Hodnocení firmy CENTROPOL

*
*
*
*
*
52 hodnocení
Jan.horvat00
19.6.2020
*
*
*
*
*

Sem spokojený s přístupem na pobočce. Pomohli mi se změnou sazby, když jsem si pořizovat tepelné čerpadlo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Radecekvanek
5.6.2020
*
*
*
*
*

Spokojenost - výhodná cena, perfektní jednání na pobočce

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Daniela.strobachova94
5.6.2020
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojená s Centropolem. Měla jsem u nich elektřinu a nyní jsem se stěhovala do jiného bytu kam jsem si opet vzala Centropo. Vše za mě zařídili a dali mi slevu za věrnost. DĚKUJI

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Conkovapatricie01
5.6.2020
*
*
*
*
*

Dneska jsem si u vás nechala udělat smlouvu na elektrinu. Měla jsem pár nabídek od dodavatelů, ale jednak jste nejlevnější a paní v Ústí byla velmi milá a ochotná. Všechno mi srozumitelně vysvětlila. Určitě přijdu ještě se serou, chtěla platit min na elektřině. Takže fakticky velká SPOKOJENOST.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
RM
3.6.2020
*
*
*
*
*

Průběh jednání je velmi dobrý, paní Liznerova je plně profesionální a vstricna

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Marie
26.5.2020
*
*
*
*
*

Centropol v žádném případě nedoporučuji! Matku upsali na smlouvu na 36 měsíců na elektřinu i plyn. Když jsem chtěla dle smlouvy ukončit k datu, kdy lze bez sankcí skončit, vyrukovali s jakýmsi dodatkem, kde se prý matka zavázala na dalších 36 měsíců. Dodatek po dlouhém dopisování mi poslali, bez podpisu, s označením dle telefonické dohody. Nechtěla jsem s tím jít k soudu. Elektřinu jsem stihla zrušit s tím, že nesouhlasím s navýšením elektřiny. Když jsem argumentovala u plynu, že nedodrželi garanci nejnižší ceny, nabídli mi cenu přijatelnou, ale za podmínky, že smlouva se prodlouží o dalších 36 měsíců. Což je úplná arogance!!!! Pohlídám si datum ukončení původní smlouvy a ruším ji. A pokračuji dále. Rodiče mají každý svůj mobil u Centropolu, pokud využívají plyn, mají tam nějaké volné minuty. Zapomněla jsem zaplatit jim faktury za volání obě v celkové výši 130,-Kč. Bez nějakého upozornění jim oběma v sobotu zablokovali volání. V neděli jsem faktury uhradila přímo na stejnou banku jako mám já, napsala mail s žádosti o odblokování. V pondělí mi od Centropolu došla informace, že platbu nemají zaúčtovanou, že musí čekat až do úterý a že banka měla výpadek. Banka žádný výpadek neměla a rodiče byli bez možnosti zavolat skoro tři dny. Tak to jsou jejich služby.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
CENTROPOL
CENTROPOL 28.5.2020

Dobrý den Marie, vypadá to, že vaše situace je poměrně komplikovaná a rádi bychom nechali celou záležitost prověřit. Napište nám prosím na e-mail obchod@centropol.cz, abychom se na všechno mohli společně podívat.

danak
25.5.2020
*
*
*
*
*

**** Jsem ráda, že je v Brně zákaznické centrum. Preferuji osobní jednání. Čtyři hvězdičky z důvodu, že je stále co vylepšovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
cepek222
24.5.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, můj otec si převzal byt, se smlouvou na elektřinu od centropolu. Bylo to v listopadu. Nejdříve bez jeho přítomnosti si technici vyměnili elktromer. A pak přišla druhá rána, za dva měsice používání elktriny s tím ze otec půl měsíce v bytě není, platí si 500 Kč zálohy, tak došel dopis s vyuctovanim kde má doplatit 5600 Kč. Tak ze jsem se rozhodl vše prověřit a dat tuto společnost k soudu!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
CENTROPOL
CENTROPOL 25.5.2020

Dobrý den, velice nás mrzí vaše zkušenost, nicméně my jako dodavatel vystavujeme vyúčtování na základě dat, která nám poskytuje distributor. Právě distributor má totiž na starosti distribuční sítě a on je zodpovědný za jejich správu. Pokud k vám tedy kdokoliv došel a vyměnil elektroměr, určitě to nebyl nikdo od nás, ale váš distributor. Toho si však nemůžete vybrat a záleží pouze na tom, kde bydlíte. Pokud je situace taková, jakou ji popisujete, určitě nám napište na e-mail obchod@centropol.cz a my vám rádi pomůžeme se sepsáním reklamace. Krásný den přeje Centropol.

danabouzova
20.5.2020
*
*
*
*
*

Jsem nový zákazník a byla jsem mile překvapena s řešením přepisu energii na pobočce v Ústí nad Labem. Ochota, vstřícnost, profesionální přístup. Všem doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Aneta.mala74
20.5.2020
*
*
*
*
*

Jsem s Centropolem opravdu moc spokojená. Na pobočce mi vždy pomohou. Nemohu si stěžovat, když jsem před půl rokem řešila změnu dodavatele overovala jsem si ceníky u jiných společností a Centropol my vyšel jako nejlevnější dodavatel. Navíc když doporučím Centropol dalším dvoum novým zákazníkům, dostanu 10% slevu na celé dva roky. Tato možnost platí právě na pobočce v Ústí nad Labem. Mohu všem doporučit. Navíc tam na vás čeká usměvavý kolega.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Vaníčkova 1594/1
  • Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum
  • 400 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 7:0015:30
  • St 8:0017:00
  • Čt 7:0015:30
  • 8:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo