Hodnocení firmy OdKarla.cz

*
*
*
*
*
13 hodnocení
mikesaci
9.3.2020
*
*
*
*
*

Rychlé vyřízení objednávky, takže jsme stihli předat objednaný dárek k narozeninám vnoučka včas, jednalo se o dětskou dřevěnou pokladnu. Kompletní a bez závad, za super cenu. Děkuji Jitka Mikešová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ML
3.1.2020
*
*
*
*
*

Teď jsem rozbalil zboží( [RT #259091] skartovačku rexel auto 90, nepoužitá, zkontrolovaná, bez jakékoliv vady, originál krabice), vše na perfektních fotografiích na webu, dorazila úplně jiná použitá zničená skartovačka jiného výrobce, totální vyřazený šrot!!! Vhodné tak do tříděného elektro odpadu, neskutečné, zabalené v obrovské krabici vycpané bublinkovou folií, bydlet v garsonce, tak to nemám kam dát. Kontakt s obchodem nemožný, kamenná pobočka s personálem není, mobilní číslo není!! Budu dál informovat jak se obchod vyvíjí, ale v tuto chvíli splňuje všechny znaky..... Absolutně nedoporučuji!! PS:poškození na fotografii evidentně bylo již v době balení, celé je to špinavé, zaprášené, několikaletým provozem odepsané.......... V jakékoliv komunikaci s obchodem(objednávka, platba, email, jsem uváděl výrobce zboží"Rexel", model"auto 90x" a jeho stav "nepoužíváné", takže opět jakákoliv výmluva není možná), platba předem, osobní odběr není možný, přesto že přes Hradec Králové(místo distribuce), jezdím pravidelně. Přeji všem hodně štěstí v případě odvahy k nákupu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
OdKarla.cz 18.3.2020

Dobrý den, pane Lánský. Je zcela evidentní, že došlo k zámeně zboží při odeslání. Netřeba za tím hledat nějaké spiknutí, jde o pouhou lidskou chybu. Jistě to znáte, bohužel každý někdy chybujeme. Přestože Vaše jednání s mými kolegyněmi bylo velmi neurvalé, ony se Vám omluvily a i já jsem se Vám za záměnu zboží omluvil. Zboží jsem od Vás obdržel zpět a vrátil jsem Vám peníze, tak věřím, že jste byl nakonec s vyřízením reklamace spokojený. Pěkný den. Karel

franekl
7.11.2019
*
*
*
*
*

Objednané zboží dorazilo do druhého dne. Vše OK. Děkuji L.F.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Daniffe
1.9.2019
*
*
*
*
*

VÍCE než jen velmi spokojená - u Karla sem našla úžasné zboží které jsem hledala všude po netu a našla sem ho jen u něj ÚPLNĚ NOVÉ a za tak sladkou cenu že sem málem omdlela. :) Zdravím pana Karla a díky moc za jeho SUPER BAZAR.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
julina.kolackova
10.7.2019
*
*
*
*
*

Děkuji za rychlé dodání a kvalitní zboží. Již několikrát jsem u Karla nakupovala a vždy k plné moji spokojenosti. Mohu jen vřele doporučit. Fráňová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zdenka.kankova
19.6.2019
*
*
*
*
*

Rychlý,po zaplacení jsem.mela ustni sprchu hned druhý den v zasilkovne,vše přesně jak bylo popsáno i vyfocene.super cena .doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vladimír
15.3.2019
*
*
*
*
*

Zboží, které jsem objednal synovi sice přišlo včas, ale po rozbalení jsem zjistil, že zboží již bylo použité je poškozené a chybéjí v něm díly. Jedná se o stavebnici Cobi. Je mi jasné, že od takového člověka peníze zpátky již neuvidím a je moje chyba, že jsem si zboží pořídil od takového pokoutního překupníka bez předchozího provéření. Takže pozor na tohoto rádoby obchodníka kterého velice vřele nedoporučuji!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
OdKarla.cz 8.4.2019

Dobrý den. Komplikace s Vašiobjednávkou mě mrzí a omlouvám se za ně. Provozuji online bazar,takže asi není překvapením, že prodávám použité zboží. Pokud ale část zboží chyběla a nebylo na to upozorněno v popisu zboží, pakse moc omlouvám a chybu napravím. Stačí mě kontaktovat anahlásit reklamaci. O tom, že reklamace řeším bleskově se sám můžete přesvědčit třeba na mém facebooku, kde mám hodnocení 4,9z 5. Karel".

Andrea
15.6.2018
*
*
*
*
*

Veci jsem postoupila k prodeji v 11/2017 osobnim dovozem na pobočku Praha Vysočany. Teprve pred 14 dny mi po zdlouhavém dopisování zboží ktere se neprodalo vrátili. Od te doby si s nimi opět dopisuji, jelikož veci vrátili načichlé od kouře a rozbité! Jedna se o kavovar Catler, který je poskrabaný a jiz nefunkční. Dokonce mi ztratili příslušenství k přístroji. Jen tak ledabyle hodili kavovar do krabice a zdali jej Česka pošta doručí v poradku ci ne je nejspíše nezajímalo. Je mi to líto a stále nechapu, svěřila jsem jim do prodeje funkcni zboží a vrátili mi neprodejny brak. Ze strany prodejce pry není žádného pochybení, upozornili mě, ze maji jen ty nejlepší recenze na prodej zboží a také balení při navracení, tak ted píší jednu velmi negativní.Poslední zajímavá informace je, ze mi vrátili zboží, ktere není moje. Pouze ja řešila, zdali někomu náhodou nechybí, tak jsem pochopila, ze zboží ktere jsem věnovala na charitu skončí nekomu jinému v krabici! Nedoporučuji prodej pres dejtokarlovi!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
OdKarla.cz 16.11.2018

Dobrý den. Nacházíte se na stránce hodnocení internetového obchodu OdKarla.cz. Vaše hodnocení ale s mým obchodem nesouvisí. Z toho co píšete chcete zřejmě hodnotit mou službu DejToKarlovi.cz. To můžete udělat třeba na Facebooku, nebo na Googlu. Vaše obvinění lze velice těžko prokázat, nebo vyvrátit. Na mém skladě se kouřit nesmí a toto se velmi důsledně dodržuje. Zboží u mě od kouře načichnout nemohlo. Nemohu ani vyvrátit, zda někdo nekouřil u zboží během přepravy. Jestli chcete, můžu přepravci toto reklamovat, ale prosím o info, jak toto mám formulovat a co mám po přepravci požadovat? Ohledně rozbitých věcí - věci jsem Vám poslal přesně tak, jak jsem je od Vás dostal. Zboží jsem od Vás přijal, nafotil a takto jste mi jej schválila k prodeji. Ve stejném stavu jsem Vám zboží vrátil. Vše mohu doložit fotografiemi. Moc rád Vám vyhovím, pokud na mě budete mít nějakou žádost, ale v tomto případě mám pocit, že spíš chcete, abych Vám kompenzoval škodu na zboží, kterou jsem já nezpůsobil. Zde Vám ani nechci nabízet reklamaci přepravy, protože je zřejmé, že poškození při přepravě nevzniklo, což dokazují mnou pořízené fotografie. Poslední věc, kterou zmiňujete je, že Vám dorazilo zboží, které není Vaše. Pokud si dobře vzpomínám, skutečně se to stalo a za to se omlouvám. Jednalo se o nějaké velmi levné příslušenství. Není ale pravda, že bych toto neřešil. Vypátral jsem jsem správného majitele a domluvil jsem se s ním na kompenzaci, jelikož ekonomicky nedávalo smysl, abyste mi tak levnou věc vracela. Karel

ghostrider
1.11.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem si zesilovač doslova za pár korun a všechno funguje jak má. Karla tedy mohu s klidným svědomím doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Iva255
18.10.2017
*
*
*
*
*

Opravdovy unikat na ceskem internetu. Prijemna komunikace, rychle vyrizeni objednavky, originalni zpusob prezentace a zajimava nabidka.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Bratří Štefanů 1169/71a
  • Hradec Králové - Slezské Předměstí
  • 500 03
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo