Hodnocení firmy DODÁVKY BRNO s.r.o.

*
*
*
*
*
31 hodnocení
Kamil Neklapil
28.12.2016
*
*
*
*
*

Koupili jsme S printera, interiér jako nový, jen drobná vada auto stoceno o 550 0000km . Bazar nereaguje,podáno trestní oznámení. Počet hvězd udělují mínus 100. Proběhl soud, 10 poškozených, každý dostal zhruba 100000 zpět, další Mega zaplatila Dodávky Brno pokutu... Tak se jim přesto podnikání asi vyplatí...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Ivan Doktor
12.12.2016
*
*
*
*
*

Super bazar, doporučuji. Osobní zkušenosti dobré, výběr slušný, chování příjemné. Nikdy žádný problém. Díky za servis a jen tak dál!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zbyněk Fanta
28.11.2016
*
*
*
*
*

Skvělý bazar, kde mají slušný výběr, dobré ceny a zatím jsem měl vždy stestí na dobré prodávající. Za mě super, jen tak dál!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petr.tomasek
10.2.2016
*
*
*
*
*

Mam uz od nich pres rok Ford Transit. Auto mi funguje skvele, I kdyz jej vytezuji 6 dni v tydnu, 12 hodin denne. Pristi auto si koupim znovu od nich.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
radekholub
9.11.2015
*
*
*
*
*

Potěšil nás velký výběr vozů a seriozní jednání prodejců. Pomohli s výběrem a ochotně vše vysvětlili . Velká spokojenost!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petas.vilimovsky.1975
5.11.2015
*
*
*
*
*

paradní servis, byl jsem tu spokojeny jak s vyberem, tak s chovanim prodavacu a jejich peci. Poradili a snazili se pomoci, jak jen to slo. Auto vybrano rychle, vybrali jsme si vyhodny uver a zatim zadny problem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petr.krajny
5.11.2015
*
*
*
*
*

Byl to asi nejlepsi bazar, z tech, ktere jsem navstivil. Ochotny a kvalifikovany personal. Se vsim mi poradili a nechali me vse v klidu si prohlednout. Doporucuji !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
spedicevytezovani
9.10.2015
*
*
*
*
*

Jelikož jsem z daleka, požádal jsem je o výpočet splátek, než se do Brna rozjedu. Bohužel po třech urgencích e-mailem i sms jsem se ničeho nedočkal. Zřejmě firma nemá zájem prodávat auta a nebo zaměstnává líné lidi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Adela z Brna
7.9.2015
*
*
*
*
*

vybrali jsme tu pro naší firmu už několik aut, vždycky nějakého transita. :) děkujeme, že máme v Brně nějaký autobazar, kde se nemusíme bát koupit ojeté auto. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Michal Židlička
21.7.2015
*
*
*
*
*

byl jsem hodně spokojen, po negativních zkušenostech je tady konečně bazar, kde nezkouší žádné podvody. Výběr aut hodně velký a se vším mi poradili, na všechno odpověděli. palec nahoru.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jedovnická 2514/15
  • Brno - Líšeň
  • 628 00
  • Jedovnická ulice, přímo naproti areálu společnosti Zetor.
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo