Hodnocení firmy UlovDomov.cz

*
*
*
*
*
16 hodnocení
paja.g
29.11.2019
*
*
*
*
*

Jednání společnosti mě velmi zklamalo. Z počatku byli velmi ochotní a komunikace fungovala skvěle, po uzavření smlouvy se přestali starat a veškeré dohody přestaly platit. Po ukončení smlouvy nejsou schopni udělat vyúčtování a pod touto záminkou zadržují kauci na byt celé měsíce, doteď jsem peníze nedostala zpátky. Nikdy více!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
olivapetr14
29.8.2019
*
*
*
*
*

Po rozhovoru s makléřkou, jsem zjistil, že UlovDomov krade inzeráty z jiných webů bez souhlasu autora. Víc už vědět nepotřebuji :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
20.5.2019
*
*
*
*
*

Dlouho jsem tady marně hledala nějaký pražský byt k pronájmu. Dost mě to zklamalo. Často jsem ani nedostala odpověď. Nevím, jak je to v jiných cenových kategoriích, ale v té mé bylo nabídek opravdu pomálu. Můžu doporučit eurobydleni.cz. Tam jsem nakonec našla.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
green71
8.9.2018
*
*
*
*
*

V Praze komunikace a dohody o pronájmu super a v klidu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
t.hotovy
8.8.2018
*
*
*
*
*

Katastrofální komunikace ze strany UlovDomov, tudíž kdykoli se naskytne nějaký problém, je nutné ho vyřešit bez nich na vlastní náklady. Nehledě na to, že při pronajímání zamlčeli množství zásadních problémů s bytem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Andrea
18.6.2018
*
*
*
*
*

Jsme velmi nespokojeni - Podpora ze strany Ulovdomov byla během ubytování naprosto minimální, měli jsme spoustu problémů a oni je vůbec neřešili, nakonec jsme vše museli řešit na vlastní náklady. Komunikace s nimi je zdlouhavá, vůbec se neozývají nebo to hážou jeden na druhého a s nikým nejde nic vyřešit. Povyměňovala bych zaměstnance, pak by ta myšlenka tohoto businessu měla větší smysl.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
loraal
24.3.2017
*
*
*
*
*

Zaplatila som si prémiový účet, kde majú byť TOP nabídky, ku ktorým sa nikto nedostane skôr, problém je v tom, že tie nabídky sa zároveň inzerujú na sreality.cz a dalších stránkach, kde je to zdarma dostupné, takže VYHODENÉ PENIAZE. Nehovoriac o tom, že nikto ani nereaguje na správy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Markéta
22.9.2016
*
*
*
*
*

Oceňuji super stránky a především to, že jsme do bytu našli nájemníky během dvou dnů. Můžu jen doporučit :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
e.rozsypalova2
22.9.2016
*
*
*
*
*

Super stránka, hezký design, nájemníky jsem sehnala do dvou dnů. Doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
P.s.
26.8.2016
*
*
*
*
*

Reagovala jsem na dve nabidky, ani na jednu dodnes neprisla odpoved. Prijde mi fer stahovat jiz pronajate byty z nabidky. Na muj dotaz u ,,sluzebnicka" odpoved take dodnes nedorazila. Hlavni je zaplatit 99 Kc za premiovku, pak vse pujde lip, ze ano.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
Přidat hodnocení
  • Milady Horákové 1957/13
  • Brno - Černá Pole
  • 602 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0017:00
  • Út 10:0017:00
  • St 10:0017:00
  • Čt 10:0017:00
  • 10:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo