Hodnocení firmy Partners Financial Services, a.s.

*
*
*
*
*
22 hodnocení
marie
4.12.2018
*
*
*
*
*

Při výběru jsme dali na radu známé, která nám doporučila poradkyni. Chtěli jsme mít nějaké doporučení. Díky tomu s poradkyni funguje už třetím rokem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
9.11.2018
*
*
*
*
*

Je pro mě velká úleva že alespoň finanční stránku věci nemusím řešit a mám ji pojištěnou. Poradci děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
michalcermak3
2.10.2018
*
*
*
*
*

Doporučuji. Už léta jsem spokojený s touto firmou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Iveta
7.9.2018
*
*
*
*
*

Poradce s námi spolupracuje zatím krátce. Je to mi milý člověk, který rozumí tomu co dělá. Má s námi svatou trpělivost a snaží se nám vyjít co nejvíc vstříc. Jeho pomoci si vážíme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
MartinMak.
7.8.2018
*
*
*
*
*

Potřeboval jsem sjednat životní pojištění. Naše poradkyně se o vše postarala, zařídila a byla velmi přátelská. Máme v plánu další uzavření smlouvy kvůli mé dceři, takže se těším ze spolupráce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
David
12.7.2018
*
*
*
*
*

No poradenství této společnosti se mi líbí spolehlivost, rychlost a flexibilita. Má zkušenost je dobrá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Ladislav Nosek
20.6.2018
*
*
*
*
*

Bylo mi doporučeno kontaktovat někoho z partners. Vzhledem k tomu že je to firma která se zaměřuje hodně na investování a to já beru jako dlouhodobé spoření tak jsem neváhal. Jsem dodnes s prací poradce spokojen a je dobré mít v investicích přehled.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
MarekM
23.5.2018
*
*
*
*
*

Náš poradce má individuální přístup ke klientovi za což jsem rád a hlavně nám pomohl s konsolidací úvěrů a měsíční úsporou financí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Tonda
18.4.2018
*
*
*
*
*

Když jsem hledal někoho kdo by mi poradil s investicemi, kolega mě nasměroval sem k Partners. Poradce se kterým jsem ve spojení se mi věnuje na 110%. Píšu to sem proto aby se lidi nebáli víc a líp nakládat se svými penězi a pokud nevědí jak, tak není nic jednoduššího než to udělat jako já.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
davidbalaz2
7.3.2018
*
*
*
*
*

Nechával jsem si pojistit invaliditu z nemoci. Kterou mi poradce celou sestavil a zařídil.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Türkova 2319/5b
  • Hlavní město Praha - Chodov
  • 149 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:3019:00
  • Út 8:3019:00
  • St 8:3019:00
  • Čt 8:3019:00
  • 8:3019:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo