Hodnocení firmy Jazyková škola LOVELY LANGAUGE SCHOOL

*
*
*
*
*
42 hodnocení
eppson
8.7.2021
*
*
*
*
*

Ani jsem moc nevěřil tomu, že po půl roce učení, kdy jsem nikdy dřív angličtinu neměl ani ve škole, zvládnu pracovní pohovor v anglickém jazyce! Obrovské díky :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
natalikiedron
29.8.2020
*
*
*
*
*

Škola LOVELY LANGUAGE sCHOOL byla pro mě přínosná. Děkuji moc mojí lektorce Paní Petře, která vždy všechno ráda vysvětlila, moc si toho vážím. Určitě doporučuji tuto jazykovou školu všem, kteří se chtějí naučit nebo zdokonalit v cizím jazyce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
klaracygonkova
26.8.2018
*
*
*
*
*

Hodiny byly pro mě naučné i zábavné. Poznala jsem spoustu nových tváří a přátel. Taky jsem víckrát podnikla s English LOVELY LANGAUGE SCHOOL výlety buď pěšky, či dokonce i na kole. Velmi dobře připravený program i zahraniční hosté.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martin.miarka
26.8.2018
*
*
*
*
*

Jazyková škola Lovely Language School dokáže zajistit výuku vždy na požadované úrovni a dle zadání klienta. Hodně si cením osobní přistup, ochotu a flexibilitu při řešení jakýchkoliv požadavků. Výlet na kol byl super, dobře zorganizován. Není nad to strávit volný čas s příjemou partou lidí a ještě se přitom něco nového naučit a dozvědět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vitkovare
1.8.2018
*
*
*
*
*

Byla jsem na 1 víkendovém kurzu angličtiny , ale bylo to velmi příjemné. Líbil se mi výukový přístup lektorky Petry. Ráda na další kurz příjdu, nebo si zajdu s anglicky mluvícími lidmi na výlet. Děkuji. Renata Vítková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
folwarczna
19.7.2018
*
*
*
*
*

zúčastnila jsem se víkendového kurzu, lektorka byla skvělá, trpělivá, kurz naprosto splnil mé očekávání, já překonala svou lenost a myslela anglicky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
smolikovam
9.7.2018
*
*
*
*
*

S kurzem u této jazykové školy jsem byla velice spokojená. Lektorka byla velice příjemná a trpělivá. Vše mi byla ochotná vysvětlit. I když jsem začátečník bylo pro mě velice jednoduché pochytit a pochopit vše, co lektorka vysvětlovala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rosy
2.7.2018
*
*
*
*
*

Absolvoval jsem celoroční kurz, kde jsem měl štěstí jak na spolužáky tak na lektorku, která byla skvělá. Doporučuji, protože je zde velmi dobře namíchaný mix konverzace, gramatiky a víkendových akcí, kde se "tlachá anglicky" neformálně. Osobně pokračuji i v následujícím roce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
halina.pietakova
29.6.2018
*
*
*
*
*

Lektor Vincent - vstřícný, vtipný, vzdělaný. Hodiny zajímavé. Měla jsem také štěstí na spolustudenty. Díky! :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
starecek
29.6.2018
*
*
*
*
*

S kursem AJ jsem více než spokojen. Hlavně s kreativním přístupem lektora Vincenta.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dlouhá třída 1199/32
  • Havířov - Podlesí
  • 736 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0016:00
  • Máme právě otevřeno

  • Otevírací doba o víkendech dle domluvy.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo