Hodnocení firmy Hodinový manžel LP

*
*
*
*
*
10 hodnocení
spartakus102
14.7.2018
*
*
*
*
*

Velmi chválím pán šikovný spolehlivý poradi a vše udělá jak jsme se domluvili. Koupelnu, kterou udělal za 12dni úžasné moc děkujeme a doporučujeme. Šimonová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
anetapruchova
14.8.2016
*
*
*
*
*

Rychlé a kvalitní služby se vším všudy. Bezodkladné vyřízení a maximální spokojenost s výsledkem z mé strany. Děkuji Pruchová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Helenafabianova
23.2.2016
*
*
*
*
*

Není co dodat perfektní a spolehlivá firma. Jednání na úrovni a přístup super a po pracovní stránce to jsem ještě nezažila pan Podaný pracant. Moc doporučuji. Helena Fabianova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Svehlovajitka
12.2.2016
*
*
*
*
*

Pan Podaný my obkládačka koupelnu a záchod, jsem velice spokojen za dobře odvedenou práci. Cena byla také super. Děkuji Tomášek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Svehlovajitka
29.1.2016
*
*
*
*
*

Kvalitní služby, dobře odvedená práce, pán velmi ochotný poradí a hlavně je pracovitý moc doporučuji Švehlova Jitka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Šmerhanová Miroslava
11.11.2015
*
*
*
*
*

Moc děkuji za ryhlé služby,pán my maloval celý byt ,plovoucí podlahu položil,stím to jsem se ještě nesetkala ,velmi pracovitý človíček a cena odpovídá kvalitě a službě kterou mi poskytnul.Ještě jednou moc děkuji Šmerhánová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
sladovamonca
27.8.2015
*
*
*
*
*

Všem moc doporučuji,pán moc šikovný spolehlivý a nic pro něj nebylo neřešitelné,byla jsem z jeho prací velmi spokojená.Sladová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
simonmilan
26.8.2015
*
*
*
*
*

Pán je velmi pracovitý,spolehlivý dělal mi celou koupelnu a záchod,odpady,obložení i postavení celého jádra.Velmi dobře i poradí a má dobré nápady všem moc doporučuji.Šimon

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Lukáš Hudáček
24.6.2015
*
*
*
*
*

Velmi spokojení s odvedenou prácí.Doporučuji. Lukáš Hudáček

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
milan1975
23.6.2015
*
*
*
*
*

S pánem jsem ,byl velmi spokojený rychlí,pracovití a dobře poradil.Všem moc doporučuji Milan Novák

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Blšany u Loun 123
  • 440 01 Blšany u Loun
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo