Hodnocení firmy Labská plavební společnost, s.r.o.

*
*
*
*
*
148 hodnocení
18.7.2018
*
*
*
*
*

Nějak se stratilo mé hodnocení plavby do Drážďan dne 16.7.S půbehem celé akce jsem velmi zklamán.Loď se sunula rychlostí 8,5 km/h což je dost flustrující.Do Drážďan jsme přijeli s hodinovým spožděním,tak že na prohídku města zbyla hodina.Cestou zpět jsme nabrali hodiny dvě.Na lodi jsem tak strávil 14 hodin,na 120 km trochu moc,ne?Přistávací manevr v Děčíně trval půl hodiny,zřejmě aby se cesta protáhla přes půlnoc.Peníze?To,že místo rautu se podávala vepřová na paprice s noky a pivo za 40,-jen dobarvuje celkovou atmosféru.S vámi už nikdy!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
vik.tor
28.5.2018
*
*
*
*
*

Zakoupili jsem službu Výletní plavba do Drážďan: oběd, víno a raut. Včas jsme se v sobotu ráno dostavili na přístaviště v Děčíně, kde nám bylo sděleno, že z důvodu nepřízně počasí (údajně mlha) bude plavba z Hřenska, kam nás přepraví připravené autobusy. Po příjezdu jsme dokoupili dětskou vstupenku pro syna (6 let) 450.- Kč Bohužel tady loď stále zůstávala v přístavišti, tísnili jsme se jeden vedle druhého u stolů a čekali na další pokyny. Podle sdělení průvodkyně se čekalo na povolení vyplutí z německé strany. V 11 hod. dorazil na loď kapitán, s viditelně rudým obličejem, unavený a rozcuchaný, a konečně loď vyrazila směr Drážďany. Vzhledem ke zpoždění bylo jisté, že se výlet do Drážďan nestihne. Vystoupili jsme z lodi ve 14:36 s pokynem od posádky k návratu do 15:30! S dítětem za tuto dobu stihnete max. vyjít z lodi, dojit k centru a otočit se na podpatku. Pak dobíháte na loď, kde Vás vítá paní průvodkyně nemilým pohledem....protože jdete pozdě. O půl čtvrté odpoledne loď odplouvá zpět do ČR. Podle voucheru je objednaná "Bohatá večeře „all you can eat“ formou bufetu” a "Ochutnávka 4 druhů vín.” Jenom detail jeto , že vína jsou tři, a poté se začíná servírovat segedínský guláš s houskovým knedlíkem. V 17:50 posádka shání všechny ke stolům, protože se "podává večeře" - v 18:30 pořád ještě sedíme a čekáme na jídlo - protože jídla roznáší z šesti osob na baru jediná paní, ta nejstarší. Později večer průvodkyně hlásí, že "pro ty kdo mají ještě chuť, je připraveno malinkaté občerstvení". A má naprostou pravdu. S "Bohatou večeří „all you can eat“ formou bufetu” pro cca 120 lidí na palubě to skutečně nemá nic společného. Na raut byla fronta přes celou loď a když už se na místo dostanete, zůstávají tam dva kousky chleba, rajčatový salát a 1 tác a šunkou a salámem. (vizte fotky) Jak jsme už očekávali, už během podvečera hlásí posádka, že nenadále začíná padat mlha a loď nepopluje do Děčína, takže opět pojedeme část cesty autobusy. Přestože jsme odjížděli v Drážďan se zpožděním jen cca 35 minut, je očividné že při rychlosti lodi je nereálné dodržet prezentovaný jízdní řád, takže tentokrát, kdo potřebuje stihnout navazující spojení z Děčína, absolvuje "výlet na lodí" na sedadle v autobuse, dokonce už z území Německa, z Bad Schandau. Ve 21:45 loď dorazí loď do Hřenska - ovšem nikde žádná mlha. Do Děčína jedeme autobusem, přičemž od autobusového dopravce se lze dozvědět, že se nejedná o žádnou náhlou rychlovku, nýbrž že autobusová přeprava je dlouhodobě předem nasmlouvaná. Je zjevné, že objednaný produkt nebyl poskytnut podle nabízeného popisu a jízdního řádu na voucheru: 8.30 – Zahájení nástupu na loď 9.00 – Loď odplouvá z přístaviště Děčín (Smetanovo nábřeží, pod děčínským zámkem) 9.50 – Zastávka Hřensko, oběd na lodi během plavby 13.00 – Přistání lodi v centru Drážďan, prohlídka města s průvodcem či samostatně 15.00 – Loď odplouvá z Drážďan, ochutnávka vín a večeře "All you can eat" na lodi 20.30 – Zastávka Hřensko, možnost přestoupit na přistavený autobus do Děčína, který urychlí cestu k večerním vlakovým spojům (jízda trvá 15 minut) 22.00 – Přistání lodi v Děčíně Přitom společnost už předem nepočítá s dodržením nabízeným podmínek, na celou sezonu má nasmlouvanou dopravu autobusy mezi Děčínem, Hřenskem a Bad Schandau. "Procházka" po Drážďanech s časem méně než jednu hodinu včetně času na přesun z mola do města a zpátky k molu se blíží spíše traumatizujícímu zážitku. Dalo by se vcelku pochopit, že s přihlédnutím k hustotě provozu na Labi a zejména vzhledem ke stavu vody v Labi v tomto ročním období nelze plout takovou rychlostí, aby mohlo být vůbec reálné dodržet objednané časy odjezdů, příjezdů a pobytu, pak ale nabídka a popis služby musí akceptovat reálné podmínky. Čekání na příchod viditelně společensky unaveného kapitána na loď “umocnilo” zážitek cestujících hned od začátku. Poskytnutá služba neodpovídala nabízenému a objednanému produktu a popis propagované služby, vzhledem k výše uvedeným skutečnostem, známým již před započetím plnění, nese znaky klamavé nabídky. Službu jsme reklamovali, společnost nám nabídla slevu 50 Kč.... Trochu víc zpříma se k tomu postavil prodejce - slevový portál, který nám dal kredit 500 Kč (ten jsem ale nevyčerpali, rychle expiroval)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Danielle Phan
31.7.2017
*
*
*
*
*

Bohužel musím hodnotit tak, jak hodnotím. Většinou jsem s výletama spokojená a nebýt zkušenosti s personálem, tak bych určitě dala 4 - 5*. Líbilo se mi : Příjemná plavba. Trochu dlouhá, ale cílem je vidět krajinu podél řeky. Příjemná hudba, která rozezpívá s klasickými písničkami i cestující, naši děti i tancovali :) Jídlo poměrně dobré. Guláš, knedlík, sekaná, brambor, polévka, dezert. Pokud nečekáte vyloženě špičkovou restaurační jídlo, tak myslím, že uspokojí potřeby. Pan průvodce semtam řekne zajímavost, jinak milý a mluví i se cestujícími :) Nelíbilo: Jednoznačně personál. Zprvu dělali vše jak měli, to by mi nevadilo. Bylo moc vedro a i na nich byla asi únava znát. Bohužel později se nám stala negativní zkušenost. Naúčtovali nám něco, co jsme si neobjednali a když jsme se ozvali, tak nám nevěřili. Vnutili nám, že jsme si to objednali a jedna, že nám to přinesla (ozvala se paní, která nás vůbec neobsluhovala). Kvůli pár korunám dělali, že jsme si to snad vymysleli. Kontrolovali náš stůl a poblíž místa sezení, zda to tam určitě nemáme :-( Pak nás odsekli, že vrátí peníze a nebudou to s námi řešit už. Přesto, když jsme pak šli kolem nich, tak jsme slyšeli najisto tvrdit, že určitě nám to přinesli. Částka nepřevýšila ani dýško, které jsme jim celkově zanechali. Cítili jsme bezpráví a bezmoc, protožesi o nás mysleli, že jsme snad lhali. 2 hodiny jsme měli zkaženou náladu a nemluvili jsme ani mezi sebou. Ve Hřensku jsme naštěstí vystoupili, protože jsme s tímto personálem už nechtěli být. Naštěstí společnost zajistila autobus, který odvážel pospíchající cestující na vlak. Když vystupovali, ptali jsme se průvodce, zda by autobus svezl i kočárek a zda je místo ještě, abychom jeli také... když jsme s ním mluvili, tak na nás ještě volala jedna z ppersonálu (ta, co najisto tvrdila, že nám odnášela to, co jsme nedostali a neobjednali) : " TAK VYSTUPUJETE NEBO NE?"... Byllo mi líto, že jsem navrhla tento výlet v ten den, protože pak všichni měli zkaženou náladu a byli naštvaní, že se to odehrálo tak...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomas2566
7.8.2016
*
*
*
*
*

6.8.2016. Loď Bohemia Děčín-Drážďany. Veliké dík a poklona celému personálu,který se o nás velice dobře staral po celou dobu plavby.Rychlá,usměvavá,ochotná,profesionální obsluha i přes velký počet lidí,nikdy nám nic nescházelo.Kapela výborná,příjemná na poslech.Atmosféra po celý den na skvělé úrovni.Průvodkyně vynikající,ochotná a krásně vypráví.Velice doporučujeme tento výlet a ještě jednou děkujeme celému týmu za krásný zážitek z 6.8.2016.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
spolecenske-saty
15.7.2016
*
*
*
*
*

Plná spokojenost, milý personál, o občerstvení nebyla nouze, v ceně byl tříchodový oběd (vývar, řízek s bramborem, moučník), na zpáteční cestě guláš s knedlem a pak ještě raut a ochutnávka 3 vín, vzdáváme hold paní kuchařce jídla vynikající, jako od maminky..jen cesta zpět se hrozně vleče, doporučuji si sebou vzít společenské hry nebo film na tabletu..ceny v baru normální..jen v drážďanech jsme toho moc nestihli

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mmmrap
11.7.2016
*
*
*
*
*

arogance a neúcta k zákazníkům! V pátek 8.července nám a mnoha dalším Labská plavební zprostředkovala opravdu "Neopakovatelný zážitek". Jednoduše plavbu zrušili a ani se neobtěžovali o tom zákazníky informovat na internetu, na FB nebo, nedejbůh, v přístavištích. Telefony také nikdo nezvedal a na můj komentář zde reagovali tím, že jej jednoduše smazali. Napsal jsem tedy další komentáře a i ty po tři dny mazali až zablokovali psaní komentářů. Zdaleka nejsem sám, komu negativní komentář smazali, takže to vypadá, že všechny ohlasy zákazníků jsou jen ty nejlepší. Hezký přístup k zákazníkům. Mazat kritiku je další ze švindlů této společnosti vůči zákazníkům. A s vodou asi nebylo tak zle, když přes Hřensko večer loď této společnosti bez problémů proplouvala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Anonymní
24.8.2015
*
*
*
*
*

Akce spolu s dalšími čtyřmi účastníky byla realizována včera, tj. 23.8.2015. I přes nízkou vodu a z toho vyplývající zdržení celá akce proběhla k naší spokojenosti, bez větších problémů. Rozhodně lze doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
24.8.2015
*
*
*
*
*

Velmi vstřícní, vše v pořádku. Spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vechetova.marie
5.8.2015
*
*
*
*
*

I přes dlouhotrvající sníženou hladinu Labe jsme uskutečnily 3.8. super výlet lodí Bohemia do náhradního cíle-zahrada zámku Pilnitzer.Vzhledem k tropickému počasí jsme uvítaly procházku po nádherném parku ve stínu,než se honit po rozpálených ulicich Drážďan.Tím moc díků vstřícnému personálu lodi a profesionální kapele K.BAND Jitky Pavla,kteří nás po celou dobu plavby oblažovali bezva repertoárem-i na přání.Hlavně chceme poděkovat průvodci p.Honzíkovi-tělocvikáři-jehož výklad ke všemu,co jsme viděly,nebyl k vyčerpání!Takových průvodců více a všude!Bezvadně jsme si to užily i s manželi a máme na co vzpomínat.VŘELE DOPORUČUJEME VŠEM!!! Marie a Míla Praha!Kdyby bylo hvězdiček více ještě bychom přidaly.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Anonymní
5.8.2015
*
*
*
*
*

Moc se nám plavba líbila,příjemná obsluha na lodi během plavby.Také delegát příjemný a koordinace během zájezdu také pěkná.Určitě pojedeme zase

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Kamenická 692/199
  • Děčín - Děčín II-Nové Město
  • 405 02
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo