Hodnocení firmy bezDodavatele

*
*
*
*
*
11 hodnocení
Pavel
14.8.2021
*
*
*
*
*

Vybral jsem si je z dodavatelů co mají možnost energii prodávat a odkupovat pod jednou smlouvou a zatím plně spokojený. Děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jula
17.6.2021
*
*
*
*
*

Za chvíli u nich budeme rok a zatím spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Honza Mauer
7.5.2021
*
*
*
*
*

Smlouvy s firmou bezdodavatele.cz máme podepsané na neurčitou dobu, převod plynu a elektřiny proběhl v jejich režii v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kareldobry
19.3.2021
*
*
*
*
*

Nechali jsme si nadiktovat krok po kroku co máme všechno udělat a připravit k hladkýmu přechodu. Řešili jsme u firmy pouze plyn, protože nám akorát končil 3letý dodatek a mohli jsme toho využít pro změnu jinam. Pověřili jsme tím firmu a vše nechali na nich. Zajistili to bez sebemenšího problému, jen původní firma se nám to snažila rozmluvit, ale nenechali jsme se jimi zviklat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomáš
5.2.2021
*
*
*
*
*

Po třech měsících vyřízení změny dodavatele nám od nich nyní začaly i výkupy z naší FVE. Přednostně jsme je vybrali kvůli ceně, ale i opačným dodávkám z obnovitelných zdrojů. Komunikace s firmou byla v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
M. Kuželka
23.12.2020
*
*
*
*
*

Budeme u nich už čtvrt roku a zatím jsem za změnu rád, cena nás podle tržní ceny vychází stále levněji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jindřich
9.11.2020
*
*
*
*
*

Volal jsem na zákaznickou podporu bezDodavatele, kde mě na lince přepojili téměř hnedka a komunikace probíhala líp než jsem čekal, operátor mi neskákal do řeči, takže jsme se rozumně byli schopní domluvit. Konečně se mi taky dostalo informace, jak pracovat se srovnávacími grafy cen na jejich stránkách.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Luděk Horák
22.9.2020
*
*
*
*
*

Nevím jestli jsou nejlepší, ale cenovou nabídku nám dali pro elektřinu v téhle době určitě zatím nejlepší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
daniel.dusek
12.8.2020
*
*
*
*
*

Jdeme k nim na zkoušku, kvůli dobré ceně a elektřině z OZE.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Leona
21.7.2020
*
*
*
*
*

Prvotní zkušenost zatím dobrá, dozvěděla jsem se o nich z FB, tak jsem je přes něj i kontaktovala a nechala jim na sebe kontakt, volali mi ještě to odpoledne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Přidat hodnocení
  • Hybernská 1271/32
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo