Hodnocení firmy Virtual Market s.r.o. - Užitkové vozy

*
*
*
*
*
8 hodnocení
marcel simacek
17.12.2017
*
*
*
*
*

Na rozdíl od většiny půjčoven jsou v ceně pronájmu zahrnuty i neomezené kilometry, takže i když převážím na delší trasu, tak se nemusím na to ohlížet. Tohle je velké plus.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Daniel Herman
16.12.2017
*
*
*
*
*

K dodávce byla dodána i stěhovací technika, za co jsem vděčný. Bál jsem se, že ji budu muset shánět někde jinde, ale byli připravení. Poradí a doporučí, vyznají se ;-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ondřej Onderka
14.12.2017
*
*
*
*
*

Opakovaně využívám dodávek od Maxidodávky.cz a to proto, že jsem spokojený jak s vozy tak i s přístupem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kamakamak
12.12.2017
*
*
*
*
*

S kámošema jsem si zde půjčil dodávku pro větší počet osob na náš trip po okolních státech. Nebyl problém s mikrobusem jet i po okolních státech.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janek malatny
10.12.2017
*
*
*
*
*

Vždy se snaží vyjít zákazníkovi maximálně vstříc. V Brně a okolí jsem nenarazil na lepší půjčovnu. Ještě jednou tímto děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dana.milfajtova
8.12.2017
*
*
*
*
*

Moc doporučuji!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Davídek
6.12.2017
*
*
*
*
*

Vyzkoušel jsem již několik vozů, každý byl v super stavu. Vozy jsou pojištěné, ceny jsou taky dobře nastavené.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zyan
4.12.2017
*
*
*
*
*

Snadná a rychlá rezervace a domluva. Dokonce nevadilo, když jsem zavolal i v brzkých ranních hodinách. Pochvala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dusíkova 896/7a
  • Brno - Lesná
  • 638 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo