Hodnocení firmy Partners Financial Services, a.s.

*
*
*
*
*
25 hodnocení
eduarda0
22.3.2019
*
*
*
*
*

Naše poradkyně se nám snaží najít vždy nejvýhodnější nabídku čehož jsem si všimla až s odstupem času, za to jsem ji vděčná a vážím si její práce kterou pro nás dělá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Karel
6.2.2019
*
*
*
*
*

Měl jsem dobrý dojem už z první schůzky. Chtěl jsem po poradkyni víc péče, než je obvyklé a nebyl s tím žádný problém. Ochotně nám poskytla pomocnou ruku a dobře se nám sni spolupracuje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
TerezaKupova
3.1.2019
*
*
*
*
*

S prvním poradcem jsme se moc nedomluvili a tak jsem přešli k jinému, který nám vyhovuje opravdu vším. Komunikace probíhá na jedničku, vždy máme odpověď velmi brzy a poradí nám kdy potřebujeme. Někdy je dobré neházet flintu do žita když něco neklapne a vyzkoušet to znovu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
marie
4.12.2018
*
*
*
*
*

Při výběru jsme dali na radu známé, která nám doporučila poradkyni. Chtěli jsme mít nějaké doporučení. Díky tomu s poradkyni funguje už třetím rokem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
9.11.2018
*
*
*
*
*

Je pro mě velká úleva že alespoň finanční stránku věci nemusím řešit a mám ji pojištěnou. Poradci děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
michalcermak3
2.10.2018
*
*
*
*
*

Doporučuji. Už léta jsem spokojený s touto firmou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Iveta
7.9.2018
*
*
*
*
*

Poradce s námi spolupracuje zatím krátce. Je to mi milý člověk, který rozumí tomu co dělá. Má s námi svatou trpělivost a snaží se nám vyjít co nejvíc vstříc. Jeho pomoci si vážíme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
MartinMak.
7.8.2018
*
*
*
*
*

Potřeboval jsem sjednat životní pojištění. Naše poradkyně se o vše postarala, zařídila a byla velmi přátelská. Máme v plánu další uzavření smlouvy kvůli mé dceři, takže se těším ze spolupráce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
David
12.7.2018
*
*
*
*
*

No poradenství této společnosti se mi líbí spolehlivost, rychlost a flexibilita. Má zkušenost je dobrá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Ladislav Nosek
20.6.2018
*
*
*
*
*

Bylo mi doporučeno kontaktovat někoho z partners. Vzhledem k tomu že je to firma která se zaměřuje hodně na investování a to já beru jako dlouhodobé spoření tak jsem neváhal. Jsem dodnes s prací poradce spokojen a je dobré mít v investicích přehled.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Přidat hodnocení
  • Türkova 2319/5b
  • Hlavní město Praha - Chodov
  • 149 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:3019:00
  • Út 8:3019:00
  • St 8:3019:00
  • Čt 8:3019:00
  • 8:3019:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo