Hodnocení firmy Partners Financial Services, a.s.

*
*
*
*
*
47 hodnocení
austinkolbs
14.4.2021
*
*
*
*
*

Zdravím. Finanční poradce nám udělal kompletní analýzu našeho rozpočtu a sestavil finanční plán, který nám teď velice přijde vhod. Moc děkuji za jeho obětavost a čas který nám věnoval. Za sebe mohu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Vladimír
4.2.2021
*
*
*
*
*

Finanční poradce mi prohlédl pojištění které už jsem měl, a zajímalo mě jestli neplatím zbytečně moc, vyšlo z toho že je pro mě vlastně nevyhovující a sjednal se mnou nové kde je pro mě částka kterou musím platit mnohem příjemnější.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Martin
14.1.2021
*
*
*
*
*

S poradcem jsem velmi spokojen, v krizové situaci mi byl velmi nápomocný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alena
16.12.2020
*
*
*
*
*

V téhle krizové době jsme poradce využili jak nikdy, potřebovali jsme někoho kdo nám pomůže tuhle situaci zvládnout, a když pominu že nám pomohl s financemi, tak nám jeho rady prospěli i psychicky, jsme teď o něco víc v klidu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Amélie
29.11.2020
*
*
*
*
*

Plnili jsme finanční plán který nám poradce nastavil abychom co nejdříve mohli dosáhnout na hypotéku, kterou nám taky zařídil poradce, za mě se super že to takhle zvládne jeden člověk, měli jsme to skoro bez práce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
frankie
4.11.2020
*
*
*
*
*

Dobře nám poradce poradil jak hospodařit se svými financemi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Henig
20.10.2020
*
*
*
*
*

Spolupráce s poradcem je pro mě velmi dobrá, jeho rady se ukázali jako velmi užitečné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Alena
8.10.2020
*
*
*
*
*

služby společnosti chválím

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tatiana
10.9.2020
*
*
*
*
*

Hodně chválím přístup ke klientovy, poradce byl milý a profesionální, byla na něm vidět ochota pomoci. Jediné co se dá vyčíst je delší doba zpracování produktů, myslela jsem si že to bude rychlejší, ale s produkty samotnými jsem byla spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Zdeněk J.
26.8.2020
*
*
*
*
*

Řešili jsme s nimi refinancování hypotéky protože nám skončila fixační doba. Poradce nám byl v tomhle velmi nápomocný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Türkova 2319/5b
  • Hlavní město Praha - Chodov
  • 149 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:3019:00
  • Út 8:3019:00
  • St 8:3019:00
  • Čt 8:3019:00
  • 8:3019:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo