Hodnocení firmy Skútry Elektropower - Czech LIME s.r.o.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
katkakovarikova
12.6.2019
*
*
*
*
*

Zakoupila jsem si elektroskútr model Power NOVA a jsem maximálně spokojená - chválím profesionální přístup této firmy a ochotu řešit různé dotazy ohledně provozu. Jezdím na něm do práce cca 10 km. Přes letní období je to víceméně lepší a příjemnější doprava do zaměstnání a co je podstatné vychází to i levněji než-li jízda autem a oproti jízdě na kole nepřijedu do práce unavená. Vřele doporučuji všem a děkuji. Routnerová K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jendová M.
13.11.2018
*
*
*
*
*

Koupila jsem pro tatínka elektrickou tříkolku před 2 lety a je s ní maximálně spokojený. Hlavně je mnohem aktivnější a tráví mnohem více času venku. Jendová. Značku Elektropower tedy nemohu jinak než jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
ladi
29.6.2018
*
*
*
*
*

Reklamace? Zákazník je vinen!!! V březnu roku 2016 jsem zakoupil pro svou manželku elektroskútr STORM. Po měsíci a půl používání a najetí cca 150kilometrů v něm cosi vyhořelo a skútr přestal jezdit. Reklamoval jsem ho, ale firma Czech LIME reklamaci zamítla s tím, že kdosi „vytrhl někde kabel, vznikl zkrat a shořela řidící jednotka“. Toto tvrzení vyvrátili dva soudní znalci tvrzením, že skútr vyhořel přetížením. Ano, manželka (štíhlá žena) jezdila na skútru do zaměstnání kopcovitým terénem. Před koupí jsem však byl ujištěn, že jízdu do kopce skútr zvládne. Nezvládl.... Věc je do dnešního dne u soudu a já nemám ani skútr, ani peníze. Proto pozor – Tento skútr je asi vhodný pouze do rovinatého terénu, servis v kraji Česká Lípa, Liberec žádný a od firmy Czech LIME bych si už kvůli jejich nesolidnímu jednání se zákazníkem a „řešení“ problému nekoupil nic!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne3
mirek.pasak
23.9.2017
*
*
*
*
*

Před rokem a půl jsem koupil skůtr elektropower PRINCE a nejsem spokojen s bateriemi, musel jsem koupit nové ač je skůtr ještě v záruce, na baterie se prý záruka nevztahuje.jinak jezdí dobře. Pokud budu nucen koupit každý rok a půl nebo dva nové baterie provoz se silně prodražuje, bateri jsou dost drahé. Mněli by do toho dávat kvalitnější baterie .Šmejkal

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Skútry Elektropower - Czech LIME s.r.o.
Skútry Elektropower - Czech LIME s.r.o. 9.9.2018

Dobrý den pane Šmejkal, standartní životnost baterií je u našich zákazníků 4-6 pokud je o ně pečováno dle přiloženého návodu. Pokud Vám baterie vydrželi pouze rok a půl je vysoce pravděpodobné že nebyli pravidelně dobíjeny. S pozdravem, Ondra / Elektropower

16.8.2017
*
*
*
*
*

Původně jsem napsala negativní recenzi na komunikaci s prodejcem. Píši recenzi novou. Prodejce je nyní velmi vstřícný. Tříkolka De luxe je nádherná. Poté, co mi bude zprovozněna, popíšu zde i její jízdní vlastnosti. Věřím, že budu stoprocentně spokojena. Pěkný den.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
honza.anna
28.4.2017
*
*
*
*
*

Elektrický scutr od pana Zuzaňáka jsem koupila před 6ti lety zn. Prince a neměla jsem žádnou poruchu ( doporučuji nakupovat u p. Zuzaňaka) Akorát by chtělo rozšířit servis okolo Prahy. Děkuji s pozdravem pí. Silovská Anna

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Richard
3.9.2016
*
*
*
*
*

Koupil jsem pro svého otce tříkolku. Měl problém s mobilitu a můžu říct, že je velmi spokojený

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Marcela
15.11.2015
*
*
*
*
*

Se svým elektroskútrem (model Power) jsem maximálně spokojená. Koupila jsem na doporučení mé kamarádky která také na něm jezdí do práce a nelituji. Jezdím na něm skoro každý den pokud to počasí dovolí. Je to mnohem levnější než jezdit autem a oproti normálnímu kolu nepřijedu do práce zpocená a unavená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Nádražní 641
  • Třeboň - Třeboň II
  • 379 01
  • Prodejna Elektropower se nachází v areálu Otavan. Pro příjezd k nám je třeba projet přes parkoviště obchodního domu Terno nebo z druhé strany přes hlavní bránu areálu Otavan. Na těchto místech vás již budou navádět reklamní plachty s ukazatelem směru.
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0016:00
  • Út 10:0016:00
  • St 10:0016:00
  • Čt 10:0016:00
  • 10:0016:00
  • Máme právě otevřeno

  • Pauza 12:00 - 12:30!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo