Hodnocení firmy Jazyková škola LOVELY LANGAUGE SCHOOL

*
*
*
*
*
32 hodnocení
srecmanik
6.6.2018
*
*
*
*
*

Skvělá organizační práce pana Kapavíka, ochotná, vstřícná a kreativní lektorka slečna Pavlasová. Moc děkuji! Stanislav Recmaník

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Sarka
27.5.2018
*
*
*
*
*

Děkuji za skvělý kurz angličtiny.Lektor Vincent , mě dokázal naučit základy kreativním způsobem .Velmi doporučuji také výlet a jednodenní kurz na horách ,jenž je spojen s výukou formou zajímavých her..Doporučuji!Skvělí lektoři , pečlivý přístup ,příprava ,výborná komunikace .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pzahradnickova
15.5.2018
*
*
*
*
*

Děkuji za skvělý intenzivní kurz angličtiny mé úžasné lektorce Petře! Konverzace na úrovni a škola hrou :) Doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
red-bul
27.4.2018
*
*
*
*
*

Zůčastnil jsem se sobotního výletu na Gírovou s pohodovou lekterkou Petrou. nenásilnou formou se určitě nečemu naučíte, obzvláště když patříte mezi začátečníky stejně jako já. Všem vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hanche
23.4.2018
*
*
*
*
*

Zúčastnila jsem se prvního sobotního výletu na Gírovou s touto školou. Nevěděla jsem co od toho očekávat, protože jsem pořad začátečník v učení AJ. Ale tato forma učení se mi moc líbila, nejen že se seznámíte s novými lidmi, ale i se něco nového naučíte 😉. Necítila jsem se jak ve škole, všechno bylo přirozené a nenásilné. Lektorka Petra ke všem byla milá, přátelská, ochotna a hlavně trpělivá. Jsem rozhodnutá touto formou učení pokračovat 😉😀👍

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Arrow365
19.3.2018
*
*
*
*
*

Sobotní výlet na Skalku spojený s anglickou konverzací byl výtečný. Oceňuji přípravu lektorky, která šla s námi - pro každého účastníka měla vytisknuté stránky s lehkými a zábavnými testíky a dokonce bylo vyhodnocení soutěže s cenami pro nejlepší. Prostě příjemně strávená sobota s milými lidmi a angličtinou. Vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
e.jamnicz
18.3.2018
*
*
*
*
*

Zúčastnili jsme se prvního výletu v roce 2018 a můžeme jen doporučit. Výborně strávený sobotní den. Za danou cenu téměř celodenní konverzace v AJ a to i za účasti rodilého mluvčího. Fajn parta i ostatních lidí. Velice doporučuji také konverzace zdarma každý první pátek v měsíci - Zodomka.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
natalkastruminska
1.9.2017
*
*
*
*
*

Tuto jazykovou školu mohu jedině doporučit,profesionálni přístup,vysoká úroveň,vhodné pro začátečníky i pokročilé. O prázdninách jsem si své zdokonalení prověřila na dovolené. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ketty
30.6.2017
*
*
*
*
*

LLS mohu doporučit určitě všem bez rozdílu věku. Škola je na velmi vysoké úrovni. Výuka probíhá v přátelské atmosféře, vč. různých outdoorových aktivit. Posun v konverzaci byl znatelný již po absolvování pár lekcí i následném praktickém uplatnění např. při dovolené v zahraničí. Ketty

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kate
30.6.2017
*
*
*
*
*

Doporučuji. Skvělý přístup lektora, praktické informace pro užívání angličtiny ne na bázi teorie, ale praxe. V rámci kurzu je možno zvolit téma na procvičení, výuka probíhá přirozeně, dostatek prostou pro konverzaci a procvičení gramatiky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dlouhá třída 1199/32
  • Havířov - Podlesí
  • 736 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0016:00
  • Máme právě otevřeno

  • Otevírací doba o víkendech dle domluvy.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo