet, navíc jste všichni skvělí!!! Díky a pokračujte v tak dobré práci, tohle opravdu všichni musí ocenit. Linda Vondárková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anonymní
13.5.2017
*
*
*
*
*

Ahoj, předem velký dík Vám všem v Body&Face, jste skvělí. trošku jsem se bála ale pomohli jste mi to překonat. Udělali jste dobře, jsem spokojená, konečně mám ty hluboký nosoretky pryč. Byla jsem na kyselině a za 750 Kč mám pryč to, co mi hodně let vadilo. Ještě jednou posílám díky a těším se na vás za půl roku! Andrea B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Daniela
12.4.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, včera jsem byla na zákroku - aplikace botoxu a výplně kyseliny hylarunové - vrásky mezi očima a nosoretní rýhy. Dříve jsem jezdila do centra Prahy a zde jsem byla na doporučení kamarádky poprvé. Byla jsem příjemně překvapená, sestřičky moc milé a příjemné, žádná arogance.. paní doktorka Filatova bezvadná, šikovná, zkušená. Hned po zákroku jsem se vrátila do práce, nanesla na trochu pudru na místa vpichů a nikdo z mých kolegů vůbec nepoznal, že bych dostala jakoukoliv injekci.. žádné modřiny, žádné otoky.. jsem moc spokojená, omládla jsem alespoň o 5 let : ) a cena také o mnoho příznivější, než znám z jiných salonů a klinik... Děkuju! Daniela

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anonymní
7.3.2017
*
*
*
*
*

Obvykle hodnocení nepíšu ale teď vážně musím. Byla jsem na injekci HAFILLER a výsledek je víc než skvělý. V Bodyface jsou moc hodní a je tam velmi příjemné a takové "domácí" prostředí, takže se vlastně nebojíte. Sestřičky i lékaři jsou nesmírně fain a dokáží dobře poradot co s pletí a jak vypadat co nejlépe. To je obvykle bráno jinde jako konzultace, tady to mají jako samozřejmost pro každou slečnu, paní či dámu, která o sebe dbá. Za mě palec nahoru a díky Vám všem Bodyfacáci!!! Eliška

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
21.9.2016
*
*
*
*
*

Původně jsem k provozovně na okraji Prahy byla skeptická, přesto jsem si nechala od kamarádky doporučit a šla jsem tam. Jsem opravdu mile překvapená přístupem doktorů a sestřiček a hlavně efektem biorevitalizace, to jsem snad ani nečekala. Byla jsem na něčem podobném v Praze 5, tam to bylo jak na běžícím páse a výsledek nula. V Body&Face mi nejen dobře poradili ale taky precizně odvedli svou práci. prostředí příjemné, menší klinika s přátelskými lidmi. Za mně mohu jedině doporučit. ” Josefína K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
19.9.2016
*
*
*
*
*

Lifting očního okolí - prostě super záležitost za super cenu a to jsem byla zatím jen jednou a doporučuje se nejméně 2-3x po sobě. BodyFace děkuji za Váš přístup, milé a vstřícné jednání, super prostředí a hlavně VYNIKAJÍCÍ VÝSLEDEK!!! Ony rádoby "prestižní kliniky" by si z Vás měly vzít příklad. Jolana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
treefa123
1.6.2016
*
*
*
*
*

Velmi doporučuji, dobrý přístup sestřiček, o 60 % levnější než některý předražený salon v centru. Bezkonkurenční cena, takovou v Praze nenajdete. Výkon u mudr. Filatová, výsledk WOW ! Nad mé očekávání, omlazení o 10 let i více. Nevěřila bych, že je to vůbec tak možné. DOPORUČUJI VŠEM ŽENÁM, KTERÉ CHTĚJÍ VYZKOUŠET, NEBO JIŽ ZKUSILY. Precizní, profesionálni práce, s citem pro krásu, přirozenou, nebo jakou si budete přát. Určitě opět navštívým. Vpichy nebolely ani v místech, kde nebyla znecitlivující mast. Byla jsem na botox a výplně kyseliny hylarunové. Hedvika Knoblauová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Anonymní
10.3.2016
*
*
*
*
*

WOW tak tohle jsem vážně nečekala, měnší klinika, super personál, všichni až neskutečně ochotní a navíc plazma zabrala nad moje očekávání. Dokonce se to dalo i vydržet. Určitě půjdu znovu, jsem spokojená a všem mohu jedině doporučit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne3
Přidat hodnocení
  • Chomutovická 1444/2
  • Hlavní město Praha - Chodov
  • 149 00
  • v Polyfunkčním centrum Chomutovická
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0021:00
  • Út 10:0021:00
  • St 10:0021:00
  • Čt 10:0021:00
  • 10:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo