Hodnocení firmy Fofr

*
*
*
*
*
144 hodnocení
vojta.benes
29.11.2019
*
*
*
*
*

Doručení i dohoda s kurýrem bez problému :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
j.heczkov1980
27.11.2019
*
*
*
*
*

Druhá zkušenost s tímto dopravcem a opět katastrofa. Chování a jednání arogantniho řidiče, při domluvě o doručení nemá obdoby. Styl jako "vám říkám, si vybehnete z práce" nebo "laskavě si převzetí domluvte se sousedem, jinak vám nezaručuji, že se k vám zásilka vůbec dostane".. Co to jako má být, proboha? Za dopravu jsem zaplatila 700kc!!!! Šéf společnosti nekomunikuje. Určitě se tomuto dopravci doporučuji vyhnout. Banda hulvatu!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
simovat95
25.11.2019
*
*
*
*
*

Úplně super. Ráno mi přišel email, později i SMS a 20 min. předem mi pán zavolal, že jede. Přijel dokonce o chvíli dříve. Sympaťák. Vše proběhlo v pohodě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
stanislav.satra
22.11.2019
*
*
*
*
*

Přeprava balíku z Ústí nad Labem do Kutné Hory jim trvá 8 dní, že prý mají na dopravu z koncového skladu 3 dny, je to nejpomalejší dopravní společnost jaká existuje. Dávám jednu hvězdičku jen proto, že bez hvězdičky toto hodnocení nejde odeslat stanislav Šatra

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Suchosci
20.11.2019
*
*
*
*
*

Když nezvednete ihned telefon, tak Vaši zásilku ani nenaloži na vůz. Žádné info o zásilce, SMS, email, prostě nic. Příšerné jednání, prostě hrůza.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
jezo.m@seznam.cz
7.11.2019
*
*
*
*
*

Pokud mohu radit, tak se téhle přepravní službě obloukem vyhněte. To jak jednají se zákazníkem je naprostý vrchol drzosti. Nechápu, že tento paskvil může ještě fungovat a někdo využívá jeho služby.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
starej-kocour
5.11.2019
*
*
*
*
*

Této firmě se všichni Fofrem vyhněte! Prodejce si tuto firmu najal na rozvoz zboží, takže vše musíte řešit něj, a ne přes Fofr (se kterým neuzavíráte smlouvu). Tři dny jsem marně čekal na dovezení zboží zbůhdarma doma a nemohl jsem do práce - musel jsem zbytečně vyplýtvat tři dny dovolené. Jednou zavolali, nikdo se nepředstavil, nikdo neřekl pardon, jen zboží vám nedovezeme, musíte být doma zítra (zařiďte si to jak chcete), bez udání hodin. Naprostá tragédie Při dalším nákupu přes internet jsem se zhrozil, když jsem zjistil, že jiný prodejce využívá služby stejné firmy (bohužel to neuvedl na svých webových stránkách). Na zboží čekám 15 dní, včera Fofr poslal mail s odkazem na stránky pro sledování zásilky, kde se uvádí, že zásilka byla z neobjektivních důvodů vyřazena. Stále netuším, co to znamená. Zboží posláno z Chrudimi, to jsem za tu dobu si pro něj mohl dojít pěšky a již bych ho měl dávno doma. Takže od nich Fofrem pryč a nikdy více

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
ila.jetenska
16.10.2019
*
*
*
*
*

Jak bylo receno minulymi zakazniky strasna firma, dvakrat mi to nedovezli, potreti nevim,chovani strasne neni mozne se snimi domluvit co reknou nedodrzuji, lzou a vymlouvaji se, ridic sprosty strasny hulvat,neni to dobra firma pro zakazniky,kteri chodi do prace nebo maji deti a nemaji jediny zajem pouze cekat na ne,presne stejny co se stalo ostatnim co psali recenze. Stouto firmou uz nikdy vic.Jetenska

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Nikola
30.9.2019
*
*
*
*
*

Jedním slovem katastrofa!!! Arogantní řidič, který mi volá, že neví kam jet, nema navigaci, že mi rozebere zboží za třicet tisíc aby to mohl přepravit, ať mu dám svolení. Co já si dovoluji, nezadat do podmínek, zdá mám ještěrku na to, aby mi mohl zboží vyndat z auta. Pak položil telefon s tím, že on mi nic vozit nemusí. Ihned jsem se spojila s firmou, od které zboží nakupuji se stížnosti. V životě a to upozorňuji, že objednávky řeším denně, jsem se s tímhle nesetkala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
alca.mak
16.9.2019
*
*
*
*
*

Přes řadu negativních recenzí jsme se velmi obávali, ale opak byl pravdou. Velmi seriózní jednání, paní z firmy předem volala, kurýr přijel přesně na čas a taky se předem hlásil. Pomohl nám vyložit velmi těžký gauč a dovezl ho až k výtahu. Děkujeme a doporučujeme (DEPO - Uhříněves)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  •  288
  • 533 71 Dolní Roveň
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo