Hodnocení firmy Partners Financial Services, a.s.

*
*
*
*
*
42 hodnocení
Henig
20.10.2020
*
*
*
*
*

Spolupráce s poradcem je pro mě velmi dobrá, jeho rady se ukázali jako velmi užitečné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alena
8.10.2020
*
*
*
*
*

služby společnosti chválím

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tatiana
10.9.2020
*
*
*
*
*

Hodně chválím přístup ke klientovy, poradce byl milý a profesionální, byla na něm vidět ochota pomoci. Jediné co se dá vyčíst je delší doba zpracování produktů, myslela jsem si že to bude rychlejší, ale s produkty samotnými jsem byla spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zdeněk J.
26.8.2020
*
*
*
*
*

Řešili jsme s nimi refinancování hypotéky protože nám skončila fixační doba. Poradce nám byl v tomhle velmi nápomocný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pádlovka
28.7.2020
*
*
*
*
*

Našeho finančního poradce z Partners si pochvaluji, nejednou nám pomohl a vždycky přišel s dobrou nabídkou služeb které nám nejvíce seděli.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Honza
9.7.2020
*
*
*
*
*

Náš poradce nám byl teď velmi nápomocný. Dříve jsme s ním řešili jak nejlépe a nejrychleji našetřit na hypotéku, a teď se nám díky němu podařilo získat hypotéku s výhodnými podmínkami a s dobrou fixací na delší dobu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tamara
11.6.2020
*
*
*
*
*

Jejich poradenských služeb už využívám několik let. Zajistili nejen mě ale i celou mou rodinu. Produkty se nám pokaždé podařilo zvolit ty nejvhodnější, co na nás pasovaly.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Karel D.
19.5.2020
*
*
*
*
*

Finanční plán, který nám pomohl sestavit náš Partners poradce, je pro nás dobrým vodítkem, jak se do budoucna dostat na lepší finanční úroveň, než v jaké jsme nyní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pedro
18.3.2020
*
*
*
*
*

Na spolupráci s jejich poradcem je super to, že není omezován žádnou otevíračkou, ale vše je o osobní domluvě, takže i schůzka o deváté večer u něj není problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Judita
7.2.2020
*
*
*
*
*

Rychlá věcná komunikace, bezproblémové splnění dohodnutých věcí. Spolupráce probíhá v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Türkova 2319/5b
  • Hlavní město Praha - Chodov
  • 149 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:3019:00
  • Út 8:3019:00
  • St 8:3019:00
  • Čt 8:3019:00
  • 8:3019:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo