Hodnocení firmy Delfín travel

*
*
*
*
*
13 hodnocení
karuzi
2.4.2020
*
*
*
*
*

Vracíme se neustále několik dní zpátky a před očima se nám vybaví krásné okamžiky naší báječné dovolené a zájezdu do fantastického regionu Brazílie a Argentiny se super průvodkyní Terezitou Vítovou a s nezapomenutelnými zážitky, které pro nás připravila spolu s pracovníky Delfín travel s.r.o. Děkujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pianeso
23.1.2020
*
*
*
*
*

V loni jsme se s manželkou zučastnily pobytu na sardinii v resortu Baia delle Minoso nemoho říci jedine slovo chvály mimo ubytování které mělo uroven jinak se ve středisku nenachází nic k pobavení zákazníka zminovaná příroda samé pichlavé keře kam oko dohlédne, koupaní dobré občesrtvení na plaží polorozpadla bouda v rezortu kramek s mizernou nabidkou i když mám rad ryby jidlo nic moc pobyt by snad líbit jen lidem kterým stačí se cely den jen povalovat na pláži myslím že nejsem dalko od pravdy nenašel jsem totiž ani jednu recenzi mimo jedne a ta se hodně podobala té moji mimo to letos to v nabídce nabízíte jako novinku což také není pravda, škoda že jsme si ne vybraly ten rezort Horse Country Resort na ten byly samé pozitivní recenze Vlastimil S září 2019

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel Klement
22.10.2019
*
*
*
*
*

Absolvoval jsem s vámi již tři pobyty ve Španělsku. Vždy to bylo v září a vždy do oblasti Mar Menor. Je mi 72 let a kvůli úrazu páteře na lyžích nosím hůlky. Můj pohyb je proto limitovaný. Naprosto jsme i s přítelkyni využívali vaše nabídky autobusových výjezdů do okolí. Když si k tomu v místě půjčím osobní automobil , narostou mi křídla. Letos to bylo se zapůjčením auta velmi obtížné, protože hodně aut se půjčovnám vlivem cyklonu utopilo.Nabízely jen neskutečně drahá auta. Vaše průvodkyně paní Papánková a Abudová však skvěle zapracovaly a za dva dny jsem měl auto za velmi rozumnou cenu . Nikdo by jim nemohl vyčítat, kdyby to neudělaly, protože mají své organizační práce opravdu dost. To mohu posoudit letos zvláště dobře, protože jsem byl pozván v červnu na zájezd s Čedokem na Mallorku. Průvodkyně vůbec nefungovala. Co jsme si kromě pobytu na pláži sami nezařídili nebylo. Svým výborným fungováním v místě pobytu jste si mne i moji přítelkyni získali. Pokud mi bude sloužit alespoň trochu zdraví, budu jezdit s vámi. Pavel Klement

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vanda Lešetickś
17.9.2019
*
*
*
*
*

Letos v červnu jsme byli s manželem v Albánii v Divjaka resort, hrůza a děs, to jsme ještě nikdy nezažili. Plno komárů /což v nabídce nebylo/ oceán vzdálený 650 m, což by nevadilo pokud by to nebylo po děravé lávce plné hřebíků. Na pláži nebylo kam jít na WC,ani žádné občerstvení. Ani večer nebylo kam jít,protože to je díra v lese. Vřele NEDOPOROČUJI. Vanda Lešetická

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana Mala
27.2.2019
*
*
*
*
*

Zajezd Velky okruh jiznim Thajskem. Naprosto souhlasim s hodnocenim pani Hlavacove. Byli jsme o rok pozdeji, ale zkusenost stejna. Hlavne s pruvodci Sarkou Zelinkovou Petrem Fronkem. V podstate je moc neuvidite. Info na cely pobyt v destinaci vam vyvesi v recepci, vyberou penize a prevezou vas nekam na vylet. Tam vam reknou jen v kolik je odezd a tim jejich prace konci. Kdyz potrebujete vymenit nevyhovujici pokoj, vubec se neobtezuji neco vykomunikovat. Slecna Zelinkova je obzvlaste neprijemna a komisni. Usmev v repertoaru nema. Zajimalo by me, kdo ty oslavne recenze na tyto delegaty pise. Ze by oni sami?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vchocova
13.1.2019
*
*
*
*
*

Zúčastnila jsem se zájezdu do New Yorku v květnu 2018. Samotný zájezd byl celkem pěkný, průvodkyně byla snaživá. Co mě i ostatní účastníky zájezdu nemile překvapilo byla skutečnost, že CK vzala do zájezdu 87-letého, velmi obtížně pohybujícího se důchodce. Denního chození po městě bylo mnoho, důchodce zdržoval skupinu, řešení od CK nepřicházelo, vše nechali na delegátce, která naštěstí měla v NY kamarádky, které tu pracovaly jako au pair, takže pánovi za nějaký poplatek zařídila, aby ho provedly samostatně. CK si zjevně nenechá ujít ani korunu, i když vidí fyzicky nezpůsobilého a nesoudného zájemce. Sama CK by měla být soudná a říci mu, že ho nevezme, jelikož by dělal problémy ostatním účastníkům, kteří si taky řádně zaplatili. Těch 40 tis. Kč jim holt bylo přednější než spokojenost klientů, z nichž každý tuto částku taky zaplatil. S touto cestovkou už nikam nepojedu. Viola Chocová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
cetuscz
29.9.2018
*
*
*
*
*

Nikdy více s Delfín travel. Poznávací zájezd Sardinie v září 2018: zejména ubytování a strava v hotelu neodpovídá ceně zájezdu, který je ještě navíc dotovaný. Hotel velmi omšelý, strava bídná. Informace o ceně vstupů na výletech, které nejsou v ceně zájezdu a hradí se na místě, byla neúplná. Takže i výsledná cena zaplacená za zájezd byla ještě vyšší než původní kalkulace.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pauzana
23.9.2018
*
*
*
*
*

S CK Delfín Travel jsme letos byli na dovolené poprvé, a to ve Futura Style Sporthotel na Sardinii, v září 2018. Byli jsme tam opravdu velmi spokojeni, našli jsme to, co jsme hledali a to je KLID. Ze strany CK, bylo veškeré jednání korektní. Doporučuji všem předem si zjistit recenze hotelu, jehož jméno CK vždy včas avizuje, na satelitních mapách si udělat představu, do jaké lokality chci odjet, ověřit si informace o letecké společnosti, se kterou poletím (u této CK také známo předem), a v neposlední řadě si něco nastudovat o zvycích dané země. Teprve pak se rozhodnout, zda je pro mě zájezd akceptovatelný. Není fér vždy vinit CK, že jsme si špatně vybrali. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
liskova
22.9.2018
*
*
*
*
*

S CK Delfin tour jsem jela 2x a vždy jsem byla nespokojená. Jestliže se deklaruje jako lídr na trhu pro cílovou skupinu 55 a starší, předpokládám, že její údaje o destinaci jsou úplné, pravdivé a nezávádějící. Předpokládám, že bere ohledy na to, že senioři vyhledávají spíše klidnou dovolenou a že si je vědoma jejich specifických požadavků na stravu z hlediska různých dietních omezení. namísto toho jsem byla v hotelech, kde je součástí řvoucí diskotéka po celý den jak u pláže, tak i u bazénu a celém hotelu (Hotel Cabbana ve Španělsku a hotel Villaggio dei Pini na Sradinii). Oba hotely jsou naprosto nevhodné pro starší generaci nebo postižené osoby. CK zamlčuje spoustu zásadních informací, které by vedly k rozhodnutí - alespoň mému nevyužít týdenní pobyt za 20 000 Kč. Za mne, která si jede na týden odpočinout u moře, chce si v klidu přečíst pár knih, využít lázeňské procedury, zaplavat si v moři a nehledává žádné hromadné aktivity tuto CK nedoporučuji. Za částku ve výši cca 800 EUR obdržím např. u německé CK super luxusní a rozhodně kvalitnější službypořádáné na místě

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hanka
4.8.2018
*
*
*
*
*

Varuji pred CK Delfin travel, s kterou mam negativni zkusenost jiz pri sjednavani zajezdu. Po odeslani rezervace zajezdu mi prislo potvrzeni rezervace na mail, avsak dale zadne smluvni podminky, ani dalsi instrukce, ktere deklarovali obrazem poslat. Nebyli schopni mi ani poslat smlouvu. Kdyz jsem sama urgovala CK po mesici, aby mi vyridili ucinenou rezervaci, rekli mi, ze mi rezervace propadla, protoze nemam uzavrenou smlouvu??!!! Pani jeste byla hodne drza. Jeste, ze jsem s nimi neodjela, kdovi, co by me cekalo. Hana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Biskupská 1754/3
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo