Hodnocení firmy Fotograf Třebíč - Jakub Mertl

*
*
*
*
*
8 hodnocení
sarka.v
14.2.2018
*
*
*
*
*

Děkujeme Kubovi a Peti za krásné fotky. Kuba je profík každým pórem těla a vždy se do toho tak položí (a to někdy doslovně :)... ), že výsledek stojí za to. Všem bych určitě doporučila. Nadmíru spokojení a protože v příjemné společnosti je to vždy supr. Budeme se rádi pořád a pořád vracet :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kvapilovaveronika
7.12.2015
*
*
*
*
*

Já a manžel děkujeme za krásné svatební fotky,Jakub a Peta jsou velice nápadití a tím jejich focení je přírodní a nezapomenutelné ještě jednou moc děkujeme Bartošovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
klub.marketa
22.5.2015
*
*
*
*
*

Potom, co jsem se dlouho nemohla rozhodnout, zda chci vlastně absolvovat těhotenské focení, jsem s blížícím se termínem porodu došla ke zjištění, že vlastně ani žádnou pořádnou fotku z tohoto krásného období nemám, a jestli s tím něco neudělám, tak už ani mít nebudu. Věděla jsem, že se nechci fotit v ateliéru, takže jsem hledala fotografa, který umí pojmout tento druh focení trochu netradičněji, a narazila přitom na Jakubovy stránky. Jak je z výsledku fotek patrné, byla to trefa do černého a jak z průběhu focení, tak z výsledných fotek jsme s manželem nadšení a naprosto splnily, či spíše předčily naše očekávání. Jakub je fotograf pohodář, který Vás nakazí svým nadšením. Ještě jednou moc díky …

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
EventEra
17.4.2015
*
*
*
*
*

Jakub pro mě fotí konference a je výborný! Fotky jsou originální, neotřelé, dokáže správně zachytit každého řečníka a dodat tomu "něco navíc" - což je magická ingredience, kterou ne každý umí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
nikcaa
15.4.2015
*
*
*
*
*

Focení s Jakubem je pokaždé krásný zážitek, vždy jsme moc spokojení jak s fotkama tak s přístupem Jakuba. Velice doporučuji, rychlá domluva, krásný výsledek. Ani náhodou bych neměnila. A tímto Jakubovi moooooooc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jana P.
29.3.2015
*
*
*
*
*

Jakub je výborný fotograf se smyslem pro humor. Jana P.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Tereza D.
15.3.2015
*
*
*
*
*

Jestli chcete krásné a netradiční svatební fotky, které bude každý obdivovat, vy se jimi budete rádi chlubit a ukazovat je, tak si rozhodně zvolte tohoto svatebního fotografa!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Hanah.01
14.3.2015
*
*
*
*
*

Jakub je fakt opravdový fotograf, nikdy jsem neměla zkušenost s focením "glamour" a Jakub mě zachytil opravdu přirozeně, něžně a na fotce se sama sobě líbím. Je to profik a určitě jej doporučuji, kdo má zájem o nevšední zážitek a krásné fotografie :-) už se těším na další spolupráci...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Kpt. Jaroše 639/3
  • Třebíč - Nové Dvory
  • 674 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo