Hodnocení firmy Dvě v tom - bazárek

*
*
*
*
*
14 hodnocení
j.petraskova
2.9.2018
*
*
*
*
*

nedoporučuji.peníze nevrácené zboží žádné

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MD
16.5.2018
*
*
*
*
*

Jitka Hořavová je podvodnice! Okrádá lidi, navrací peníze, neodpovídá na emaily a píše si dobré recenze pod jiným jménem sama na sebe.Jsem další její obětí co mi dluží peníze.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MarsíČ
19.4.2018
*
*
*
*
*

Už 3 měsíce čekám na zboží. paní mě jen balamutila a ani peníze nevrátila. Takhle se vydělává na lidech, když jí to lehce prochazí

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Žaneta Vykydalová
26.2.2018
*
*
*
*
*

Spokojenost. Doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mta
17.2.2018
*
*
*
*
*

Po třech měsících od objednávky jsem konečně opět na nule. V polovině listopadu jsem na tomto e-shopu objednala zboží. Po třech dnech od zaplacení přišel mail, že je zboží odesláno. Měsíc se nic nedělo. Na dotazy, jestli zboží dojde do Vánoc (měl to být dárek), jsem byla opakovaně ujištěna, že ano, že jde ze zahraničí, ale že určitě dorazí. Když nedorazilo ani dva týdny po Vánocích, chtěla jsem vše zrušit a zaslat zpátky peníze. Prý: "Zboží je v poště, dorazí každou chvíli." Nakonec v polovině ledna došel balíček, odeslaný den předtím z Mohelnice. Bohužel s jiným zbožím. Když jsem chtěla vrátit peníze, přišel mail "až nám vrátíte zboží". OK, obratem šlo zboží zpátky s tím, že chci zpět i vynaložené poštovné. Po mnoha a mnoha urgencích nakonec postupně došlo obojí. Pořád přemýšlím, jestli jde paní Hořavové o podvod, nebo za vše může její čirá neschopnost. Už jen ta komunikace - gramatika, stylistika, slovní zásoba a hlavně arogance a neochota napovídají, že nemá zrovna shůry dáno. Všem, komu dluží peníze, doporučuju neustále urgovat, obrátit se na ČOI a pokud možno se nějak zkontaktovat a podat společně trestní oznámení (např. na https://obchody.heureka.cz/nakupsi123-cz/recenze/ je možné založit diskuzi). Zajímavosti: Nakupsi123 není první obchod paní Hořavové - e-shop oko-gallery, který byl zrušen, měl podobnou pověst. Nakupsi123 mělo i FB stránku. Ta však zmizela, když se začaly objevovat negativní recenze. Paní Hořavová si pod různými přezdívkami (a koukám, že nejen přezdívkami) píše po internetu pozitivní hodnocení sama na sebe.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
M.Thielová
12.2.2018
*
*
*
*
*

Dělá si paní Hořavová legraci, že píše recenzi sama na sebe, jak je skvělá? Neodpovídá, nereaguje a obchod, který byl uskutečněný 20.9.2017 nebyl dokončený, peníze nebyly vrácené. Thielová Marcela

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra K.
11.2.2018
*
*
*
*
*

Skvělý obchod. Můžu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nespokojený zákazník
10.2.2018
*
*
*
*
*

Nereagují na maily, zboží zaplacené předem vůbec nepřišlo! Rozhodně nedoporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
E.nemergutova
31.1.2018
*
*
*
*
*

NEDOPORUČUJI!!!!Na zaplacené zboží čekám dva měsíce,už přestali reagovat na e-maily a telefon je nedostupný...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Armygirl
30.1.2018
*
*
*
*
*

Už měsíc čekám na vrácení peněz...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Jiráskova 436/8
  • Mohelnice
  • 789 85
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo