Hodnocení firmy Klinika YES VISAGE

*
*
*
*
*
8 hodnocení
Nadalam
31.12.2019
*
*
*
*
*

Lékařský tým odvedl super práci. Na klinice jsem už po několikáté. Klinice patří mé díky za takový přístup a super práci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
erika
31.10.2019
*
*
*
*
*

Mám za sebou svůj první zákrok při kterém se vše vydařilo. Pan doktor byl velmi citlivý, jednalo se o liposukci v oblasti hýždí. Celou dobu jsem byla při vědomí s panem doktorem jsme komunikovali a bolest byla minimální. Spíš jen takový nepříjemný pocit. Za sebe určitě doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marie
14.5.2019
*
*
*
*
*

Na klinice Yes Visage jsem absolvovalo plastiku nosu před rokem. Teď už mohu s klidnou duší říct, že jsem s operací moc spokojená protože můj nos vypadá tak jak jsem chtěla. Děkuji celému týmu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lada
14.3.2019
*
*
*
*
*

Klinika má moderní zařízení a celkově příjemné prostředí. Využívám jejich laserové centrum kvůli epilaci a ošetření kožních defektů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pavlinakuklova
16.10.2018
*
*
*
*
*

Klinika je velice příjemná. Chodím sem na botox rtů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
daniela
10.7.2018
*
*
*
*
*

Lékařka ochotně vyslechla můj problém a vybrala pro mě to nejlepší řešení. Nemám co bych vytkla, trefila se do mé představy jak se zákrokem tak i s cenou zákroku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Dominika
1.6.2018
*
*
*
*
*

Musím uznat že jsem delší dobu váhala nad výplni rtů v yes visage kvůli cenovému rozpětí, ale stejně mi to nedalo a na proceduru jsem týden zpátky šla a nakonec jsem ráda že jsem si za kvalitu práce připlatila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
M.K.
21.12.2017
*
*
*
*
*

Klinika mě zaujala už z webových stránek kde mají všechno přehledně vypsané i s fotkami před a potom. Mají tam hezké proměny, a i já jsem tam jednu absolvovala. Nechávala jsem si tam dělat botox, který jsem podle mě už potřebovala, vrásky se mi pomalu ale jistě začínaly dělat a to pro mě bylo nepřípustné. A hlavně je to příjemný pocit když mi lidi typují míň.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • náměstí Svobody 84/15
  • Brno - Brno-město
  • 602 00
  • Kleinův palác
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0018:00
  • Út 10:0018:00
  • St 10:0018:00
  • Čt 10:0018:00
  • 10:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo