Hodnocení firmy Partners Financial Services, a.s.

*
*
*
*
*
54 hodnocení
davidbalaz2
14.11.2021
*
*
*
*
*

Zařízení nové smlouvy bylo možné učinit pomocí telefonního hovoru a smlouvy se zasílaly poštou, době covidové správné řešení a i z hlediska časové náročnosti výhoda.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tinamartina
7.10.2021
*
*
*
*
*

Na základě doporučení jsme oslovili poradce. Naše spolupráce stále trvá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bohm.jan
10.9.2021
*
*
*
*
*

Zkušenost mám velice čerstvou. Manželka chtěla uzavřít nějaké spoření pro děti, tak jsme oslovili vaší společnost. K milému poznání jsem si všiml, že poradkyně se kterou jsme spolupracovali byla opravdu velmi pečlivá a vše se nám snažila vysvětlil tak zvaně po našem, abychom tomu i my porozuměli. V té celkové situaci jsme uzavřeli i nějaké produkty pro mě a ženu na staří a myslím si, že to nebyla naše poslední spolupráce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
auto.pesek
13.8.2021
*
*
*
*
*

Ve vaší pojištovně jsem narazil na kvalitního poradce. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
cestmirhala
14.7.2021
*
*
*
*
*

S partners jsme uzavírali pojištění a spoření pro syna. Finanční poradce přesně věděl co nám nabídnout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
miroslavplacek
4.6.2021
*
*
*
*
*

U firmy Partners mám finanční poradkyni cca přes rok. Za tu dobu mi hodně pomohla. A proto děkuji, že se najdou i lidi, kteří dokážou pomoc a nedělají to za nějakou záminkou vám uškodit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel
19.5.2021
*
*
*
*
*

Byl jsem velice spokojeny s nabízenými službami. Profesionálního přístupu si cením.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
austinkolbs
14.4.2021
*
*
*
*
*

Zdravím. Finanční poradce nám udělal kompletní analýzu našeho rozpočtu a sestavil finanční plán, který nám teď velice přijde vhod. Moc děkuji za jeho obětavost a čas který nám věnoval. Za sebe mohu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Vladimír
4.2.2021
*
*
*
*
*

Finanční poradce mi prohlédl pojištění které už jsem měl, a zajímalo mě jestli neplatím zbytečně moc, vyšlo z toho že je pro mě vlastně nevyhovující a sjednal se mnou nové kde je pro mě částka kterou musím platit mnohem příjemnější.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Martin
14.1.2021
*
*
*
*
*

S poradcem jsem velmi spokojen, v krizové situaci mi byl velmi nápomocný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Türkova 2319/5b
  • Hlavní město Praha - Chodov
  • 149 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:3019:00
  • Út 8:3019:00
  • St 8:3019:00
  • Čt 8:3019:00
  • 8:3019:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo