Hodnocení firmy Brigette Fashion

*
*
*
*
*
65 hodnocení
Kanovalucie17
3.5.2021
*
*
*
*
*

Za mě teda velká nespokojenost! Objednala jsem si tričko přišlo sice s cedulkou ale štítek žádný na cedulce bylo 100% cotton a to měli teda hoooodne daleko ve finále za takové peníze se zasilkovnou bych i v sekaci za par kacek našla lepší kousek než tohle. Ta jedna jediná hvězdička je za dodání bylo rychle ale jinak bych nedala ani jednu! Jsem fakt nespokojena. Bylo by fajn kdyby jste ke svým kouskum psaly i jaký je to materiál. A přidat i více fotek než jen jednu. Člověk pak nakupuje s riskem co vůbec přijde !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
olinabob
20.4.2021
*
*
*
*
*

zboží je kvalitni, velikost sedí dle tabulky, cena suoer. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ak49
20.4.2021
*
*
*
*
*

Zboží krásné, vše sedí a za mě spokojenost 🥰 Jediný mínus dávám dodání přes zásilkovnu, které trvalo přesně týden 😔

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janinka.baj
20.4.2021
*
*
*
*
*

U Brigette fashion objednávám pravidelně. Někdy i 2x tydne. Jsem maximálně spokojená. Vždy vše perfektní a sedí. Naprosto super. Pokud náhodou něco nesedí, vrátím a dostanu poukaz za cenu zboží i s cenou poštovného. Za mě můžu určitě doporučit. Jana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kabát blanche
11.4.2021
*
*
*
*
*

Rozhodně nespokojená. Po třech týdnech přišel kabát, který byl velký naprosto neskladný, žádné uni, ale xxl, tričko ušlo. Ale tři týdny a rovnou hodnocení produktu aniž by zboží přišlo? Žádná omluva za čekání. Ohodnotila jsem produktu a hodnocení bylo paní smazáno.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lena.38
5.4.2021
*
*
*
*
*

Po zhruba 11 dnech po mě objednávce ani vidu ani slechu, žádné informace v e-mailu nic. Není to poprvé kdy mi zboží přišlo hodně pozdě nechápu tedy informace na e-shopu že vše mají skladem vrchol drzosti byl když mi e-mailem přišlo hodnocení produktů které mi ani nepřišli neskutečné!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
wagnerova
12.3.2021
*
*
*
*
*

Z pěti objednaných věcí doručeny pouze tři. Z toho koženkové legíny byly bez visačky, s odstřiženou cedulkou a zapachaly, jako kdyby je někdo již nosil. Když jsem s tímto konfrontovala e-shop, bylo mi sděleno, že tak koženka prostě zapáchá. Fakt odstrizene cedulky naprosto ignorovali. Odstřihávaní cedulek asi poskytují jako nadstandardní službu na skladě... Jen se pak už člověk o výrobku nic nedozví, ani jak s ním zacházet. NEDOPORUCUJI

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
miladauhrova002
9.2.2021
*
*
*
*
*

Spokojenost, několikátá objednávka a žádný problém. Doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martinakonarikova002
8.2.2021
*
*
*
*
*

Krásné zboží. Doporučuji...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Martinakonarikova002
4.2.2021
*
*
*
*
*

Skvělá komunikace, zboží krasne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Pražská 384/15
  • Hořovice
  • 268 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0017:00
  • Út 10:0017:00
  • St 10:0017:00
  • Čt 10:0017:00
  • 10:0017:00
  • So 9:0012:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo