Hodnocení firmy Miapa, spol. s r.o..

*
*
*
*
*
175 hodnocení
Anonymní
19.1.2021
*
*
*
*
*

Take máte pochybnosti, když je něco za rozumnou cenu? Tak přesně to mě v Body&Face vyvrátili. Chdodím tam už víc jak rok a jsem pokaždé překvapená, jak vysokou kvalitou provedení ošetření tak skvělým přístupem personálu. Už jsem tam doporučila hodně kamarádek a všechny jsou spokojené. Díky tomu, že mají skvělý věrnostní program (vlastní appku) mám ošetření za skvělé ceny, mnohdy nižší než na slevovém porálu. Oni si prostě umí vážit klientů. Za mě všechno na výbornou a doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
20.8.2018
*
*
*
*
*

Děkuji tímto celé klinice za skvěle odvedenou práci. Využila jsem akce na novinku výplnění vrásek výplní z vlastní krve (plazmy) a efekt je přímo dokonalý. Dokonce mi to ani nezrujnovalo peněženku, což je v dnešní době fain bonus. Na klinice byli moc hodní, milí a hlavně jsou to profíci každým coulem! Za mě DOPORUČUJI!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
16.8.2017
*
*
*
*
*

U této kliniky, opakování po roce a dva měsíce, což je dlouhá doba, spíše vydrží - 8 měsíců až 1 rok, takže velká spokojenost. Botox, kyselina hylarunová. Paní doktorka má velký smysl a cit pro věci, které já pouhým okem nevidím, nebo jsem si vůbec nevšimla. velmi emaptický přístup, personál ke mě byl velmi ochotný a úslužný. Bezkonkurenční ceny, vždy se jsem vrátím. Moc chválím paní doktorku Filatovou. Nemám více co dodat. Perfektní a DOPORUČUJI.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Anonymní
9.8.2017
*
*
*
*
*

Plazmaterapie s perfektním výsledkem za bezkonkurenční cenu v super prostředí s příjemným a empatickým personálem. Vic nemám co dodat. Eva

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anonymní
17.5.2017
*
*
*
*
*

Ahoj Vám všem prima lidičkám do BodyFace. Nikdy jsem na ničem podobném nebyla, vždycky jsem si myslela, že na to, jakožto úřednice nebudu mít. V centru chtějí za plazmu víc jak 5 tisícovek a když byste měli jít 2-3x po sobě, tak kdo na to má? U vás mě překvapila cena - docela jsem se lekla, co to za ty peníze bude :-) Jsem opravdu spokojená, pleť je vyhlazená, vrásky jsou rozhodně méně viditelné. Budu se k Vám ráda vracet, navíc jste všichni skvělí!!! Díky a pokračujte v tak dobré práci, tohle opravdu všichni musí ocenit. Linda Vondárková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anonymní
13.5.2017
*
*
*
*
*

Ahoj, předem velký dík Vám všem v Body&Face, jste skvělí. trošku jsem se bála ale pomohli jste mi to překonat. Udělali jste dobře, jsem spokojená, konečně mám ty hluboký nosoretky pryč. Byla jsem na kyselině a za 750 Kč mám pryč to, co mi hodně let vadilo. Ještě jednou posílám díky a těším se na vás za půl roku! Andrea B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Daniela
12.4.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, včera jsem byla na zákroku - aplikace botoxu a výplně kyseliny hylarunové - vrásky mezi očima a nosoretní rýhy. Dříve jsem jezdila do centra Prahy a zde jsem byla na doporučení kamarádky poprvé. Byla jsem příjemně překvapená, sestřičky moc milé a příjemné, žádná arogance.. paní doktorka Filatova bezvadná, šikovná, zkušená. Hned po zákroku jsem se vrátila do práce, nanesla na trochu pudru na místa vpichů a nikdo z mých kolegů vůbec nepoznal, že bych dostala jakoukoliv injekci.. žádné modřiny, žádné otoky.. jsem moc spokojená, omládla jsem alespoň o 5 let : ) a cena také o mnoho příznivější, než znám z jiných salonů a klinik... Děkuju! Daniela

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anonymní
7.3.2017
*
*
*
*
*

Obvykle hodnocení nepíšu ale teď vážně musím. Byla jsem na injekci HAFILLER a výsledek je víc než skvělý. V Bodyface jsou moc hodní a je tam velmi příjemné a takové "domácí" prostředí, takže se vlastně nebojíte. Sestřičky i lékaři jsou nesmírně fain a dokáží dobře poradot co s pletí a jak vypadat co nejlépe. To je obvykle bráno jinde jako konzultace, tady to mají jako samozřejmost pro každou slečnu, paní či dámu, která o sebe dbá. Za mě palec nahoru a díky Vám všem Bodyfacáci!!! Eliška

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anonymní
21.9.2016
*
*
*
*
*

Původně jsem k provozovně na okraji Prahy byla skeptická, přesto jsem si nechala od kamarádky doporučit a šla jsem tam. Jsem opravdu mile překvapená přístupem doktorů a sestřiček a hlavně efektem biorevitalizace, to jsem snad ani nečekala. Byla jsem na něčem podobném v Praze 5, tam to bylo jak na běžícím páse a výsledek nula. V Body&Face mi nejen dobře poradili ale taky precizně odvedli svou práci. prostředí příjemné, menší klinika s přátelskými lidmi. Za mně mohu jedině doporučit. ” Josefína K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anonymní
19.9.2016
*
*
*
*
*

Lifting očního okolí - prostě super záležitost za super cenu a to jsem byla zatím jen jednou a doporučuje se nejméně 2-3x po sobě. BodyFace děkuji za Váš přístup, milé a vstřícné jednání, super prostředí a hlavně VYNIKAJÍCÍ VÝSLEDEK!!! Ony rádoby "prestižní kliniky" by si z Vás měly vzít příklad. Jolana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Chomutovická 1444/2
  • Hlavní město Praha - Chodov
  • 149 00
  • v Polyfunkčním centrum Chomutovická
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0021:00
  • Út 10:0021:00
  • St 10:0021:00
  • Čt 10:0021:00
  • 10:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo