Hodnocení firmy Labská plavební společnost, s.r.o.

*
*
*
*
*
146 hodnocení
Danielle Phan
31.7.2017
*
*
*
*
*

Bohužel musím hodnotit tak, jak hodnotím. Většinou jsem s výletama spokojená a nebýt zkušenosti s personálem, tak bych určitě dala 4 - 5*. Líbilo se mi : Příjemná plavba. Trochu dlouhá, ale cílem je vidět krajinu podél řeky. Příjemná hudba, která rozezpívá s klasickými písničkami i cestující, naši děti i tancovali :) Jídlo poměrně dobré. Guláš, knedlík, sekaná, brambor, polévka, dezert. Pokud nečekáte vyloženě špičkovou restaurační jídlo, tak myslím, že uspokojí potřeby. Pan průvodce semtam řekne zajímavost, jinak milý a mluví i se cestujícími :) Nelíbilo: Jednoznačně personál. Zprvu dělali vše jak měli, to by mi nevadilo. Bylo moc vedro a i na nich byla asi únava znát. Bohužel později se nám stala negativní zkušenost. Naúčtovali nám něco, co jsme si neobjednali a když jsme se ozvali, tak nám nevěřili. Vnutili nám, že jsme si to objednali a jedna, že nám to přinesla (ozvala se paní, která nás vůbec neobsluhovala). Kvůli pár korunám dělali, že jsme si to snad vymysleli. Kontrolovali náš stůl a poblíž místa sezení, zda to tam určitě nemáme :-( Pak nás odsekli, že vrátí peníze a nebudou to s námi řešit už. Přesto, když jsme pak šli kolem nich, tak jsme slyšeli najisto tvrdit, že určitě nám to přinesli. Částka nepřevýšila ani dýško, které jsme jim celkově zanechali. Cítili jsme bezpráví a bezmoc, protožesi o nás mysleli, že jsme snad lhali. 2 hodiny jsme měli zkaženou náladu a nemluvili jsme ani mezi sebou. Ve Hřensku jsme naštěstí vystoupili, protože jsme s tímto personálem už nechtěli být. Naštěstí společnost zajistila autobus, který odvážel pospíchající cestující na vlak. Když vystupovali, ptali jsme se průvodce, zda by autobus svezl i kočárek a zda je místo ještě, abychom jeli také... když jsme s ním mluvili, tak na nás ještě volala jedna z ppersonálu (ta, co najisto tvrdila, že nám odnášela to, co jsme nedostali a neobjednali) : " TAK VYSTUPUJETE NEBO NE?"... Byllo mi líto, že jsem navrhla tento výlet v ten den, protože pak všichni měli zkaženou náladu a byli naštvaní, že se to odehrálo tak...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomas2566
7.8.2016
*
*
*
*
*

6.8.2016. Loď Bohemia Děčín-Drážďany. Veliké dík a poklona celému personálu,který se o nás velice dobře staral po celou dobu plavby.Rychlá,usměvavá,ochotná,profesionální obsluha i přes velký počet lidí,nikdy nám nic nescházelo.Kapela výborná,příjemná na poslech.Atmosféra po celý den na skvělé úrovni.Průvodkyně vynikající,ochotná a krásně vypráví.Velice doporučujeme tento výlet a ještě jednou děkujeme celému týmu za krásný zážitek z 6.8.2016.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
spolecenske-saty
15.7.2016
*
*
*
*
*

Plná spokojenost, milý personál, o občerstvení nebyla nouze, v ceně byl tříchodový oběd (vývar, řízek s bramborem, moučník), na zpáteční cestě guláš s knedlem a pak ještě raut a ochutnávka 3 vín, vzdáváme hold paní kuchařce jídla vynikající, jako od maminky..jen cesta zpět se hrozně vleče, doporučuji si sebou vzít společenské hry nebo film na tabletu..ceny v baru normální..jen v drážďanech jsme toho moc nestihli

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mmmrap
11.7.2016
*
*
*
*
*

arogance a neúcta k zákazníkům! V pátek 8.července nám a mnoha dalším Labská plavební zprostředkovala opravdu "Neopakovatelný zážitek". Jednoduše plavbu zrušili a ani se neobtěžovali o tom zákazníky informovat na internetu, na FB nebo, nedejbůh, v přístavištích. Telefony také nikdo nezvedal a na můj komentář zde reagovali tím, že jej jednoduše smazali. Napsal jsem tedy další komentáře a i ty po tři dny mazali až zablokovali psaní komentářů. Zdaleka nejsem sám, komu negativní komentář smazali, takže to vypadá, že všechny ohlasy zákazníků jsou jen ty nejlepší. Hezký přístup k zákazníkům. Mazat kritiku je další ze švindlů této společnosti vůči zákazníkům. A s vodou asi nebylo tak zle, když přes Hřensko večer loď této společnosti bez problémů proplouvala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Anonymní
24.8.2015
*
*
*
*
*

Akce spolu s dalšími čtyřmi účastníky byla realizována včera, tj. 23.8.2015. I přes nízkou vodu a z toho vyplývající zdržení celá akce proběhla k naší spokojenosti, bez větších problémů. Rozhodně lze doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
24.8.2015
*
*
*
*
*

Velmi vstřícní, vše v pořádku. Spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vechetova.marie
5.8.2015
*
*
*
*
*

I přes dlouhotrvající sníženou hladinu Labe jsme uskutečnily 3.8. super výlet lodí Bohemia do náhradního cíle-zahrada zámku Pilnitzer.Vzhledem k tropickému počasí jsme uvítaly procházku po nádherném parku ve stínu,než se honit po rozpálených ulicich Drážďan.Tím moc díků vstřícnému personálu lodi a profesionální kapele K.BAND Jitky Pavla,kteří nás po celou dobu plavby oblažovali bezva repertoárem-i na přání.Hlavně chceme poděkovat průvodci p.Honzíkovi-tělocvikáři-jehož výklad ke všemu,co jsme viděly,nebyl k vyčerpání!Takových průvodců více a všude!Bezvadně jsme si to užily i s manželi a máme na co vzpomínat.VŘELE DOPORUČUJEME VŠEM!!! Marie a Míla Praha!Kdyby bylo hvězdiček více ještě bychom přidaly.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anonymní
5.8.2015
*
*
*
*
*

Moc se nám plavba líbila,příjemná obsluha na lodi během plavby.Také delegát příjemný a koordinace během zájezdu také pěkná.Určitě pojedeme zase

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
4.8.2015
*
*
*
*
*

Vše perfektní,průvodce,personál na lodi i řidiči firmy Dezka.Škoda,že bylo málo vody v Labi,takže plavba byla zkrácena,ale to bohužel nešlo ovlivnit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
4.8.2015
*
*
*
*
*

Za stav vody nemůžete škoda zkrácení plavby

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Kamenická 692/199
  • Děčín - Děčín II-Nové Město
  • 405 02
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo