Hodnocení firmy Jazyková škola LOVELY LANGAUGE SCHOOL

*
*
*
*
*
40 hodnocení
klaracygonkova
26.8.2018
*
*
*
*
*

Hodiny byly pro mě naučné i zábavné. Poznala jsem spoustu nových tváří a přátel. Taky jsem víckrát podnikla s English LOVELY LANGAUGE SCHOOL výlety buď pěšky, či dokonce i na kole. Velmi dobře připravený program i zahraniční hosté.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martin.miarka
26.8.2018
*
*
*
*
*

Jazyková škola Lovely Language School dokáže zajistit výuku vždy na požadované úrovni a dle zadání klienta. Hodně si cením osobní přistup, ochotu a flexibilitu při řešení jakýchkoliv požadavků. Výlet na kol byl super, dobře zorganizován. Není nad to strávit volný čas s příjemou partou lidí a ještě se přitom něco nového naučit a dozvědět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vitkovare
1.8.2018
*
*
*
*
*

Byla jsem na 1 víkendovém kurzu angličtiny , ale bylo to velmi příjemné. Líbil se mi výukový přístup lektorky Petry. Ráda na další kurz příjdu, nebo si zajdu s anglicky mluvícími lidmi na výlet. Děkuji. Renata Vítková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
folwarczna
19.7.2018
*
*
*
*
*

zúčastnila jsem se víkendového kurzu, lektorka byla skvělá, trpělivá, kurz naprosto splnil mé očekávání, já překonala svou lenost a myslela anglicky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
smolikovam
9.7.2018
*
*
*
*
*

S kurzem u této jazykové školy jsem byla velice spokojená. Lektorka byla velice příjemná a trpělivá. Vše mi byla ochotná vysvětlit. I když jsem začátečník bylo pro mě velice jednoduché pochytit a pochopit vše, co lektorka vysvětlovala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rosy
2.7.2018
*
*
*
*
*

Absolvoval jsem celoroční kurz, kde jsem měl štěstí jak na spolužáky tak na lektorku, která byla skvělá. Doporučuji, protože je zde velmi dobře namíchaný mix konverzace, gramatiky a víkendových akcí, kde se "tlachá anglicky" neformálně. Osobně pokračuji i v následujícím roce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
halina.pietakova
29.6.2018
*
*
*
*
*

Lektor Vincent - vstřícný, vtipný, vzdělaný. Hodiny zajímavé. Měla jsem také štěstí na spolustudenty. Díky! :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
starecek
29.6.2018
*
*
*
*
*

S kursem AJ jsem více než spokojen. Hlavně s kreativním přístupem lektora Vincenta.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
srecmanik
6.6.2018
*
*
*
*
*

Skvělá organizační práce pana Kapavíka, ochotná, vstřícná a kreativní lektorka slečna Pavlasová. Moc děkuji! Stanislav Recmaník

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Sarka
27.5.2018
*
*
*
*
*

Děkuji za skvělý kurz angličtiny.Lektor Vincent , mě dokázal naučit základy kreativním způsobem .Velmi doporučuji také výlet a jednodenní kurz na horách ,jenž je spojen s výukou formou zajímavých her..Doporučuji!Skvělí lektoři , pečlivý přístup ,příprava ,výborná komunikace .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dlouhá třída 1199/32
  • Havířov - Podlesí
  • 736 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0016:00
  • Máme právě otevřeno

  • Otevírací doba o víkendech dle domluvy.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo